frkbem

frkbem
42, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Kategori: smokkesnorer

Søsken matching

Publisert: 29.09.2013 @ 16:11 Kategori: smokkesnorer Kommentarer: 7 kommentarer

I dag har jeg sydd en body og en genser som er bestilt fra en av mine faste kunder. Stoffet er 100% jaquardstrikket merinoull og kjøpt fra JNYdesign. Dette er bare helt utrolig mykt, deilig og det aller beste er at det kan vaskes på 40 grader. Jeg bestilte kun en meter av dette stoffet siden jeg ikke visste kvaliteten og det angrer jeg jo på nå.  Det er utrolig dumt at det ikke er noen forhandlere i Norge som selger dette stoffet eller ull/bambus fra Finske Myllymuksut. Det aller beste hadde jo selvfølgelig vært om noen Norske forhandlere hadde laget sitt eget design og til en ikke for høy pris, det er jo lov å håpe :)Jeg har kantet med ullinterlock bestilt fra Finland, så det ble ganske tykt å sy i med coverproen. Jeg måtte endre fra innstillingen 3-3-0-3 til 4-4-0-4 for å unngå hoppesting. Ser ut som at det ble bra å kante med den innstillingen.

Her er noen smokkesnorer jeg lagde før helga. Alle i lovlig lengde og selges for kr. 65


Nå er det snart søndagsmiddag, frikassè som står på menyen.

Ha en fin Søndag!Smokke snorer

Publisert: 23.10.2011 @ 19:38 Kategori: smokkesnorer Kommentarer: 2 kommentarer

Har laget mine første smokkesnorer i dag, ble fornøyd med de

Har også klippet to sett med bukser og gensere i str ett og to år.


 Bare så det er sagt, så er dette bakdelen av buksa..lommene skal være på fordelen :)

Ellers så har jeg bestilt meg 3 gamle nr. av bladet Ottobre..gleeder meg til de kommer. Håper de er like rask å sende de som de var sist jeg bestilte, da hadde jeg de her på under en uke..det er ganske fantastisk til å være her oppe i Nord :)

Nå er det snart fangene på fortet og Robinson for min del

Ha en fin kveld!

hits