frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Kategori: Silhouette cameo

Lek med silhouette og heat transfer

Publisert: 13.08.2013 @ 13:50 Kategori: Silhouette cameo Kommentarer: 6 kommentarer

I dag har jeg lekt meg litt med silhouette maskinen min og laget strykemerker. Denne maskinen kan brukes til så mye annet, men det er liksom dette jeg syns er greia. Nå har jeg begynt å lære meg litt mere med å overføre fra bilder til å lage mønster av det, plages litt men det kommer seg vel etterhvert.

To gensere i str. 104, stoff fra Fabelblå. Mulig vi beholder en genser, men kommer til å legge begge ut for salg om noen er interesserte. Pris 230,-

Måtte bare prøve på et par luer også

My little pony inspirert strykemerke som jeg henta mønster og forklaring til her.

Straks avgårde til barnehagen og hente lillesnuppa.

Ha en super dag!

Retro skjørt?

Publisert: 30.06.2013 @ 11:03 Kategori: Silhouette cameo Kommentarer: 6 kommentarer

Vet ikke helt om disse skjørtene er retro, men iallfall retro inspirert med blomstene og den enkle fasongen. Holder for tiden på å sy opp noe klær til vinterens markeder, er litt mere som skjer på høsten enn på våren og sommeren.

Her har jeg igjen brukt strykemerker laget med Silhouette maskinen. Må vel kanskje gå litt videre og prøve meg på flerfargede merker også etterhvert. Nå syns jeg det passet best med ensfargede strykemerker til disse skjørtene. 

Ha en fin dag :)

Tidsfordriv

Publisert: 26.06.2013 @ 19:07 Kategori: Silhouette cameo Kommentarer: 0 kommentarer

Denne formiddagen har mildt sagt gått fort, når man holder på med slikt småpjusk ja da flyg tia. Har altså hatt Silhouette Cameoen framme og fått laget flere strykemerker, som skal brukes på luer, pannebånd og kanskje på noen klær også.

 

Ble også sydd noen luer og pannebånd som jeg hadde bestilling på.

   
(klikk på bildene så blir de større)
 

Har kjøpt inn litt forskjellig ensfarget jersey jeg skal stryke merker på og skal snart ta imot bestillinger på pannebånd/luer med navn.

Her er de forskjellige fargene jeg har til å lage strykemerker/navn. I tillegg til disse har jeg sølvfarge.

Ha en kreativ aften! ;)

 

hits