frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Kategori: pannebånd

Nedtellingen har startet

Publisert: 21.05.2013 @ 09:58 Kategori: pannebånd Kommentarer: 8 kommentarer

Nedtellingen har igrunn vart en stund nå, men det er jo når det nærmer seg at man begynner å kjenne sommerfuglene i magen. Jeg er jo ikke så superglad i å fly, men når man har en liten frøken å ta seg av regner jeg med at turen går ganske fort.  I år går turen til Rhodos, siden vi trivdes veldig godt i Hellas sist så ville vi dra dit igjen. Forrige året var vi på Kreta.

Pinsehelga/17. Mai har gått med til jobbing, gode penger å tjene på disse røde dagene så jeg har på den måten vært heldig med turnusen. Men allerhelst hadde jeg nok ønsket å hatt fri og kunne vært på hytta med familien  i finværet. 

Eneste sydd de siste dagene er disse


Jeg sydde jo en haug med pannebånd for ikke så lenge siden, men på siste Søndagsmarkedet ble det solgt en god del av de. Nå er det Seiland barnefestival i Juli som det produseres til. Festivalen er på nordre Seiland, Hønseby, å er ikke så langt fra der vi har hytta våres. Ennå en stund til, 14/7 er datoen jeg har fått, men tia går så fort at det er bedre å være på forskudd :)

Her ser det ut til å bli en nydelig dag, kanskje påtide å komme seg ut i hagen siden det nå er nesten fritt for snø. Men først litt arbeid inne, blæh, husarbeid er ikke favoritten.

Ha en fin dag :)

 

Pannebånd produksjon

Publisert: 18.04.2013 @ 18:39 Kategori: pannebånd Kommentarer: 6 kommentarer

Gjett hvor jeg har tilbringt dagen...utenom en snartur hos frisøren, så har jeg sydd til den store gullmedalje i dag. Kjennes på kroppen, jeg har ikke akkurat den beste stolen å sitte på. Med meg på laget hadde jeg min kjære sambo, klarte å lure han til å skjære ut(bruker rullekniv) rektanglene til pannebånda. Hurra sier jeg bare, det gikk jo så mye fortere når jeg hadde hjelp og det ble godt over tredve stykker. 

Kan du tenke deg hvor lei jeg er av pannebånd :)

I morgen blir det forhåpentligvis lue produksjon. Trenger flere luer uten fleece inni, nå som det går mot varmere tider. Så får jeg se hvor mange luer det blir, kan garantere at det ikke blir samme produksjonen  som jeg har laget i dag.

Ha en fin kveld! 

Pannebånd for store og små

Publisert: 07.06.2012 @ 13:28 Kategori: pannebånd Kommentarer: 6 kommentarer

Til tross for en lang dag i går med jobb og lue sying, klarte jeg ikke helt å ta kveld. Så før jeg la meg skjærte jeg opp ferdig tøy til disse pannebånda


Hadde ikke tenkt å lage så mange, men jeg er litt ustoppelig når jeg først er i gang :)

Ha en fin dag! :)

Pannebånd, pannebånd og ennå flere...

Publisert: 14.05.2012 @ 09:26 Kategori: pannebånd Kommentarer: 2 kommentarer

Da er første produksjon med pannebånd ferdig. Blir mye pannebånd og luer i bloggen om dagen, skal se i morgen om ikke jeg får tid til å sy noe annet. Venter jo på en pakke fra Sydilla som jeg bestilte for 3-4 uker siden, de var fri for ett av stoffene jeg hadde bestilt og jeg valgte å vente til de fikk det inn igjen. Så fikk de jo inn en mengde nye stoffer etter det, da fikk jeg legge inn en ny bestilling som blir sendt sammens med den opprinnelige pakken. Da kommer en ny ladning med monstertrucker i forskjellige farger, denne gangen er det bestilt inn en del mere enn tidligere :)

Jobb på meg i ettermiddag/kveld, derfor var jeg tidlig oppe i dag så jeg fikk gjort ferdig dette. Akkurat nå har jeg veldig lyst å prøve meg på en vest eller jakke i monster trucker etter mønsteret i siste Ottobre kids. Lik den jakken som du finner i innlegget HER.

Ha en fin dag :)

Full fart!

Publisert: 13.05.2012 @ 19:27 Kategori: pannebånd Kommentarer: 4 kommentarer

Ja da var man igang med pannebånd igjen. Mens gullongen satte seg til rette med barne-tv, benytta jeg sjansen til å klippe opp pannebånd. Så når pappan ga henne kvelds mat, sydde jeg første sømmen på en del av de ferdig klipte.  Jeg bruker nå opp restene av det stoffet jeg kjøpte for litt siden fra Gekko og  litt av de søte prinsessene/stjernene fra Liandlo.

Sånn ser de ut akkurat nå:)

Blir ikke å bestille mere av Gekkostoffene, for å unngå at det blir for mange like pannebånd. 

Nå venter jeg Jny stoffer som er bestilt fra Sydilla, som også skal bruke til pannebånd/luer.

:)

Pakke fra Gekko

Publisert: 20.04.2012 @ 19:46 Kategori: pannebånd Kommentarer: 2 kommentarer

Pakken jeg bestilte fra Gekko ble levert på kort tid, etter Nord norske forhold iallfall, helt supert. Det er så koselig syns jeg at hun også sender med en håndskrevet hilsen og aller best, en bit gratis tøy. Det er nok for at man skal bli fristet til å bestille mere..og ja det funker ;) Stoffet jeg fikk med denne gangen er fra Jny design og heter "skogens dyr", må si at bildene jeg har sett av dette ikke får fram hvor festlig dettte stoffet egentlig er. Flotte klare farger er det og morsomt mønster.
Stoffene ble vasket straks jeg kom hjem, så de var klare til å sy av i dag.

Full produksjon av pannebånd


Så var det Fredag igjen.

God helg!

Pannebånd

Publisert: 30.03.2012 @ 20:40 Kategori: pannebånd Kommentarer: 3 kommentarer

Bare litt småsøm i dag, holder på å produsere noe litt mere vårlig enn de forede luene. Til tross for at det er full vinter her:)

Pannebånd i to forskjellige bredder:


En fin sømbeskrivelse på å sy pannebånd finner dere HER

Disse pannebåndene er større enn de på bildet over, så det ble litt feil her. 

Fri i morgen, så da blir det nok sydd litt mere :)

God helg!

 

hits