frkbem

frkbem
42, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Kategori: Overdeler

What does the fox say...?

Publisert: 24.09.2013 @ 20:14 Kategori: Overdeler Kommentarer: 12 kommentarer

Hvem har ikke fått med seg Ylvis brødrenes megapopulære musikkvideo "what does the fox say". Kanskje ikke en sang man tror skal feste seg, men tro meg det gjør den. 

Må vel si meg inspirert av sangen siden jeg nesten hadde glemt at jeg hadde dette flotte stoffet :)

Genseren er sydd av ensfarget jersey fra Textart og revestoffet kjøpte jeg fra en Epla butikk som jeg tilfeldigvis kom over.

Husmorferien er over og hverdagen er tilbake til normalen, så da må jeg si det var godt å sette seg ned ved symaskinen igjen.

Denne tenkte vi å beholde selv siden lillesnuppa er ganske opptatt av rever for tiden.

Ha en fin kveld!

Mere camo

Publisert: 17.09.2013 @ 08:28 Kategori: Overdeler Kommentarer: 9 kommentarer

Noen ganger når jeg har planer om å være skikkelig effektiv, så blir det bare tull. Jeg begynner heller å rydde, sortere og alt mulig annet enn det jeg skulle gjøre. Men andre ganger når jeg bare skulle inn på syrommet en snartur, så plutselig er jeg borte leenge...som når jeg sånn helt uten planlegging sydde opp disse tre genserne i det kule kamuflasje stoffet.

Disse er i str. 104,110 og 116. Til salgs for 250,-

pr.stk.

Ellers så koser jeg meg hos eldste dattern om dagen, håper på en tur til S&S i morgen :)

Ha en fin dag!

Psst. Følg meg gjerne på Instagram : Koseklaer

Ponny og rosa

Publisert: 17.06.2013 @ 18:50 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Lillesnuppa i huset vokser "som et uvær" for tida og klærne blir jo små, så da ble det en ny genser på henne. Skal sy et par til tenkte jeg etter samme mønsteret, men med litt variasjon. Har sydd en haug av gensere etter dette mønsteret og jeg liker det veldig godt, siden passformen er veldig fin. Var vel på tide å lage en til oss sjøl. 

Sydd etter mønster fra Ottobre 1/2013. Ponnystoff fra Fabelblå og det rosa stoffet på armene er kjøpt fra Sydilla.

Klarte å få tatt actionbilde også


Sydd i størrelse 104 og den er litt stor, men så har hun den da lengere :)

Ha en fin kveld!

Syabstinenser

Publisert: 11.06.2013 @ 21:01 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Nå er 14 dager med syabstinenser over for denne gangen. Kanskje ikke så ille abstinenser den første uka, men litt værre med den andre uka. Har hatt en superfin ferie, med fint vær og skikkelig avslapping. Det har blitt en del shopping, spist god mat og solt oss omtrent hver dag. Hadde et par dager med litt skyer, men det var igrunnen bare deilig. Kan hende det blir Rhodos flere ganger, men da i Rhodos by tenker jeg.

Hva er vel bedre enn å komme hjem til en pakke med herlige stoffer fra Sydilla og Textart. Ensfarget jersey fra Textart og herlige hvaler og pirater fra Sydilla.

Det første jeg gjorde når jeg sto opp i dag tiidlig var å starte med rydding og opphenging av noen nye hyller på syrommet, etter det ble det sydd et par gensere. MÅTTE bare teste et par av de nye stoffene :)

Pirater i lime og turkis.

Denne genseren skal egentlig syes opp nede, men følger man mønsteret blir den veldig kort. Denne gangen glemte jeg å legge til litt ekstra på lengda så jeg kantet heller med interlock for å få litt lengde på den. På armene har jeg strøket på dødningehode i rette piratstil, de er laget med Silhouette Cameoen. Begge genserne er i str. 98 og er til salgs for 250,- pluss evt porto.(begge genserne er  SOLGT)

Tenkte å lese gjennom mine faste blogger i kveld,men det blir nok heller  tidlig kveld på meg siden vi ikke er helt i rette døgnrytme ennå etter ferien. Får spare det til i morgen heller :)

Ha en fin kveld!

Feer med stjerner og kroner

Publisert: 10.04.2013 @ 17:12 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Interlocken som jeg har brukt som armer på disse genserne skulle jeg gjerne hatt mere av. Har noe igjen, men skulle ville hatt ennå mere. Nettopp fordi de stoffene passer så bra til fe stoffene, som dere ser her. Interlocken og feene er bestilt fra Sydilla.


Genserne er sydd i str. 104.

Akkurat nå er jeg på besøk i vesterålen hos mine svigerforeldre, til helgen skal det feires 70-års dag. Så disse genserne har jeg sydd tidligere.

 På grunn av stor rasfare og mange ras, så bestemte vi oss for å ta hurtigruten nedover hit. Ikke akkurat yndlings framkomsmiddelet mitt, men man må jo tenke på sikkerheten.

Ha en fin dag!

 

Ny uke..

Publisert: 25.02.2013 @ 11:46 Kategori: Overdeler Kommentarer: 4 kommentarer

Som jeg har nevnt tidligere har jeg hatt data trøbbel, tror nok det er på tide å skifte ut pc`n nå. Men må spare meg opp noen kroner først, så da får jeg bare plages med denne en stund til. Nå er det ikke bare pcn som er problemet, for etter at vi fikk innstallert fiber har det vært problemer med at nettet kobler ut iett. Først neste Mandag kommer de og bytter ut boxen her, funker det ikke da så blir det ny leverandør. Jeg har jo Ipaden jeg kan blogge fra, men jeg syns det er mye vanskeligere siden jeg ikke har bilderedigerings program eller tastatur til den. 

Akkurat nå har jeg min lang økt på jobb, så da blir det ikke tid til noe særlig søm. Derfor viser jeg i dag n genser jeg har glemt å blogge tidligere.


 

Flotte monstertrucker med orange kanter og et par knapper som detalj. 

Jeg har mange prosjekter på gang denne uka, må bare få gjort ferdig vaktene mine før langfrihelg. Har både bestillinger og et par ting til lillesnuppa her i huset som skal lages. Jeg har også fått inn en del nye stoffer. Har bestilt meg nytt kamera som jeg venter på, så da skal jeg få tatt bilder. Lillesnuppa ødela kameraet mitt for en stund siden og etter det har jeg lånt fra eldste dattera. Blir bra å få seg eget kamera igjen. 

Ha en fin uke!

 

Fargerike gensere

Publisert: 15.02.2013 @ 14:18 Kategori: Overdeler Kommentarer: 8 kommentarer

Her er de to andre genserne som jeg sydde feil. De er skikkelige fargeklatter, liker jo å lage fargerike klær og i det siste har det vært litt mer dempet. Så da måtte jeg lage disse for å holde på mitt  "image" ;)


Jeg har ikke lagt de opp og sydd de helt ferdige, regner med det blir tvillingsøm.

Stripete deilig mykt stoff fra Strømming design, løver fra Ikasyr, blomster fra Jnydesign og kanpper fra Lykkedragen.

Her er nærbilde av knappestolpene.

Da var det Fredag dere, bare en ting å si da:

God helg! :)

Søte dyr

Publisert: 13.02.2013 @ 18:05 Kategori: Overdeler Kommentarer: 14 kommentarer

Noen ganger blir ikke ting som planlagt, som denne genseren. Egentlig skulle jeg lage tre enkle gensere, men klarte å sy de litt feil sammen. Det ble slik at jeg sydde sammen armene med bakdelen istedenfor  front delen, slik at halskanten måtte syes sammen foran og det hadde jo ikke blitt fint. Så da måtte jeg prøve noe nytt, som jeg har sett mange andre har gjort.

Jeg lagde knappestolpe ned mellom skuldre og front delen. Må si meg fornøyd med den etter å ha prøvd den lillesnuppa vår. Den er sydd i str.92 og jeg skal ha den med på marked førstkommende Søndag. Som sagt har jeg to til i annet stoff, som jeg får se om jeg får ferdig i morgen. Tenkte også jeg skulle sy noen bukser for å ha med på marked.

Likte veldig godt dette søte stoffet fra Liandlo, armene er laget i bomulls jersey som jeg har hatt liggende en stund. Mulig det er fra den gang Tiljamid solgte stoffer.

 

Ha en fin kveld!

Snart helg

Publisert: 24.01.2013 @ 13:29 Kategori: Overdeler Kommentarer: 8 kommentarer

Den følelsen når man sitter og filosoferer og hodet bare kjennes tomt...Det dukker ikke opp noen overskrift som høres bra ut, da må man bare velge et dårlig alternativ..men det er jo faktisk snart helg. Selv om det ikke hadde noe med dette innlegget å gjøre ja ja, nok om det da. 

Når jeg alt var i gang i går med enkle gensere, så klippa jeg opp til to jentegensere i str. 92 og 104. Disse er nå sydd nesten ferdig, bare å sy ned kantene igjen.

Siden dette var ganske fort gjort, så har jeg startet med ett ullsett som jeg har bestilling på. Bestiller ønsket seg et ensfarget svart sett til sønnen, med blå ribb. Hun venter en liten til i Februar og har bestilt en ulldress, men regner med jeg ennå har litt tid på meg til å gjøre den ferdig. Denne bestilleren har allerede handlet en god del hos meg og jeg kan vel kalle henne en fast kunde. Syns det er veldig kjekt, for da vet man hva som faller i smak. Skulle gjerne hatt noen flere som henne ;)

De genserene som ble laget i går og disse blir lagt ut for salg på min FB side. Har du ikke FB og har lyst å kjøpe, send meg en mail. Mail adr. oppe til venstre.

Ha en fin dag!

Be a supa hero

Publisert: 23.01.2013 @ 21:25 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Dette stoffet har jeg hatt liggende en stund nå, men egentlig hele tiden har jeg tenkt å lage noen enkle gensere av det. Har vært inne på tanken å lage bukser av ett jeans lignende stoff til, med lommer eller noen andre spesielle detaljer. Får se hva jeg finner på. Disse er sydd i str. 92 og 104.

 Jeg syns de ble fryktelig korte, så jeg valgte å lage kant med kantebåndsapparatet istedenfor å legge de opp og sy coversøm.

Som jeg har fortalt ble Desember en lite produktiv måned pga to halsbetennelser som gjorde at jeg hadde nok med jobb og hjem. Nå hadde jeg planlagt at det nye året skulle starte sykdomsfritt, men sånn ble det ikke. Først ble lillesnuppa gruelig forkjøla og fikk øyenbetennelse. Da gikk det bare få dager før jeg også ble forkjøla og fikk meg en kraftig bihulebetebnnelse. Så jeg er sykemeldt hele denne uka, huff så kjedelig. Men i dag klarte jeg komme meg opp av sofaen og en tur på syrommet, utrolig hvor mye det har å si for humøret. 

Egentlig skulle jeg sydd noen ullklærsom jeg har bestilling på, men det får vente til jeg er i bedre form for da må det full konsentrasjon til :)

Ha en fin kveld!

Det enkle er ofte det beste..

Publisert: 09.01.2013 @ 14:42 Kategori: Overdeler Kommentarer: 4 kommentarer

I går fikk jeg hjem en liten pakke i postkassa, med et par biter stoff fra Liandlo.Det havna rett i vaskemaskinen og i dag måtte jeg teste ekorn stoffet

Valget falt på et helt enkelt mønster fra Ottobre. Tenkte å lage både lommer og knapper og i det hele tatt, men det endte med å bli en helt enkelt genser. Hovedgrunnen må jeg vel si at lillesnuppa er hjemme sammen med meg i dag, så da blir det ikke så mye tid til detaljer :)

Var heldig i dag og fikk  min kjære mor på besøk, så jeg fikk sydd denne genseren og gjort ferdig noen bestillinger. Helt til lillesnuppa syns at mamma hadde sydd nok, da var det bare å pakke sammen.

Ha en fin dag!

Hettegenser med monstertrucker

Publisert: 07.01.2013 @ 10:40 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Her er "gutteversjonen" av hettegenseren jeg lagde i går, selv om jeg syns at en jente godt kan bruke denne. Men man må vel bare innse at de fleste jenter i 3-4 års alderen digger rosa og prinsesser..eller sesse som lillesnuppa her i huset sier :)

En ting er sikkert og det er at det kommer nok et par varianter til av denne, siden jeg ble så fornøyd med de to første.

Monstertrucker fra Sydilla, isoli og ribb fra S&S. Mønster fra Danske Onion og det kan du få kjøpt HER. Denne er i str. 104 og vil bli lagt ut for salg på FB siden min. Er du ikke på FB og ønsker kontakt er det bare å sende meg en mail. Adr finner du oppe til venstre på siden her.

Ha en fin dag!

En liten søt fe eller ti

Publisert: 06.01.2013 @ 17:25 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Mønsteret fra Onion med hettegenseren ble ikke liggende lenge før jeg måtte teste det. Noe av det jeg liker best når jeg syr er å sette sammen stoffer, bruker gjerne litt tid på det før jeg setter i gang og klipper. Denne gang ble  det nye fe stoffet og isoli fra Sydilla.no valgt. Ribben er fra Stoff og stil, foretrekker den kvaliteten som deres ribb har.

Genseren er i str. 104 og jeg har ikke helt bestemt meg om den skal selges eller beholdes selv. Litt stor til lillesnuppa ennå, men hun vokser jo fort.

 

Jeg har forlenget ribben i ermene, men ellers fulgt mønsteret slik det er. Jeg har også liggende stoff som skal bli til en mer guttete hettegenser.

Ha en fin kveld!

Data trøbbel

Publisert: 13.12.2012 @ 21:54 Kategori: Overdeler Kommentarer: 2 kommentarer

Forrige Onsdag kjørte vi avgårde over til grannlandet Sverige, for å feire min brors bryllup og hans kjæres 50 årsdag. Det ble feiret med maskerad og god mat/ drikke. Vi kom hjem derfra Mandag kveld denne uken og først nå har jeg fått litt tid til å sette meg tilrette med pc`n. Saken er det at pc`n min er ikke så veldig samarbeidsvillig, så ting tar så laaang tid. Både å ordne bilder og poste innlegg tar altfor lang tid for en utålmodig sjel..så dere kan vel tenke dere hva som står øverst på julegave ønskelisten ;)

Jeg fortsetter med å fylle opp lillesnuppas garderobe, siden hun har vokst fra det meste. Her er en genser, nesten lik en jeg lagde tidligere til henne, stoff fra Jnydesign.

Snart helg, men jobb for min del. Det er Søndagsmarked, årets siste, på AKS førstkommende Søndag..så det blir hektisk med marked og jobb etterpå.

God natt :)

Ikke alltid så lett.

Publisert: 02.10.2012 @ 15:13 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Dette syprosjektet har jeg jobbet litt på sånn innimellom, å det merkes at jeg ikke har helt dreisen på hetter og lommer, men skal man lære så må man prøve. Er derimot veldig fornøyd med sammensetningen av stoffer. Har brukt Sydillas feer av interlock og velour fra en lokal stoffbutikk. Skal se om jeg finner noe bånd jeg kan bruke inni for å skjule sømmen rundt hetta. Lomma ble litt for nært kanten nede, så der tenkte jeg å sy en volang for at det skal se bedre ut. Hadde ikke tenkt å vise den ennå, men siden jeg ikke har noe annet å vise så ble det slik.Mønsteret heter "Anastasia" og jeg har endret på hetten, men ellers fulgt original mønsteret. Ser noen ting som jeg kommer til å endre på om jeg lager flere.

Denne er i str. 98/104.

Det er ikke alltid så lett å være alene med en liten frøken som nærmer seg to år, og er midt i den værste trassen. Skal bestemme alt tror hun, men her er det jeg som bestemmer..og da blir det mange utbrudd og mindre koselige situasjoner. Spesielt når man er på Rema1000 og hun hyler så det "ljomer i veggan", fordi hun ikke får lov å springe rundt..puh..blir svett bare ved tanken :)Skal være glad når pappan kommer hjem neste uke, etter å vært fire uker borte på jobb. Det er altså en av grunnene til at produksjonen har vært fraværende den siste uka, har ikke hatt noe overskudd rettt og slett :)

Ha en fin dag!

Oppe i skyene

Publisert: 14.09.2012 @ 16:18 Kategori: Overdeler Kommentarer: 11 kommentarer

At jeg er "virrete" er vel ikke noe nytt, så i dag da jeg var i full gang med luer, fôr og pannebånd..kom jeg over dette økologiske interlock stoffet og fant ut at det passa jo suverent med sky stoffet som lå i hylla ved siden av. Så da holdt jeg plutselig på med en tunika oppi alt det andre. Ja sånn kan det gå når man er litt "virrete".

Tunika i str. 104, den blir med på marked på Søndag.

God helg!

Broom...

Publisert: 08.09.2012 @ 07:58 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Selv om det har vært hektiske dager, så sniker jeg meg litt tid på syrommet. Endelig har jeg klart å funnet ribb som matcher Sydillas turkise monstertrucker på brun bunn. Ribben er fra Svenske Jny design. Det er nesten så det skulle vært laget til de. Her ble det en genser, så jeg fikk testet matchen. Er nesten fri for dette stoffet, nok en gang. Har brukt ribb i raglan sømmen, halsen og ermene.

Genseren er i str. 4/5 år og blir lagt ut for salg på min FB side, i en av "til salgs" albumene mine der.

God Lørdag ;)

Siste sydag

Publisert: 15.08.2012 @ 13:10 Kategori: Overdeler Kommentarer: 4 kommentarer

Har vært sydd etter samlebånds metoden her i dag. Tre like gensere i forskjellig stoff og to forskjellige størrelser. Første gang jeg lager til gutt i så stor str.( 116). De to andre genserne er i str. 92. Den ene skal lages bukse til, da ei på barselgruppa ville kjøpe et sånnt sett. Ellers så er vi i full pakking her. Blir vel ett lite innlegg i morgen før vi drar.

Ha en fin Onsdag!

Full utrykning

Publisert: 11.08.2012 @ 17:03 Kategori: Overdeler Kommentarer: 4 kommentarer

Dette morsomme utryknings stoffet kjøpte jeg fra Jny design. Helt typisk guttestoff, men lillemor her ble da også betatt av bila som hun sier:)

Prøvde meg denne gangen på en ny halsåpning med knapp. Ble ikke så bra som jeg skulle ønske, men når jeg ser hos andre så er de også litt "snurpete" eller hva jeg skal si. Kanskje hadde jeg ribben litt for stram, eller kanskje blir det sånn når man ikke bruker kantebåndsapparatet. Det skal jeg lære meg med etter ferien, har ikke tålmodigheten til det akkurat nå.

Den er sydd i str. 98.


Denne blir lagt ut for salg på FB siden min.*Solgt*

God helg!

From Sweden u know ;-)

Publisert: 06.08.2012 @ 11:26 Kategori: Overdeler Kommentarer: 2 kommentarer

Da er pakken jeg bestilte tidligere i sommer kommet hjem til meg sammens med eldste dattra. Hun har vært å besøkt onkelen og fikk skyss hjem med andre besøkende herfra byen.Stoffene henger allerede til tørk og er nok klar til bruk i morgen :-)

Noen nye og noen om jeg har hatt tidligere.Jeg har endelig prøvd meg på noe til meg selv, men det ble litt feil fasong for min kropp. Derfor selger jeg denne og skal tegne om mønsteret litt, vil ha den litt kortere. Syns selve stoffet ble overraskende fint på en voksen skjorte, det kommer ikke godt nok fram på bildet. Som så ofte blir fargene litt feil.


Ha en fin dag!

 

UFO`er i fleng

Publisert: 30.07.2012 @ 12:36 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Da prater jeg ikke om uidentifiserbare(forhåpentligvis ikke) flyvende objekter, men uferdige objekter ;)

Denne trøyen var i utgangspunktet en body fra en av de siste Ottobre bladene. Ville lage den pga jeg ville prøve meg på den varianten med knappestolper, men som ikke var så lett for meg som jeg hadde trodd. Den ble vel lagt bort da jeg trodde at jeg hadde rotet til hele knappe greien i halsen på den, men når jeg tok den fram og fikk sett litt nærmere på den..sydd hele sammen, satt på ribbkanten rundt halsen og trykk knapper på..da så den jo ikke så aller verst ut likevel. Det som så verst ut var nå faktisk den nederste ribbkanten på bodyen, så den klippet jeg like godt bort og lagde trøye av den. Rullefall søm nederst og vips var den ferdig. Denne passer til en bukse jeg lagde helt i starten av syingen min, har tatt med buksen på et av bildene for å vise :)

 
Den ble likegodt tatt i bruk med en gang. Nå er det snart kveldsjobbing på meg.

Ha en fin dag!

T-skjorte krøll

Publisert: 02.07.2012 @ 12:39 Kategori: Overdeler Kommentarer: 2 kommentarer

Skal sy to T-shirt og bukser til ett tvillingpar, men begynte med å plages. Jeg har sydd med hvit kontrast søm på ribben på halsen og da ble det slik:

 
Jeg trenger hjeelp..hvorfor blir det slik? ser ut som at undertråden ikke "plukker" opp stinget/tråden. Så utrolig kjipt når man plages sånn.Ikke vært noe sying i helga, kun noen pannebånd, siden jeg har hatt jobbhelg.  I dag sydde jeg denne mens lillefrøkna sov formiddags hvilen sin. Hun har feber i dag, får håpe det går fort over. 

Ha en fin dag!

Jungel brøl

Publisert: 05.06.2012 @ 13:15 Kategori: Overdeler Kommentarer: 2 kommentarer

Sola skinner utfor vinduene her og det ser så idyllisk ut, men mellom husveggene blåser det en kald ekkel vind. Må nok finne meg en uteaktivitet hvis jeg skal nyte solen, blir for kaldt å bare sette seg ned i solstolen.

Fire timer på syrommet og tre T-skjorter i dag. Skulle egentlig sy flere luer, men hadde lyst å sy noe annet av de nye Jny stoffene. Valget falt på T-skjorter, inspirert av sola utfor vinduet kanskje. Herlige jungel, dino og kjøretøystoff frs Jnydesign


Skjortene er i str. 98 og blir lagt ut for salg på FB iløpet av dagen.

Ha en super Tirsdag! :)

Ooga til tunika

Publisert: 29.05.2012 @ 21:26 Kategori: Overdeler Kommentarer: 8 kommentarerJeg er en stor fan av Ooga booga stoffet og håper ennå på at stoffet kommer tilbake til Norske nettbutikker, i flotte farger som jeg tidligere fikk bestilt fra Lykkedragen. Denne tunikaen er sydd i siste rest av det rosa Ooga stoffet og det er litt trist syns jeg :)

Denne er i str.98 og er sydd på bestilling.

I går kom min kjære bror fra Sverige med en pakke til meg. Nå for tiden er det ingen som kjører fra Sverige og hit uten stoff til meg :)

Herlige stoffer fra Jnydesign. Tror nok dette dinosaur stoffet blir en hit :)

Dette er det som fyller vaskerommet i kveld :)

God natt!

Zig-zag

Publisert: 19.05.2012 @ 19:53 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Sytid i dag etter jobb, måtte jo bare prøve Zig-zag stoffet fra Jnydesign som jeg kjøpte fra Sydilla. Det ble en vest, som jeg brukte jakkemønsteret fra siste Ottobre kids. Lagde den litt lengere og brukte ribb rundt arm hullet.

Vet ikke helt om jeg ble nok fornøyd til å selge den, er noen små ting som jeg helst skulle endret litt på. Får se om det kommer noen innom som kan si sin mening om den :)

Lue som passer til. Vest i str. 2-3 år og lue 2-5 år.
 

Knappene fra Lykkedragen var jo bare en super match spør du meg :)

Ha en fin kveld!

Vårjakke

Publisert: 09.05.2012 @ 23:09 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Dette mønsteret er fra siste Ottobre kids, som endelig var kommet i salg på Narvesen her. Bedre sent enn aldri. Det er vel ingen overraskelse at jeg har sydd av det nye prinsesse og stjernestoffet.

Første hettejakken, det blir garantert flere. Ser nå at jeg ikke fikk med spissen på hetta, veldig fin fasong på den. Akkurat passe spiss.Denne har jeg helforet og for å spare på det nye stoffet har jeg foret bolen med ett billigere og kjedeligere stoff. Syns det passet sånn noenlunde og dessuten sees jo ikke foret som er inni. Knapper fra Lykkedragen.

Som dere kanskje ser, så har jeg ikke tvillingsøm på noen av mine maskiner. Jeg bruker derfor sikksakksøm og stiller inn på lengde og bredde2. Meen jeg har bestilt meg Cover pro maskin, jippiii...gledings :))

 

God natt!

Tunika med epleskog på

Publisert: 29.04.2012 @ 20:17 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Herlige epleskogen stoffet har blitt til nok en tunika, men denne gangen med rosa ribb. Den forrige lagde jeg til min egen gullonge, men denne blir lagt ut for salg på FB. På den første tunikaen hadde jeg rullefald søm på kanten rundt, men dette stoffet egnet seg ikke så bra til det. Det rullet seg bare opp, så på denne har jeg lagd ribb kant.  Her kan du se den andre tunikaen i samme stoff.Hvilken syns du var finest?


Jeg har vært flittig i dag og fått rydda syrommet, skjønner ikke hvem det er som roter så fælt der inne ;)Ha en fin kveld!

Sommerlig

Publisert: 21.04.2012 @ 19:13 Kategori: Overdeler Kommentarer: 4 kommentarer

Etter å ha sett siste Ottobre på nett, var ikke kommer ut ennå på kiosken her, ble jeg inspirert til å lage en litt søt sommer t-shirt til lillesnuppa. Hadde egentlig tenkt å ha lime farget ribb, men fant ut at jeg for en gangs skyld skulle ha en mere dempet farge. Syns det ble søtt med hvit ribb. Har ikke sydd opp nederste kanten, for jeg har ikke bestemt meg om jeg skal ha rullefald søm eller vanlig opplegg.


Ikke så lett å få ett bra bilde når hun helst bare vil ta den av :)


 Ikke så lett å få fram at det er puff ermer på denne. Likte dette mønsteret, men kunne tenkt meg å lagd en mere tunika lignende fasong. Mønsteret til denne finner du i Ottobre 1/07.

Ha en fin kveld!

 

Epleskogen

Publisert: 18.04.2012 @ 21:46 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Jeg klarte ikke vente med å sy noe av det flotte stoffet jeg bestilte fra Tiljamid. Spørsmålet var jo bare hva jeg skulle sy. Det begynner å tømmes for klær i rett størrelse hos gullongen, så da valgte jeg å sy en tunika/kjole til henne. Synd jeg må vente helt til i morgen for å prøve den på henne :)

Har klippet ut en til lik denne, i str.86, som jeg skal lage med rosa ribb tenkte jeg. Den blir lagt ut til salgs på FB. Knapper fra Lykkedragen.

God natt!

:)

Søndagsmarked til helgen

Publisert: 12.04.2012 @ 12:02 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Da nærmer det seg neste Søndags marked og jeg har fri helg. Så da tenker jeg å ta med lillesnuppa og min mor dit og forhåpentligvis selge noen plagg. Har i dag endelig litt overskudd til å sy, så da er det uferdige gensre som har fått kantene på plass. 


Iløpet av Søndags kveld legger jeg ut på FB i albumet "til salgs", det som ikke blir solgt på markedet.

Tenkte å sy noe av de nye stoffene iløpet av dagen, bare de blir tørr..*blåse blåse ;)

Ha en fin dag!

Nye stoffer

Publisert: 11.04.2012 @ 19:47 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

I dag kom pakken fra Jny design. Stoffene er allerede på vask og snart henger de på tørk så de blir klare for sying :)

Stjerner

striper, skyer og mønstret blomster stoffKjøretøy i forskjellige varianter

Her er en genser som er i "produksjon", sydd av Jny stoffer

Ikke helt bra redigering av genser bildet, men det får duge i kveld :)

 

Skyer

Publisert: 14.03.2012 @ 12:40 Kategori: Overdeler Kommentarer: 1 kommentar

Ble tid til litt søm før vi drar avgårde. Dette sky stoffet skulle jeg gjerne hatt i flere farger, kanskje det blir på neste bestilling :)

Denne er i str.98


Str.98


Har faktisk lagd noe i str. 104 også. Første gang jeg lager i denne str. for salg :)


Dette innlegget ble laget i full fart for å si det sånn, straks på tur å dra nå. Så bildene ble nå så som så, til helga når vi kommer hjem igjen skal jeg lage bukser som passer til de forskjellige trøyene jeg har laget :)

Ha en fin dag! 

Trøyer og tunika

Publisert: 13.03.2012 @ 19:57 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Ettersom værgudene ikke var helt enig med seg sjøl i formiddag, ble hytte turen utsatt til i morgen. I går var det rene vårstemningen og i dag full vinter. Flott med snø, når samboen er hjemme..for han er så flink med fresen he he:)

Har blitt en del kanting i dag da,å et par tunikaer som ikke var helt planlagt.

Ribb i halsen og rullefall søm i ermer og kanten nederst


Enda noen sømmer og kanting igjen på det jeg sydde i går, men noen har jeg fått gjort ferdig. Har brukt ribb nede og i halsen.

Ribb både i hals, ermer og nedkanten

Da var det kveld igjen og snart frustrerte fruer ;)

Ha en fin kveld!


Raglan trøyer

Publisert: 12.03.2012 @ 20:23 Kategori: Overdeler Kommentarer: 4 kommentarer

I dag har det vært full produksjon av trøyer med og uten arm i gutte farger. Blir ikke å gjøre de helt ferdig i dag, tenkte å kante de ferdig når jeg får "ånden over meg";)

Med lange armer:
Korte armer:
Må si jeg likte raglan armene, men tror kanskje jeg skulle laget de en liten anelse videre. Får se hva jeg får til på neste. Blir vel laget noen i jente farger også :)

Ser ut som det blir noen dager på hytta for oss igjen. Håper på bra værmelding de neste dagene :)

Ha en fin kveld!

Søtt padde mønster

Publisert: 19.10.2011 @ 19:24 Kategori: Overdeler Kommentarer: 0 kommentarer

Har sydd en ny tunika i dag med ett søtt paddemønster på.Stoffet er fra http://www.stoffogstil.no/Katalog/Mode.aspx?group_id=7516   Opprinnelig falt jeg for det brune stoffet med de lange hundene på, men når jeg skulle bestille mere av det så var det midlirtidig utsolgt. Derfor ble det disse i stedet for


..og ja ribben på halsen er skeiv, jeg er fremdeles ikke helt godvenn med ribben men det kommer seg:)

Passer til denne buksa som  jeg har sydd tidligereEr ikke helt ferdig med tunikaen, det er noe kanting igjen pfff....liker ikke ribb! :) 

Jeg har fått bihulebetennelse og har skikkelig kuppelhue, så jeg fant ut at det passer bedre å strikke enn å bråke med symaskin på en dag som denne. 

Ha en fin kveld!

hits