Arkiv mned: desember 2012

Årets siste måneder

Publisert: 30.12.2012 @ 15:04 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 8 kommentarer

Da er vi kommet til årets tre siste måneder. Det er ikke så mye å vise fram i Desember måned, dette er stort sett alt som er blitt laget. Bare noen luer som ikke er blitt tatt bilde av, både strikket og sydde.

OKTOBER

(Noen av mine favorittter i år er fra Oktober)

November


Desember

Vi har nettopp spist herlig langtidsstekt lammelår med tilbehør, nå er det kveldsjobb for meg.

Ha en fin kveld!

Knappehulls skrekk

Publisert: 28.12.2012 @ 10:37 Kategori: Bukser Kommentarer: 12 kommentarer

Av en eller annen grunn har jeg vært så redd for å prøve meg på knapphull, samme som med glidelås bare at jeg har ikke engang turt å prøve. Men nå har jeg  laget knapphull *stolt*, hi hi det var jo kjempe enkelt. Var bare å finne fram bruksanvisningen til symaskinen, så sto det skrevet og forklart så enkelt som bare det.

Denne gangen har jeg laget en bukse av cordfløyel, så da har jeg gjort to nye ting på en gang. Cordfløyel er ikke ett stoff jeg har prøvd å sy av før, men som lenge har vært på lista over ting som skal prøves. Jeg var så heldig å finne stoffet på Textart sin nettside, har sett etter det en stund på forskjellige sider.

Dere må ikke se på knappene jeg har brukt, for de var de eneste jeg hadde i sånn noenlunde rett størrelse. Jeg skal kjøpe svarte knapper og sy to på hver side, sånn at det blir en knapp til hvert hull:)

(Buksa er lilla)

Mønsteret er inspirert av Alba baby`s første kolleksjon. Jeg syns at i den siste kolleksjonen er buksene blitt for smale og er ikke slike deilige ballongbukser som de først hadde. Jeg ble veldig fornøyd med mønsteret, men kommer til å gjøre noen små endringer. Det kommer helt klart til å bli flere av denne typen bukser, jeg blir veldig glad for tips om hvor jeg kan kjøpe slik cordfløyel i forskjellige farger. Så i dag skal jeg ut og lete etter knapper til flere bukser.

Bare så det er sagt, så er smokken en bestikkelse jeg bruker for å få lillesnuppa til å posere for meg, hun er ikke så begeistret for å bli tatt bilde av  med klærne jeg har laget på :)

God helg!

 

Juli, August og September

Publisert: 27.12.2012 @ 15:55 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 6 kommentarer

Her er tredje del av min årskavalkade

JULI


AUGUST


SEPTEMBER


Ble sydd mange bukser i høst ser jeg :-)

 

Ha en fin dag!

April, Mai og Juni står for tur

Publisert: 27.12.2012 @ 09:50 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4 kommentarer

Her er neste innlegg fra min "årskavalkade"

 

APRIL


MAI


JUNI


Det var bildene jeg har funnet fram nå i første omgang, skal sette sammen for de siste seks mnd også.

Ha en fin dag!

Januar, Februar og Mars i bilder

Publisert: 26.12.2012 @ 13:12 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 13 kommentarer

I noen dager nå har jeg jobbet litt fra og til med å gå gjennom bildene av det jeg har laget i året som har gått. Det er vel ingen tvil om at jeg har vært særdeles produktiv *ler*, typisk meg når jeg blir "hekta" på noe. Regner med at året som kommer kanskje blir litt roligere når det gjelder det, men man vet nå aldri.

Jeg hadde litt problemer med å plukke ut hvilke plagg jeg skulle ta med på denne års kavalkaden :)

Her er bildene jeg valgte fra årets tre første måneder

JANUAR
 

FEBRUAR

MARS

 

I morgen kommer det bilder fra de neste tre månedene. 

Ha en fin 2. Juledag! 

 

 

 

 

Gledelig jul

Publisert: 24.12.2012 @ 09:40 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 6 kommentarer

Da nærmer året seg slutten og den fineste tiden, syns jeg, er her. Herlige nisser, engler, hjerter, stjerner o.s.v fyller de fleste hjem. Nå på julemorgen holder jeg på å lage julefrokost med hjemlaget lammerull, salater, sild og en del annet godt. Må innrømme at midt inni alt dette sniker det seg en tanke til de som ikke har det så godt som oss.

Her er noen bilder fra vårt julehjem, som dere ser har vi ikke kastet oss på trenden med minimalistisk juletre ;)Den siste måneden har jeg vært ille plaget med en halsbetennelse som ikke vil gi seg, nå etter å ha fått annen medisin har det blitt til en kraftig forkjølelse istedenfor og når jeg våkna i mårrest så kjenner jeg at den ikke har sluppet taket den heller. Det har virkelig gått utover  produksjonen her i huset og jeg bare verker etter å bli bedre, så jeg kan begynne å sy igjen. Forhåpentligvis blir starten på det nye året bedre enn slutten på dette. Blir dårlig med blogginnlegg når man ikke har noe å vise fram. Men dette skulle ikke være ett syte innlegg, men jeg ønsket å si:

GOD JUL

OG

GODT NYTT ÅR!

Takk til dere som følger bloggen min og alle dere som har handlet fra meg, det har vært helt fantastisk!

 

Fotog(raf)en

Publisert: 14.12.2012 @ 22:45 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg har tidligere vist tegninger og bilder min kreative datter har laget/tatt. Men jeg har ikke vist at hun er skikkelig fotogen også. Disse bildene er tatt av fotograf Rino Engdal, som min datter er så heldig å få assistere når hun har tid.
Legg merke til hjertet som ble av håret hennes i pannen, syns det var litt spesielt. Du kan se mere til henne på stinemonsen.com. Har ikke noe annet å vise fram i kveld, får ønske dere:

God helg!

Data trøbbel

Publisert: 13.12.2012 @ 21:54 Kategori: Overdeler Kommentarer: 2 kommentarer

Forrige Onsdag kjørte vi avgårde over til grannlandet Sverige, for å feire min brors bryllup og hans kjæres 50 årsdag. Det ble feiret med maskerad og god mat/ drikke. Vi kom hjem derfra Mandag kveld denne uken og først nå har jeg fått litt tid til å sette meg tilrette med pc`n. Saken er det at pc`n min er ikke så veldig samarbeidsvillig, så ting tar så laaang tid. Både å ordne bilder og poste innlegg tar altfor lang tid for en utålmodig sjel..så dere kan vel tenke dere hva som står øverst på julegave ønskelisten ;)

Jeg fortsetter med å fylle opp lillesnuppas garderobe, siden hun har vokst fra det meste. Her er en genser, nesten lik en jeg lagde tidligere til henne, stoff fra Jnydesign.

Snart helg, men jobb for min del. Det er Søndagsmarked, årets siste, på AKS førstkommende Søndag..så det blir hektisk med marked og jobb etterpå.

God natt :)

Ny "duppeditt"

Publisert: 03.12.2012 @ 23:56 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 2 kommentarer

Etter plutselig blitt angrepet av en grusom halsbetennelse ble jeg helt utslåtti flere dager, det verste er heldigvis over nå. Tilbake til hverdagen i morgen med jobb og sånnt. Siden jeg ikke har vært i virke de siste dager og ikke har noe å vise fram, kom jeg på at jeg ikke har vist dere den siste saken jeg har kjøpt meg :D

Med denne kan jeg lage strykemerker til klærne og forhåpentligvis også bokstaver/navn. Man kan skrive med "diamanter", lage veggord, scrapping og en hel masse tøffe greier. Etter å hatt mange vellykkede markeder før jul, ville jeg kjøpe noe til bare meg selv. Velfortjent syns nå jeg ;)

Mer kan dere lese på den offisielle bloggen deres

Denne har jeg tenkt å kose meg med og bli kjent med i jula, ser fram til det.

Her er bilder hente fra Pinterest.

God natt!

hits