Arkiv mned: desember 2011

Heldress

Publisert: 19.12.2011 @ 23:43 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 0 kommentarer

I dag har jeg gjort nok en ting som er på "lyst å prøve meg på" lista, nemlig sydd en heldress. Har funnet ut at det er vanskelig å sy hetta sånn at den går helt rundt, skjønner ikke helt det der..kanskje jeg ikke hadde nok sømmonn da jeg klippa den? Sånn ble den, en enkel versjon uten noe stæsj som jeg egentlig ville. Det får bli på neste :)

Denne er i str. 86 og sydd i chenille fra S&S og hette foret med stoff fra Gekko. Har også gjort meg ferdig med de to siste bestillingene før jul.Nå tror jeg det blir noen dager fri fra sying og blogging, om jeg klarer :) Har jobb et par dager, så er det fri til over julehelga. Så nå blir det juleforberedelser og kos med familien. 

Ønsker alle en god jul! =)

Koseklær til gutt

Publisert: 18.12.2011 @ 22:40 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 4 kommentarer

Har hatt litt tid foran symaskinen i dag før jeg dro på jobb, dette er resultatet.

Genser i stoff fra Gekko, chenille og ribb fra S&S. Str. 80.Å så har jeg prøvd meg på photoshop..kniis..her er resultatet :D


Må definitivt øve meg mere på det, eldste dattra sier at om jeg hadde hatt hvit bakgrunn i utgangspunktet så hadde det vært såå mye enklere..yeah right sier jeg da :) Får vel prøve det også

Øver meg litt på å sy body for tia, dette er den tredje og jeg er ennå ikke fornøyd. Denne har jeg laget mønster til selv. Grunnen til at jeg legger ut bilde av de ikke helt vellykka prosjektene mine også,er for å vise andre nybegynnere at man må prøve å feile litt før det blir bra. Ikke gi opp :)God natt :)

Stoffleveranse x 3

Publisert: 16.12.2011 @ 20:45 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 6 kommentarer

Rene skjære julaften her i dag, 3 pakker å hente på posten. Den ene pakken var på nippen til å bli sendt tilbake i dag for jeg har ikke fått noen slags hentemelding. Jeg har sendt flere mail til de jeg hadde bestilt stoffet fra og ikke fått svar..før i går kveld. Da ploppet det plutselig inn en mail med beklagelse og kollinr. på pakken, bedre sent enn aldri får man vel si. Ikke så fristende å bestille derfra mer når det blir sånn.

Her er stoffene fra ChetoDesign

Øverst deilig frotte og de andre i jerseyHer er pakken fra Gekko, som inneholdt en hyggelig hilsen. Den ble jeg skikkelig GLAD for :)Froskestoffet er faktisk på 88cm og skikkelig fint altså :)Siste er fra S&S, som for det meste er supplering av bukse stoffer. To nye farger som er herlig Cobolt og Jade :)(øverst)God helg :)

Eventyrlig kjole

Publisert: 15.12.2011 @ 22:37 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 4 kommentarer

Har sydd kjole til lille gull i stoffet "eventyrskogen" kjøpt fra tiljamiid.com, holder også på med en body i ensfarvet brun med cerise detaljer som hun skal ha til. Skal også lage en tights i velour, som jeg tenkte skal være i orange.Noen flere luer :)Sist, men ikke minst..Jeg har endelig fått meg en egen syplass. Ikke så store plassen, men jeg slipper å ha alle sakene på spisebordet i stua. Må fremdeles klippe til der, men det er jo greit.God kveld! :)

Jula nærmer seg

Publisert: 14.12.2011 @ 13:23 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 2 kommentarer

..og det blir ikke så mye tid til å sy, men selvfølgelig sniker man seg jo litt tid nå og da :)

Dette er det jeg har gjort de siste dageneMine forede jersey luer er blitt veldig populære, de fleste av disse er allerede solgt. Jeg er storfornøyd jeg, syns det er morsomt :)

Dette er av de siste stoffene jeg har kjøpt og jeg liker de veldig godt. Ettersom jeg har solgt så bra, ble det nok til å sende inn en bestilling fra http://www.gekkoshop.no/  som nå sender fraktfritt fram til 16/12.  Gleder meg så utrolig til å få inn de stoffene, som jeg både har planer om å sy luer av og fylle opp garderoben til min lille frøken :)Ha en fin Tirsdag! :)

Marked

Publisert: 11.12.2011 @ 22:03 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 6 kommentarer

Da var årets siste Søndagsmarked over og jeg solgte enda litt mere enn sist gang, så jeg er storfornøyd.

Jeg hadde jo så store planer om å sy i helga, men jeg har ikke sydd og ikke vært på nett. Bare kosa meg med familien med mat, film og sånnt :)

Her holder jeg på å pakke ut sakene mine på markedet. Denne gangen hadde jeg dessverrre ingen plass å henge opp klærne, men det gikk nå greit fordetFikk også noen bestillinger, hadde jo bestemt meg for ikke flere bestillinger før jul men det var ingen som hastet. Fant ut at det går greit da. Jeg haster jo uansett..så har allerede laget ett sett som er bestilt :) 

Ble misfornøyd med halsen, så den rekkes opp og jeg lager en ny :)

Fikk pakke fra Lykkedragen i går med flere knapper og størrelse lapper, kjapt levert som vanlig derfra.Ha en fin kveld! :)

Actionbilder m.m

Publisert: 08.12.2011 @ 20:34 Kategori: Luer Kommentarer: 0 kommentarer

Har sydd flere Kobraluer, etter mønster fra sybloggernes bok. Fikk ikke solgt den ene jeg hadde laget på forrige marked, men jeg vet ikke om det kan ha vært p.g.a prisen. Den er sydd i et dyrt ullstoff, mens disse er sydd av fleece som ikke er fullt så dyrt :) Jeg lagde de i rødt siden det snart er jul


Har også sydd en lue som jeg fant mønster til i Ottobre 4/2011. Jeg har gjort noen små endringer, men ikke noe stort. Klarer ikke helt å bestemme meg om jeg skal ha trykk knapper eller borrelås som lukning på den.

Sist, men ikke minst.. Tadaa.. Stoffene fra Tiljamiid :D

Her henger de til tørk, ettersom jeg alltid vasker stoffene før jeg syr. Jeg har fri fra jobb i helga, gjett hva jeg skal gjøre da ha ha ;)Ha en fin kveld!

Mix av retro/knytte bukse

Publisert: 07.12.2011 @ 22:33 Kategori: Bukser Kommentarer: 6 kommentarer

Dere begynner vel å bli lei av bukse innleggene mine, jeg begynner iallfall å bli lei av å sy buksene. Men har enda en bestilt bukse å lage. Jeg fant ut at jeg ville lage en til min egen gullonge og da valgte jeg å mixe knyttebukse og retro bukse mønsteret. Jeg har fasongen til knyttebuksene og lukkingen/selene til retro buksa.. slik ble resultatetBle litt dårlig vinkel, men men. Har også sydd noen kobraluer, får vise de i morgen. Ettersom jeg akkurat har kommet hjjem fra jobb og skal på jobb i mårra, før hanen galer. Så da sier jeg bare...

God natt! :)

Ooga booga i rååsa :)

Publisert: 06.12.2011 @ 18:07 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Pakken fra Lykkedragen.no kom her om dagen, har ikke vært borti raskere levering. Helt topp! Bestilte meg plastknapper,tang og en bit av rosa Oogabooga som jeg er så begeistra for
Har sydd flere luer, i en annen versjon enn tidligere, bare så irriterende at jeg ikke husker hvor jeg har det mønsteret fra. Luer i rosa OOga. Den midterste er foret og den skal vi ha selv.


Har bestilt str. lapper og knapper i flere farger, håper det går like fort å få levert :)

Ha en fin kveld!

På en snurr

Publisert: 05.12.2011 @ 16:29 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 6 kommentarer

Har sydd noen snurre skjørt som jeg ble veldig fornøyd med. Disse er jo  kjempefine å sy av  stoffrester og samtidig fikk jeg testa ut rullefald sømmen på babylocken min. Definitivt en søm som kommer til å bli brukt oftere. Er ikke så flink med overgangen på starten og slutten av sømmen, får øve litt mere på det. 

Disse skjørtene fant jeg mønster til i denne boka:God middag! :)

Heia Norge!

Publisert: 03.12.2011 @ 19:48 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 0 kommentarer

Nå begynner håndball kampen mellom Norge og Tyskland, det må jeg ha med meg:) Ser ikke så mye på sport, jeg er vel ikke akkurat sporty av meg. Men jeg liker damehåndball og skiskyting:)

Nå begynner det å bli en del av disse retrobuksene, de er kjempepopulære og selger som bare det. De to med striper har det vært dårligere omsetning på, kanskje jeg må lage meg en eplabutikk hvor jeg kan prøve å selge sånt jeg ikke får solgt her. Det var faktisk en dame fra en annen plass i fylket her som kjøpte to av knyttebuksene, det er jo morsomt at andre liker det jeg lager. Håper disse buksene også faller i smak :) Fargene lyver litt som alltid, den lilla er litt mer lilla/rosa vil jeg si. Jeg har ikke satt på trykk knapper, for jeg venter en pakke fra lykkedragen.no med noen flotte plast knapper. Kanskje blir det sydd noen luer også iløpet av kvelden :)

Ha en fin kveld!

Mine symaskiner

Publisert: 02.12.2011 @ 21:42 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 2 kommentarer

Det er dårlig med tid til å sy om dagen. Jobbhelg og juleforberedelser nå, men kanskje jeg får sydd litt i morgen.

Jeg venter også på pakker fra 3 forskjellige nettbutikker..spennende, bilder kommer :) Pengen som har kommet inn på salg av klær går til nytt stoff og litt annet. 

Tenkte bare at jeg skulle vise at man trenger ikke en masse forskjellige maskiner, selv om det sikkert hadde gjort livet enklere for meg ;) 

Dette er altså Juliet, en ganske enkel og grei husqvarna maskin. Ble kjøpt inn for ti år siden, mest for å sy opp gardiner og sånne enkle ting. Denne fikk jeg penger til i min 30årsdag :)

Dette er babyen min, hadde ikke klart meg uten. Det er en babylock imagine2. Med luft treing system og automatisk trådlevering(trykkspenning). Denne fikk jeg penger til da jeg ble 40 :)

Neste på ønskelista må bli en som kan brukes til båndkanting. Håper jeg slipper å vente til jeg blir 50 på den ;)

God helg!

hits