Arkiv mned: august 2012

Ferietider

Publisert: 16.08.2012 @ 08:49 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 2 kommentarer

Dette blir siste blogginnlegget på ca. 16 dager, siden vi reiser til Kreta i morgen. Skal kjøre til Alta i dag og bo på hotell til i morgen, så blir det hotellfrokost før vi reiser avgårde Fredag morgen. Stakkars eldstedattra som må bli hjemme pga skolestart. Hun klarer seg vel bra som har kjæresten, å ikke minst kan hun dra til bestemora og få seg middag:)

Her er en liten smakebit på hva som kommer inn av stoffer i nærmeste framtid.Så når jeg kommer hjem er det bare å begynne å produser vår/vinterluer og så blir det et par nyheter også ;)

Ha en kreativ tid og sy litt for meg også :-)

 

Siste sydag

Publisert: 15.08.2012 @ 13:10 Kategori: Overdeler Kommentarer: 4 kommentarer

Har vært sydd etter samlebånds metoden her i dag. Tre like gensere i forskjellig stoff og to forskjellige størrelser. Første gang jeg lager til gutt i så stor str.( 116). De to andre genserne er i str. 92. Den ene skal lages bukse til, da ei på barselgruppa ville kjøpe et sånnt sett. Ellers så er vi i full pakking her. Blir vel ett lite innlegg i morgen før vi drar.

Ha en fin Onsdag!

Sydenturen nærmer seg

Publisert: 14.08.2012 @ 14:23 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 4 kommentarer

Disse kjolene egner seg like godt til sydenturen som til en tights og pologenser om vinteren. Sydd i Sydillas monster trucks og Jnys søte bambistoff. Nå er det bare tre dager igjen til vi reiser på ferie og jeg føler at tiden går ikke fort nok. Synd for eldste dattra som skal begynne på skole og må bli hjemme.


Kjolene er i str 2-3 år og koster 250,-, blir lagt ut for salg på FB :)

Ha en fin dag!

Feriedag nr. 1

Publisert: 13.08.2012 @ 15:10 Kategori: Bukser Kommentarer: 6 kommentarer

Det betyr absolutt ikke at jeg har ligget på latsiden fordet om jeg har ferie. Nå er det siste innspurt før vi reiser til sydligere strøk. Når man er oppe før hanen galer og lillesnuppa har barnehagedag, da ligger alt til rette for å være produktiv. Siden det har vært stor etterspørsel etter knytebuksene, ble det laget 3 stykker i str. 74/80 til jente.

Herlig interlock med feer fra Sydilla og velour fra lokal butikk

Prinsesse stoff fra Liandlo og velour fra S&S

Bambi fra Jnydesign og velour fra lokal butikk


Dette var altså dagens produksjon.

Ha en fin dag :-)

Full utrykning

Publisert: 11.08.2012 @ 17:03 Kategori: Overdeler Kommentarer: 4 kommentarer

Dette morsomme utryknings stoffet kjøpte jeg fra Jny design. Helt typisk guttestoff, men lillemor her ble da også betatt av bila som hun sier:)

Prøvde meg denne gangen på en ny halsåpning med knapp. Ble ikke så bra som jeg skulle ønske, men når jeg ser hos andre så er de også litt "snurpete" eller hva jeg skal si. Kanskje hadde jeg ribben litt for stram, eller kanskje blir det sånn når man ikke bruker kantebåndsapparatet. Det skal jeg lære meg med etter ferien, har ikke tålmodigheten til det akkurat nå.

Den er sydd i str. 98.


Denne blir lagt ut for salg på FB siden min.*Solgt*

God helg!

Bambi & lilla

Publisert: 09.08.2012 @ 21:45 Kategori: Bukser Kommentarer: 4 kommentarer

Knytebukse igjen, denne gangen i bambi stoff fra Jny og isoli(collegestoff) fra Sydilla. Har forminsket mønsteret fra Jubel, kan tenke meg den er i str. 74/80. Som alltid *sukk* er det lilla blitt blått, men jeg var innom Sydilla og lånte bildet derfra. Så det ensfarvede bildet er den rette lilla fargen på isolien.

Denne vil bli lagt ut for salg på FB, om den ikke blir solgt før ;) *solgt*

God natt!

Sommer..hvor??

Publisert: 08.08.2012 @ 21:47 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 4 kommentarer

Her er et flott sommer stoff, som dessverre ikke har blitt laget noe sommerlig av før nå. Det er nemlig bare litt over en uke til vi reiser til Kreta og forhåpentligvis får litt etterlengtet sommer. Garderoben til en liten frøken må jo være iorden til da. Jeg skal lage rød/hvit prikkete tights til.

Jeg oppdaget for sent at de to skulderdelene skulle syes sammen, så jeg måtte jukse med en trykk knapp, mulig jeg må ha en til for å få det pent.

Sommer stoff fra Enstorrull.no og prikker fra Textart.no.

Ha en fin kveld!

Merkelig kjole

Publisert: 07.08.2012 @ 22:18 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 5 kommentarer

I dag vil jeg fortelle noe som gjorde at jeg nesten satte kveldsmaten i halsen etter jobb i går. Jeg var innom Sydillas blogg og ser DETTE . Må si at jeg er kjempestolt over å være i samme blogginnlegg som de flinke sydamene der, eller i det hele tatt være med på et blogginnlegg *smiler fornøyd* :-)

I dag, nok en gang med Sydillas feer, har jeg laget en litt merkelig kreasjon. Har laget mønsteret  av en singlet og et skjørt med ribb i midten. Ser ikke så himla bra ut, men jeg håper jo at det ser bedre ut på da. Krysser fingrene for det.


Ikke så bra bilder i dag, men nå tar jeg straks kveld så det får være bra nok.

God natt :)

From Sweden u know ;-)

Publisert: 06.08.2012 @ 11:26 Kategori: Overdeler Kommentarer: 2 kommentarer

Da er pakken jeg bestilte tidligere i sommer kommet hjem til meg sammens med eldste dattra. Hun har vært å besøkt onkelen og fikk skyss hjem med andre besøkende herfra byen.Stoffene henger allerede til tørk og er nok klar til bruk i morgen :-)

Noen nye og noen om jeg har hatt tidligere.Jeg har endelig prøvd meg på noe til meg selv, men det ble litt feil fasong for min kropp. Derfor selger jeg denne og skal tegne om mønsteret litt, vil ha den litt kortere. Syns selve stoffet ble overraskende fint på en voksen skjorte, det kommer ikke godt nok fram på bildet. Som så ofte blir fargene litt feil.


Ha en fin dag!

 

Jente sett

Publisert: 05.08.2012 @ 15:01 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 8 kommentarer

Da ble det genser og bukse i stoffer fra Sydilla. Når jeg lagde tvilling settet ble denne buksen laget i samme slengen. Sydde genser i dag, ser på bildet at ermene ser mere grå ut enn svart..det er de ikke.


Tvillingsøm i ermene og rullefallsøm nede på genseren. Lommer, ikke jukselommer, av monster trucker og bukse i isoli(collegestoff)

Jeg har fått kantebånds apparatet til coverproen min..gi meg styrke..dette må prøves ut , ikke helt venner med det ennå :)

Dette er i str. 98 og blir lagt ut for salg på FB siden min.

Ha en fin Søndag!

 

Tvilling match

Publisert: 03.08.2012 @ 18:03 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 4 kommentarer

Har sydd ferdig de to settene som tvillingene David og Fredrik skal ha. Håper de faller i smak hos de. Er sydd i Sydillas monstrertrucker og myk deilig isoli med flosset bakside. Vanligvis har jeg brukt velour, men denne gangen ble det isoli. Har fått sansen for isolien, den kjennes veldig myk og litt tykkere ut enn velouren. Isoli er det som mange kaller for collegestoff om noen lurer :)


Sydde med det samme en likens bukse, med det rosa monstertruck stoffet på lommene. Tenkte å sy overdel også til, så det får dere se når det er helt ferdig.

GOOOD HELG! ;-)

Apekatter

Publisert: 02.08.2012 @ 21:47 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg har altså trodd at jeg visste om alle Norske nettbutikker som selger jerseystoffer, men nok en gang har jeg tatt feil. Kom over Kreativ ved en tilfeldighet, disse har jeg handlet der.

Jersey, mønster og det lysrosa er i deilig sommerfrottè.
De hadde også masse fine mønster. Denne søte fleecegenseren er i str. 80/86-146/152, gleder meg til å sy den når jeg får pakken fra S&S. Derfra har jeg bestilt b.l.a fleece i forskjellige farger.

(oops det ene bildet ble visst oppned)

God natt!

 

Baggy lue

Publisert: 01.08.2012 @ 20:46 Kategori: Luer Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg som har hatt stor produksjon av luer her i sommer, måtte jo selvfølgelig prøve meg på Ottobres baggy lue.

Ble ikke helt fornøyd med den, men tror nok jeg må lage mønsteret litt mere mitt for å bli fornøyd ;)

Slik ble den, i Rosa monstertrucks så klart.

Det ble hvite kontrast sømmer, siden det var det som var i maskinen.


Monster truckene i turkis og orange ankom i går, så nå kan jeg få gjort ferdig buksene som skal være med de to t-skjortene jeg lagde tidligere

Ha en fin kveld:)

hits