Arkiv mned: mai 2013

Nedtellingen har startet

Publisert: 21.05.2013 @ 09:58 Kategori: pannebånd Kommentarer: 8 kommentarer

Nedtellingen har igrunn vart en stund nå, men det er jo når det nærmer seg at man begynner å kjenne sommerfuglene i magen. Jeg er jo ikke så superglad i å fly, men når man har en liten frøken å ta seg av regner jeg med at turen går ganske fort.  I år går turen til Rhodos, siden vi trivdes veldig godt i Hellas sist så ville vi dra dit igjen. Forrige året var vi på Kreta.

Pinsehelga/17. Mai har gått med til jobbing, gode penger å tjene på disse røde dagene så jeg har på den måten vært heldig med turnusen. Men allerhelst hadde jeg nok ønsket å hatt fri og kunne vært på hytta med familien  i finværet. 

Eneste sydd de siste dagene er disse


Jeg sydde jo en haug med pannebånd for ikke så lenge siden, men på siste Søndagsmarkedet ble det solgt en god del av de. Nå er det Seiland barnefestival i Juli som det produseres til. Festivalen er på nordre Seiland, Hønseby, å er ikke så langt fra der vi har hytta våres. Ennå en stund til, 14/7 er datoen jeg har fått, men tia går så fort at det er bedre å være på forskudd :)

Her ser det ut til å bli en nydelig dag, kanskje påtide å komme seg ut i hagen siden det nå er nesten fritt for snø. Men først litt arbeid inne, blæh, husarbeid er ikke favoritten.

Ha en fin dag :)

 

Guttenes favoritt

Publisert: 15.05.2013 @ 13:05 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 5 kommentarer

Det er alltid morsomt når kundene vender tilbake med nye bestillinger. Dette settet er sydd på bestilling i str. 110. En sikker vinner, med monstertrucker i turkis og svart.

Egentlig tenkte jeg å lage store lommer, men siden jeg vet at denne gutten har hatt det tidligere så ble det heller slik. Har det litt travelt med å få ferdig bestillinger, så jeg har ikke tid til å skrive mere nå ;)

Ha en fin dag! 

Retro bukse

Publisert: 14.05.2013 @ 10:36 Kategori: Bukser Kommentarer: 4 kommentarer

Når jeg fikk bestilling på en brun selebukse spekulerte jeg litt på hva slags selebukse det skulle bli. Siden jeg fremdeles ikke er kommet helt over glidelåsskrekken, men knapphullsskrekken har sluppet taket...så falt valget på denne albababy inspirerte buksen, som jeg laget i lilla til lillesnuppa tidligere.

Brun cordfløyel, muligens fra Textart og kantebånd fra lokal butikk. Knappene og ribben nede er fra Stoff&Stil.

Ble ikke helt fornøyd med knapphullene, syns ikke maskinen sydde de tett nok. Tenker jeg må ta buksa med til min kjære mor, hun vet nok hvordan man kan fikse dette med å sy for hånd.

Ha en fin dag!

En liten stjerne

Publisert: 13.05.2013 @ 20:30 Kategori: Body Kommentarer: 10 kommentarer

Endelig fikk jeg brukt dette stoffet til annet enn lue og pannebånd. Har bare venta på å få ei bestilling hvor det kunne brukes. På toppen av det hele fikk jeg brukt silhouette cameoen også, til å lage navnet til lilleprinsen som skal få dette settet. I fare for å røpe hvem som skal få dette, så har jeg "fiksa" litt på  navnet på bodyen. Redigering er ikke mi sterke side, så etter maange forsøk ble det slik da. Så hvis noen lurer, så er det altså et guttenavn som står over den blå stjerna.

Har ennå noen bestillinger jeg jobber med, begynner å bli dårlig med tid siden vi reiser om knappe 13 dager. Ellers så har jeg planer om å lage ett innlegg om det jeg har laget og som ligger for salg på Facebook, e jo ikke alle som er med der. Selvom de aller fleste er det i dag. Har en del klær ferdig til salg nå. Tenker jeg kanskje må få solgt unna noe før jeg lager mere :)

Ha en fin kveld!

 


 
Se min kjole

Publisert: 09.05.2013 @ 13:06 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 10 kommentarer

Da ble det ny sommerkjole til sydenturen, som nærmer seg med stormskritt. Ble ikke helt fornøyd med fasongen, kommer nok til å endre endel på dette mønsteret om jeg lager flere. Mønsteret er fra Ottobre, usikker på hvilket nummer. 

Her er ei som ikke ble misfornøyd

Feen er skjært ut med silhouette maskinen og strøket på. Jeg bruker "heat transfer material" som jeg kjøper fra Bikuben.no

Straks jobb på meg, noen må jo jobbe på slike dager også

Ha en fin dag:)

To like, men ulike

Publisert: 06.05.2013 @ 17:32 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 8 kommentarer

Det jeg liker aller best med det å lage barneklær er å finne stoffer og fargekombinasjoner som jeg syns passer ilag. Mange ganger kan jeg ligge å tenke på det før jeg sovner og se for meg de ulike kombinasjonene jeg har lyst å prøve ut.  Jeg drømmer sikkert også om det :-)

I dag ble det feer i to fargeutgaver og Jubels knytebukse, med lommer..ikke jukselommer på disse.

  
(klikk på bildet for å forstørre)

Buksene er i svart isoli, lommer og genser sydd  av feene fra Sydilla. Kantet med interlock fra JNYdesign.

Disse settene er i størrelse 86/92 og er tilsalgs for 540,- pr. sett. Gå gjerne inn på Facebook og lik siden min, der ligger alt jeg har for salg og en del bilder av ting jeg har laget tidligere. Link til høyre på siden her.

Ha en flotters uke!

En snørik 1. Mai

Publisert: 01.05.2013 @ 16:20 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 3 kommentarer

Dagen begynte vel egentlig ganske bra med sol og finvær, men etter en aldri så liten powernap på sofaen så har dette endra seg. Nå er det ganske ufyselig ute, å vi som hadde uteplaner i ettermiddag. Det må nok utsettes til en annen dag. Fikk nettopp beskjed om at homepartyet som var planlagt til i morgen blir avlyst, litt kjipt men ikke så mye å gjøre med det da.

Masse luer produsert og litt annet

Ble ikke så bra bilde av tunikaene, ligger litt skeivt å sånn..men plagdes med minnekortet så jeg fikk ikke tatt nye bilder.

Tunikaene er i str, 122. Den ene i stjernestoff fra JNYdesign og den andre i interlock med hodeskaller kjøpt fra Sydilla.

Siden det ikke ble noe homeparty kommer jeg til å legge plaggene fra de siste blogginnleggene ut for salg, på min FB side. Se link til høyre her.

Ha en fin 1. Mai!

hits