Arkiv mned: april 2012

Monstertruck sett nr. 1056

Publisert: 30.04.2012 @ 21:49 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 2 kommentarer

Det var vel "litt" overdrevet, men det har jo blitt en del sett etterhvert. Jeg har som mål å ikke lage noen helt like sett, noe som etterhvert har blitt en stor utfordring. Denne gangen lagde jeg en ny vri på buksa, så da ble det ikke helt likt det forrige settet jeg lagde med samme genseren som denne. Så ble det en produktiv dag i dag, men i morgen er det jobb igjen så da blir vel ikke så mye gjort.

Jeg går for tiden å vente på to pakker, den ene fra Textart som jeg syns har brukt lang tid. Får håpe den ikke er så veldig langt unna. Venter også på en stor bestilling fra Sydilla, men de ventet inn det ene stoffet jeg hadde bestilt denne uka, så da kommer ikke den før neste uke. Nå har jeg pålagt meg selv innskjøps stopp på stoffer, så får vi se hvor lenge jeg overholder det da.

God natt :)

Singoalla nr. 1

Publisert: 30.04.2012 @ 11:23 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 8 kommentarer

Da har jeg endelig kommet meg til å sy en singoalla kjole, noe som har stått lenge på "må prøve" lista mi. Mønsteret på denne er fra boka "Barn igjen", men selvfølgelig har jeg endret litt og gjort mønsteret til litt mitt :)

Har liten erfaring med blonder, men alt skal prøves. Fant ut at det kanskje må finnes blonder med litt stretch(?), siden det nok hadde vært bedre til jersey stoffet enn denne blonden.

Dette stoffet er fra Stoff&Stil og det var akkurat dette det var planlagt til.

Syns ikke den ble så aller værst til å være første, men ser jo ting jeg kommer til å gjøre litt anderledes neste gang.

Jeg har brukt ribb i hals og skjørte kant. I ermene har jeg brukt blonden til løpegang for strikken. Hadde litt problemer med å få rett lengde på strikken, men tror det ble ok tilslutt.

Har ikke bestemt meg helt om vi skal beholde denne selv eller om jeg skal legge den ut for salg. Kjolen er sydd i str. 92.

Ha en fin dag :)

 

Tunika med epleskog på

Publisert: 29.04.2012 @ 20:17 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Herlige epleskogen stoffet har blitt til nok en tunika, men denne gangen med rosa ribb. Den forrige lagde jeg til min egen gullonge, men denne blir lagt ut for salg på FB. På den første tunikaen hadde jeg rullefald søm på kanten rundt, men dette stoffet egnet seg ikke så bra til det. Det rullet seg bare opp, så på denne har jeg lagd ribb kant.  Her kan du se den andre tunikaen i samme stoff.Hvilken syns du var finest?


Jeg har vært flittig i dag og fått rydda syrommet, skjønner ikke hvem det er som roter så fælt der inne ;)Ha en fin kveld!

Sydilla kollasj

Publisert: 28.04.2012 @ 17:41 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 8 kommentarer

Jeg har vært svært lite produktiv de siste dagene, så derfor tenkte jeg å lage en kollasj av det jeg har lagd av sydilla stoffene. Ser det at det er ennå noen bilder som ikke kom med. Har kikka gjennom bildene av det jeg har sydd og ser jo at jeg har vært svært produktiv ettersom jeg begynte å sy i slutten av September begynnelsen av Oktober i fjor.

Her er noe av det jeg har sydd
Var på shopping med mine døttre i byen i dag og der møtte vi flere smårollinger med sydilla luer og bukser som jeg har sydd, morro!

God helg :)

Basis stoffer

Publisert: 25.04.2012 @ 21:27 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4 kommentarer

Det er moro med pakker i posten, men det kan bli for meget av det gode. Iallfall når portoen er så dyr som den er i Norge. Ettersom jeg har solgt en del klær, så har det jo kommet inn en del penger. Jeg har nå valgt å bestille inn en del mere når jeg først bestiller, istedet for å bestille små partier ofte. Denne gangen er det velour og ribb fra Stoff&Stil som jeg bruker til buksene jeg lager til de to delte settene. Har også bestilt inn svarte jersey som jeg bruker til å fôre luene med. Den brune velouren er en del mørkere enn på bildet her.

Siden det er ganske kjedelig å bare få sånne fornuftige stoffer, så måtte jeg bare ha med litt av noe ikke så fornuftig;)Jeg fikk spørsmål om hvor mange pannebånd jeg har sydd, med de jeg holder på med nå blir det totalt 63 stk. Når jeg fikk det spm. kom jeg til å undre på hvor mange luer jeg har solgt totalt. Det viser seg at de luene jeg har skrevet opp er det totalt 83 stk. og jeg vet at det er noen som ikke er skrevet opp. Pluss at jeg har en god del luer som ennå ikke er solgt, så jeg har nok sydd over 100 luer :)

God natt :)

Litt småpjusk

Publisert: 24.04.2012 @ 20:01 Kategori: Luer Kommentarer: 6 kommentarer

Nok en dag med bare en snartur innom sy rommet. Har ennå noen bestillinger inne jeg burde fått gjort ferdig denne uka, får se i helgen om det blir tid da. Jeg fortalte i ett tidligere innlegg at det har blitt mye sying i Sydilla stoffene, så dilemmaet var om jeg skulle legge inn en stor bestilling på stoffer der eller bare droppe det. Nå er det jo sånn at jeg er jo egentlig like begeistret for det flotte stoffet som kundene mine er, så da ble det en stor bestilling. Hittil har jeg bare bestilt fra halvmeter til max to meter av de forskjellige stoffene. Denne gangen ble det litt mere av de stoffene jeg vet er populære. Var faktisk ennå i tvil når jeg skulle bekrefte bestillingen, men nå er det for sent å angre:)

 

Noen bestilte luer.

Noen flere pannebånd.


I morgen tidlig er det jobb igjen.

Ha en fin kveld!

Gratis leste mønster

Publisert: 23.04.2012 @ 21:29 Kategori: Tutorials/ Gratis mønster Kommentarer: 2 kommentarer

Her om dagen ble jeg den lykkelige eier av disse herlige lestene, som er strikket av min mor. Hvis du vil strikke de kan du finne mønsteret HER.

Disse er strikket i garnet Sterk, som lever opp til navnet sitt. Det er et veldig slitesterkt garn som passer perfekt til lester.


Har ikke vært så produktiv i dag, for jeg var så trøtt etter jobb. Noe har blitt gjort, fikk bestilling på en siklesmekke som passer både til gutt og jente, noe jeg mener denne gjør.Ellers så har jeg kutta opp ferdig til 3stk. luer jeg har bestilling på. De får vente til i morgen.

God natt:)

 

Body fra Danske H.j.o.r.t og bukse fra meg.

Publisert: 22.04.2012 @ 17:26 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 2 kommentarer

Var en liten shopping tur før helgen og skulle kjøpe nye sko til gullongen, men det ble litt mere. Da jeg fant denne bodyen fra Hjort kunne jeg ikke la den være og så med en gang for meg en rød velour bukse til den. Venninna som var med kunne ikke skjønne hvorfor jeg i det hele tatt kjøper klær siden jeg syr selv, men det er nå litt moro å ha litt annet også.


Syns det ble en bra kombinasjon. Håper alle har hatt en super helg, snart ny uke og nye muligheter;)

Ha en fin Søndag!

Sommerlig

Publisert: 21.04.2012 @ 19:13 Kategori: Overdeler Kommentarer: 4 kommentarer

Etter å ha sett siste Ottobre på nett, var ikke kommer ut ennå på kiosken her, ble jeg inspirert til å lage en litt søt sommer t-shirt til lillesnuppa. Hadde egentlig tenkt å ha lime farget ribb, men fant ut at jeg for en gangs skyld skulle ha en mere dempet farge. Syns det ble søtt med hvit ribb. Har ikke sydd opp nederste kanten, for jeg har ikke bestemt meg om jeg skal ha rullefald søm eller vanlig opplegg.


Ikke så lett å få ett bra bilde når hun helst bare vil ta den av :)


 Ikke så lett å få fram at det er puff ermer på denne. Likte dette mønsteret, men kunne tenkt meg å lagd en mere tunika lignende fasong. Mønsteret til denne finner du i Ottobre 1/07.

Ha en fin kveld!

 

Pakke fra Gekko

Publisert: 20.04.2012 @ 19:46 Kategori: pannebånd Kommentarer: 2 kommentarer

Pakken jeg bestilte fra Gekko ble levert på kort tid, etter Nord norske forhold iallfall, helt supert. Det er så koselig syns jeg at hun også sender med en håndskrevet hilsen og aller best, en bit gratis tøy. Det er nok for at man skal bli fristet til å bestille mere..og ja det funker ;) Stoffet jeg fikk med denne gangen er fra Jny design og heter "skogens dyr", må si at bildene jeg har sett av dette ikke får fram hvor festlig dettte stoffet egentlig er. Flotte klare farger er det og morsomt mønster.
Stoffene ble vasket straks jeg kom hjem, så de var klare til å sy av i dag.

Full produksjon av pannebånd


Så var det Fredag igjen.

God helg!

Løvenes konge

Publisert: 19.04.2012 @ 14:18 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 4 kommentarer

Dette stoffet er "helt konge" syns jeg og er veldig glad for å ha fått ønske om en overdel og en bukse. Det ble en tunika og en smal utgave av posebuksa. Jeg hadde egentlig tenkt å sy en tights til, men syns det ble litt kjedelig. En slik bukse varer dessuten lengre p.g.a ribben, som jeg har laget ekstra lang slik at den kan brettes ned etterhvert.

Slik ser de ut hver for seg. Mønsteret til buksa er opprinnelig uten ribb i liv og fot, men jeg har gjort noen endringer som jeg syns passet. Ble fornøyd med fasongen, kommer nok til å prøve å lage et eget mønster av det.Jeg har Fredag i dag og holdt nesten på å ønske dere god helg. Veel ..

..Ha en fin dag ! ;)

 

Epleskogen

Publisert: 18.04.2012 @ 21:46 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Jeg klarte ikke vente med å sy noe av det flotte stoffet jeg bestilte fra Tiljamid. Spørsmålet var jo bare hva jeg skulle sy. Det begynner å tømmes for klær i rett størrelse hos gullongen, så da valgte jeg å sy en tunika/kjole til henne. Synd jeg må vente helt til i morgen for å prøve den på henne :)

Har klippet ut en til lik denne, i str.86, som jeg skal lage med rosa ribb tenkte jeg. Den blir lagt ut til salgs på FB. Knapper fra Lykkedragen.

God natt!

:)

Sydilla dilla

Publisert: 18.04.2012 @ 13:22 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 7 kommentarer

Det virker som folk har dilla på Sydillas monstertrucker, det har jo jeg også hatt..men kjenner at jeg begynner å bli litt lei av å sy omtrent bare i det stoffet. Nå håper jeg at noen kan velge fra de nyeste stoffene mine, så jeg får litt variasjon:)

Her er to bestilte sett. Str.86

Str. 92


Nå er det faktisk kommet inn en bestilling til jente, hurra, ikke ofte det. Mest guttesett som lages om dagen. Som om ikke det var det beste, så ønsker hun noe av det hærlige løve frotte stoffet. Det gleder jeg meg til å starte på :)

Ha en fin dag!

Body til besvær

Publisert: 17.04.2012 @ 21:19 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 6 kommentarer

Som overskriften sier syns jeg at bodyer er noe herk å sy, eller har syntes det fram til nå. Denne gangen gikk det jo uten problemer, takk og pris for det. Det er vel noe i det at øvelse gjør mester, har jo lagd noen stykker nå med svært varierende utfall. Har vel et par-tre bodyer liggende, som av forskjellige grunner har blitt mislykket :) Når jeg fikk bestilling på dette settet var jeg litt betenkt om jeg i det hele tatt orka å lage en body, men det gjorde jeg altså.

 

 

 


Fikk en etterlengtet pakke fra Cheto design i dag, "bare" en mnd siden jeg bestilte den. Fikk også et par meter av epletrær stoffet som Tiljamid selger, syns det er så flott og tror at det kommer til å bli fort brukt opp:)

 

 Straks frustrerte fruer :)

 

Knytebukse

Publisert: 16.04.2012 @ 19:37 Kategori: Bukser Kommentarer: 2 kommentarer

Søndags morgen gjorde jeg ferdig knyte buksen som jeg begynte med for en stund siden. I dag har jeg hatt sy fri, vært i byen og shoppet litt med en venninne og vært på cafè.


Noen ubloggede luer


Nå sitter jeg å venter på at den nye serien på Tv2 , "Amazing race" skal begynne.

Ha en fin kveld :)

Fornøyd og trøtt frkB

Publisert: 15.04.2012 @ 18:47 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 2 kommentarer

Ja da er det blitt Søndags kveld og jeg må si meg fornøyd med dagen. Tenkte før jeg dro ut i dag at det ikke kom til å bli den store salgsdagen. Sola strålte og hyttefolket ville nok være lengst mulig der før de dro hjem. Noen kunder ble det.For å være helt eksakt så har jeg i dag solgt: 1 bukse(den med "biler" lommene), 1 genser(sort m skyer/turkis med helikopter) 2 siklesmekker, 2 smokkesnorer, 4 skjørt, 6 luer og 16 pannebånd :)

Litt vanskelig å få bra bilde med mobilen p.g.a sterkt motlys.

Hurtigruta i bakgrunnen :)

Var stadig noen "innom"


Nå er det avslapping på sofaen før man er klar for en ny uke.

Ha en fin kveld!

 

 

 

Hvordan kunne jeg..

Publisert: 14.04.2012 @ 12:56 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 6 kommentarer

Tenk at jeg nesten glemte å sy skjørt til markedet, litt som sist da jeg sto i siste liten og lagde de. Kutta/klippa de opp i går kveld og resten ble gjort på mårraskvisten i dag. Forrige marked hadde jeg sydd seks og kom hjem med ett av de. Har sydd de i str. 2-4 og 4-6 år.


Stoffer fra Sydilla, Gekko og Stoff&Stil


Ooga stoffet fra Lykkedragen, mens de ennå hadde stoffer for salg


Nå skal jeg kose meg med barna mine resten av dagen, kanskje gjør jeg ferdig knytebuksa i monstertruck stoffet senere i dag :)

Ha en fin Lørdag!

Til en liten prinsesse eller to..

Publisert: 13.04.2012 @ 15:04 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 10 kommentarer

Har lagd jente klær i dag. Ettersom jeg vet at det er gutte tøy som selger her, så blir det ikke så mye laget til jente. Men litt må man ha :)

Genser i str. 74/80. Liker veldig godt denne farge kombinasjonen

Velour og stjerner i str. 68.

Nå skal jeg hente lillesnuppa i barnehagen og hjem å rydde/vaske litt før storesnuppa kommer hjem med bussen i kveld, må gjøre det litt koselig da. Vet ikke om det blir noe innlegg i morgen, men skal se om jeg får laget ett fra Søndags markedet. Kanskje jeg endelig klarer å huske å ta noen bilder derfra :)

God helg!

Søndagsmarked til helgen

Publisert: 12.04.2012 @ 12:02 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Da nærmer det seg neste Søndags marked og jeg har fri helg. Så da tenker jeg å ta med lillesnuppa og min mor dit og forhåpentligvis selge noen plagg. Har i dag endelig litt overskudd til å sy, så da er det uferdige gensre som har fått kantene på plass. 


Iløpet av Søndags kveld legger jeg ut på FB i albumet "til salgs", det som ikke blir solgt på markedet.

Tenkte å sy noe av de nye stoffene iløpet av dagen, bare de blir tørr..*blåse blåse ;)

Ha en fin dag!

Nye stoffer

Publisert: 11.04.2012 @ 19:47 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

I dag kom pakken fra Jny design. Stoffene er allerede på vask og snart henger de på tørk så de blir klare for sying :)

Stjerner

striper, skyer og mønstret blomster stoffKjøretøy i forskjellige varianter

Her er en genser som er i "produksjon", sydd av Jny stoffer

Ikke helt bra redigering av genser bildet, men det får duge i kveld :)

 

Give away på Sydilla

Publisert: 10.04.2012 @ 19:55 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4 kommentarer

http://sydilla.blogspot.com/2012/04/stooooor-give-away.html.

Deler denne og har liten tro på at jeg vinner noe, har aldri vunnet noe. En gang må vel være den første? :)

Har forresten en knytebukse i sydilla stoff liggende, som ikke er helt ferdig. Den ser slik ut:


Sist jeg bestilte navnebånd bestilte jeg 75stk og tenkte at det måtte jo vare en stund, men så tok det jo litt av med lue salget så det ble fort tomt for de. Jeg har denne gangen bestilt med to forskjellige farger skrift. De blå er tiltenkt gutteklærne og de rosa jenteklærne:)


Jeg er fremdeles i dårlig form, så ingen sying i dag heller. I morgen får jeg en leveranse med stoff fra JNY design i Sverige, åå som jeg gleder meg :))

Ha en fin kveld! :)

Endelig ny header

Publisert: 09.04.2012 @ 20:58 Kategori: Bukser Kommentarer: 4 kommentarer

Den siste uken har jeg vært i elendig form, men jeg har jobbet og håpet at neste dag skulle bli bedre. Men i dag måtte jeg bare innse at jeg trengte å komme meg til lege. Jeg har bakteriell halsbetennelse, ikke godt og null energi til overs for annet enn det mest nødvendige. Nå håper jeg at jeg skal være i bedre form iløpet av et par dager, saavner å sy altså. Vel nok om det. Jeg og eldste dattra tok oss endelig tid til å lage headeren vi skulle lage for sånn ca tre mnd siden. Jeg har også endret litt på kategoriene, kommer enda noen små endringer der. Har lagd egne kategorier for luer, bukser, overdeler o.l Vi har også fått lagt inn facebook link til koseklær siden min. Det eneste jeg har sydd siden forrige innlegg er denne buksen.

Denimstoff kjøpt i butikk i Tromsø og Biler stoff fra Jysk.Ribb fra Stoff&Stil
Ha en fin kveld!

hits