Arkiv mned: februar 2013

Produktiv Onsdag

Publisert: 27.02.2013 @ 17:35 Kategori: Body Kommentarer: 8 kommentarer

I redsel for å bli smittet av omgangssyke, så har jeg vært ekstra effektiv på syrommet i dag.

Siden lillesnuppa var syk i helga og ho eldste ligger syk nå, så er sjansen stor for at jeg blir neste pasient. Ber til høyere makter om at jeg slipper unna denne gangen.

To Bodyer med bukse til. Det ene settet er bestilt og det andre håper jeg faller i smak til ei som ønsket ett sett med ikke så mye mønster. Begge settene er i str. 86.


Hello Kitty stoff fra USA , rød jersey fra Tiljamid og isoli fra S&S


 Ugler og lilla jersey fra Jnydesign, isolien som buksa er laget av tror jeg at jeg bestilte fra Sydilla.

I morgen skal jeg lage en ulldress til en liten nyfødt baby og sikkert noe mere om jeg får anledning.

Ha en fin kveld!

Ny uke..

Publisert: 25.02.2013 @ 11:46 Kategori: Overdeler Kommentarer: 4 kommentarer

Som jeg har nevnt tidligere har jeg hatt data trøbbel, tror nok det er på tide å skifte ut pc`n nå. Men må spare meg opp noen kroner først, så da får jeg bare plages med denne en stund til. Nå er det ikke bare pcn som er problemet, for etter at vi fikk innstallert fiber har det vært problemer med at nettet kobler ut iett. Først neste Mandag kommer de og bytter ut boxen her, funker det ikke da så blir det ny leverandør. Jeg har jo Ipaden jeg kan blogge fra, men jeg syns det er mye vanskeligere siden jeg ikke har bilderedigerings program eller tastatur til den. 

Akkurat nå har jeg min lang økt på jobb, så da blir det ikke tid til noe særlig søm. Derfor viser jeg i dag n genser jeg har glemt å blogge tidligere.


 

Flotte monstertrucker med orange kanter og et par knapper som detalj. 

Jeg har mange prosjekter på gang denne uka, må bare få gjort ferdig vaktene mine før langfrihelg. Har både bestillinger og et par ting til lillesnuppa her i huset som skal lages. Jeg har også fått inn en del nye stoffer. Har bestilt meg nytt kamera som jeg venter på, så da skal jeg få tatt bilder. Lillesnuppa ødela kameraet mitt for en stund siden og etter det har jeg lånt fra eldste dattera. Blir bra å få seg eget kamera igjen. 

Ha en fin uke!

 

Selger ut stoffrester

Publisert: 17.02.2013 @ 19:44 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4 kommentarer

Nå begynner det å bli fullt i stoff hyllene mine, så jeg tenkte å prøve å selge unna noen rester. Aner ikke om det er interesse for slikt, men jeg prøver meg nå. Skal først prøve meg på bloggen, blir det ikke noe salg her så er det en side på FB for folk som kjøper eller selger stoffer. Den siden finner du HER. 

Dette er bare noen av stoffene jeg skal selge, men det tar jo litt tid å måle opp og finne pris. Så i denne omgang er det disse stoffene jeg selger. Om du er interessert, kommenter og si bildenr. Kjøper betaler porto.

Alle stoffene er i bomulls jersey.

Bilde nr. 1 SOLGT

Høyde 94cm og bredde 108cm. 

Amerikansk stoff fra Michael Miller

Kr. 90,-

Bilde nr. 2

Høyde 50 og bredde 104. + litt til.

Stoff og stil

pris kr. 35,-

Bilde nr. 3

Høyde 98 og bredde 110cm. Dette stoffet er fra svenske Liandlo

Kr. 90,-

Bilde nr. 4

høyde 85 og bredde 143. Kjøpt fra Stoff og stil


Kr. 70,-

Bilde nr. 4

Høyde 39 og bredde 110 cm. Fra Gekko

Kr. 35,-

Bilde nr. 5. SOLGT

Høyde 40 og bredde 180cm. Dette er fra Svenske Jnydesign


Kr. 50,-

Bilde nr. 6

Bredde 58 og høyde 30cm. Dette er fra Svenske Jnydesign.

Kr. 15,-

Bilde nr. 7. SOLGT

Se str. på bildet. Fra Gekko.

kr. 30,-

Bilde nr. 8

Se størrelse på bildet. Kjøpt fra Tiljamid


Kr. 60,-

Bilde nr. 9

Se str. på bildet. Dette er fra Jnydesign.


Kr. 90,-

Bilde nr. 10. SOLGT

Se str. på bildet. Fra Stoff og stil.kr. 40,-

Bilde nr. 11. SOLGT

Se str. på bildet. Fra Amerikanske Michael Miller.


Kr. 80,-

Bilde nr. 12

Se str. på bildet. Fra Svenske Liandlo.


Kr. 40,-

Har forresten vært på Søndagsmarked i dag og hatt bra salg. Ble ikke så mye salg av gensere og sånt, men solgte litt av hvert av votter, luer og pannebånd.

Ha en fin kveld! :)

 

 

 

 

Fargerike gensere

Publisert: 15.02.2013 @ 14:18 Kategori: Overdeler Kommentarer: 8 kommentarer

Her er de to andre genserne som jeg sydde feil. De er skikkelige fargeklatter, liker jo å lage fargerike klær og i det siste har det vært litt mer dempet. Så da måtte jeg lage disse for å holde på mitt  "image" ;)


Jeg har ikke lagt de opp og sydd de helt ferdige, regner med det blir tvillingsøm.

Stripete deilig mykt stoff fra Strømming design, løver fra Ikasyr, blomster fra Jnydesign og kanpper fra Lykkedragen.

Her er nærbilde av knappestolpene.

Da var det Fredag dere, bare en ting å si da:

God helg! :)

Bukse i chambrey

Publisert: 14.02.2013 @ 16:48 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 8 kommentarer

Skulle jo lage ett innlegg om de to andre genserne som jeg sydde feil i går, men det blir litt ensformig når det blir flere like innlegg etter en annen. Så da sparer jeg de til i morgen og viser heller hva jeg har brukt formiddagen til. Jeg har sydd en bukse i bomulls chambrey, merkelig navn, kjøpt fra S&S. Dette stoffet kaller jeg for jukse dongeri, for det ser ut som det men er mykt og behagelig for en leken kropp. Ble godt fornøyd med første forsøk. Har sydd noe lignende før, men det var noe tykkere/stivere enn dette.


Genseren er i et deilig mykt kjøretøy (bomullsjersey)stoff som jeg har kjøpt fra Sydilla og stoffet på ermene er fra Jnydesign.


Sømmen her har jeg sydd med Coverpro maskinen, jeg har brukt de ytterste to nålene, dvs at jeg har tatt bort den midterste nålen.


Ingen jukselommer denne gangen.Lommene har jeg laget litt sånn på sparket, men syns de ble helt ok.Både buksa og genseren som er i str. 110, skal være med på Søndagsmarked, førstkommende Søndag. Ser at jeg har et godt utvalg av gensere denne gangen, i flere forskjellige størrelser.

Ha en fin kveld!

Søte dyr

Publisert: 13.02.2013 @ 18:05 Kategori: Overdeler Kommentarer: 14 kommentarer

Noen ganger blir ikke ting som planlagt, som denne genseren. Egentlig skulle jeg lage tre enkle gensere, men klarte å sy de litt feil sammen. Det ble slik at jeg sydde sammen armene med bakdelen istedenfor  front delen, slik at halskanten måtte syes sammen foran og det hadde jo ikke blitt fint. Så da måtte jeg prøve noe nytt, som jeg har sett mange andre har gjort.

Jeg lagde knappestolpe ned mellom skuldre og front delen. Må si meg fornøyd med den etter å ha prøvd den lillesnuppa vår. Den er sydd i str.92 og jeg skal ha den med på marked førstkommende Søndag. Som sagt har jeg to til i annet stoff, som jeg får se om jeg får ferdig i morgen. Tenkte også jeg skulle sy noen bukser for å ha med på marked.

Likte veldig godt dette søte stoffet fra Liandlo, armene er laget i bomulls jersey som jeg har hatt liggende en stund. Mulig det er fra den gang Tiljamid solgte stoffer.

 

Ha en fin kveld!

Silhouette testing

Publisert: 08.02.2013 @ 18:19 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 2 kommentarer

I dag har vi endelig fått testet Silhouette cameo maskinen jeg kjøpte før jul. Må si at dette kan bli morsomt, men det er jo alltid litt vanskelig før man lærer seg med ting. Ikke at vi hadde problemer med dette, men når man skal bruke flere farger og evt sitt eget design så blir det nok litt værre.

Brukte genseren jeg sydde for et par uker siden og en ensfarget lue jeg har sydd til eldste dattera.

Silhouette maskinen er en kuttemaskin man kobler til dataen eller bruker minnekort på, så skjærer/kutter den opp det man da har innstilt den på å skjære. Dette er "smooth heat transfer material" jeg har brukt. Man skjærer ut bildet og stryker det på i ca. 60 sekunder, da skal det tåle vanlig vask. Designet kjøper man fra den offisielle siden til silhouette. Får lage ett bedre innlegg om mine erfaringer når jeg har lært meg ennå litt mere.

Så nå blir det nok navneluer/pannebånd etterhvert, hvis noen vet hvordan man lager bokstaver så er jeg glad for tips/link til hjelp.

God helg!

Nye årstider

Publisert: 07.02.2013 @ 14:00 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4 kommentarer

Ettersom årstidene skifter, så må man jo fornye stoffene. Iallfall når man syr luer i en forholdsvis liten by, folk vil jo gjerne ha det som ikke alle har.Men egentlig er ikke det HELT sant, for det er jo gjerne slik at om noen har så vil gjerne flere ha også ;) Slik har det iallfall vært med luene mine, men jeg ønsker ikke at det skal være så fryktelig mange like. Noen stoffer er det laget flere luer av enn andre, men jeg vil alltid ha noen stoffer for de som ønsker en som ikke så mange har. Da syr jeg kun 2-3 luer av akkurat det stoffet.

Dette uglestoffet har så populært på luefronten(de fleste bestilt utenbys fra) at jeg har valgt å ta inn mere, det også fordi jeg har veldig lyst å sy tights og tunika til vår lillesnuppe. 

Så for de som har ønsket noe av dette, nå kommer det mere. Med matchende striper denne gangen :)

Disse to stoffene er i vårens/sommerens nye farger. Nå er jeg bare spent om folk er klare for disse spreke fargene. Morsomme er de iallefall.

Stoffene er fra JNYdesign.seMed på denne bestillingen har jeg også bestilt ensfarget interlock som jeg skal bruke i kantebåndsapparatet og jersey som ser ut som dongeri. Hvis jeg er heldig så får jeg denne pakken fra Sverige i neste uke, krysser fingrene for det. Ellers så sliter jeg, fremdeles, med luftveiene og er for tiden sykemeldt. Denne gang ble jeg heldigvis henvist til spesialist, så får vi håpe de kan hjelpe meg. Jeg kjenner at syabstinensene holder på å ta over her :-)

Ha en flotters Torsdag!

 

 

Hver gang vi møtes

Publisert: 03.02.2013 @ 14:00 Kategori: Luer Kommentarer: 6 kommentarer

Syns "hver gang vi møtes" programmet på tv2 er noe av det lureste konseptet som har vært på en stund, selv er jeg dr*** lei realityprogrammer som etterhvert har kommet i alle varianter. Syns det er kos på Lørdagskvelden med god musikk og komme litt under huden på kjendisene.

Denne uken har ikke vært preget av spennede søm, men vært mye jobb på meg..den jobben jeg er ansatt i av kommunen altså ;) For jeg har jo selvfølgelig sydd litt også, men sånn kjedelig-men-nødvendig-lue-pannebånd-sying. Har begynt med vår/sommer luer i en litt mere hengende variant enn den jeg hadde ifjor. Tenker å være litt på forskudd og slippe å sitte i siste liten liksom. Jeg har heller ikke hatt tid til å vært innom mine faste blogger, håper jeg blir tilgitt for det ;)

Ett samlebilde av uka som har gått
Ha en fin Søndag!

hits