frkbem

frkbem
42, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Kategori: Luer

Babyluer

Publisert: 08.10.2013 @ 20:32 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Det har vært lite innlegg her den siste uken, men det betyr ikke at jeg ikke har sydd. Jeg har bare ikke hatt tid å blogge det pga jobb og annet.  Denne måneden er det lite fritid på meg siden jeg skal være med å selge på markeder, messe og på senteret midt i byen her.

Her er en oversikt over hvor dere kan komme å handle hos meg i Oktober:

Søndag 13/10 på AKS 12-15

Fredag 18/10 på Hammerfest handelsmesse(flerbrukshallen) 17-21 og Lørdag 19/10 10-17

Nissensenteret(Hammerfest) Lørdag 26/10 10-16

Har prøvd meg på noen småluer både i ull og bomull. Disse og flere blir med meg på messa.Lilla luer i ull og blå i bomullsjersey.

Størrelsene på disse blir 0-3 mnd, 3-6 mnd, 6-12 mnd, 12-18 mnd . Så får jeg se om jeg lager i str.1 1/2 - 2 år også.

Ha en fin kveld!

Følg koseklær på Instagram: Koseklaer

 

 

 

Handmade

Publisert: 24.04.2013 @ 11:06 Kategori: Luer Kommentarer: 11 kommentarer

Nå har jeg endelig fått min "Handmade" bok, som jeg bestilte på bokhandelen her i byen. Gjett om jeg har veentet på den. Masse fint, gleder meg til frihelg så jeg kan sette meg godt til rette i sofaen og virkelig få tid å studere den :)

Nå om dagen er det jobbings og vår/sommer lueproduksjon for fullt. Jeg er jo sånn at jeg har tusen ideer, bobler liksom over av og til. Så da vet jeg ikke helt hva jeg skal begynne med og hva skal jeg satse på. Nå har jeg laget luer som er en av de ideene jeg har tro på, så får jeg se om jeg har rett og at de blir populære blandt de litt større barna. 

Her er de jeg har laget i dag, så må jeg bare få tak i mere ensfarget og stripete jersey i flere farger.

Tidligere i vinter laget jeg navnet til lillesnuppa og satte på lua hennes, det har holdt seg veldig bra så jeg håper disse også sitter. Jeg har en lue i ett litt annet stoff enn dette ute på prøve hos ei jente, så får jeg se om det sitter like bra på litt tykkere stoffer også.

Har brukt "smooth heat transfer vinyl" og klippet de ut med silhouette maskinen min. Målet er jo å lage/tegne mine egne mønster og figurer. Foreløpig bruker jeg mønster som jeg har kjøpt på nett.

Hva syns dere?

Ha en fin dag!

Nye stoffer

Publisert: 12.03.2013 @ 22:46 Kategori: Luer Kommentarer: 10 kommentarer

Da har de nye stoffene blitt vasket og klare til bruk. Egentlig skulle jo de brukes til  vår/sommerluer, men når jeg ser meeter med snø ute..ja da er  vår/sommerfølelsen ganske fraværende. De har derfor blitt til fleece fôrede pannebånd i barn og i voksen str. og luer. 

Her er noe av produksjonen min :)

Nå til helga er det nok et Søndagsmarked. Etter påske er den kun 2 marked igjen før sommeren, syns det er litt trist for da blir det flere måneder til neste marked. Det er jo en sånn fin måte å få solgt og treffe masse hyggelige folk. 

Har fått pakke fra Myllukmuksut, med deilig bambus og merinoull stoffer. Har ikke fått tatt bilde ennå, så det kommer senere.

God natt!

Vendbare elefantluer

Publisert: 03.03.2013 @ 12:53 Kategori: Luer Kommentarer: 10 kommentarer

Nå har jeg fått prøvd det første mønsteret fra boka jeg kjøpte før helga. Som vanlig lager jeg min egen vri. Det er elefantlua som utprøves først. Jeg valgte å lage den vendbar, ulempen er bare at jeg har ingen plass å sy på str. og vaskeanvisning, men det får stå på prislappen istedenfor. Det står at størrelsen er 98/104, men jeg vil påstå at det er mere 86/92. Den ble iallfall det når jeg sydde den som vendbar. Ser at jeg kommer til å gjøre noen små endringer på mønsteret. Det er spesielt lengden , dvs det som blir rundt halsen som er for kort. Vil ha det litt lengere så man slipper bruke skjerf/hals i tillegg til lua.

Noen bilder
(klikk på bildene for å få de større)


Lillesnuppa er to år og de er litt knapp på str. til henne, men hun har nok et stort hode for alderen.  Den dekker jo forsåvidt godt i halsen, men kunne vært litt lengere.  Fant denne flotte hodestrørrelse tabellen, som har hjulpet meg mye. Syns det er så kjekt når folk deler slikt.

Ha en fin Søndag!

Litt søm på ettermiddagen

Publisert: 01.03.2013 @ 20:42 Kategori: Luer Kommentarer: 4 kommentarer

Ikke så mye å vise fram, men noen få luer ble laget i ettermiddag. Har klippet til en del flere, men siden jeg har vært oppe siden halv seks i mårrest ble det bare med de. Frister mere å slappe av foran tv`n.

Disse hengeluene kommer også i mindre størrelser etterhvert. Alle luene er i +10 år/dame størrelse og jeg tar 150,- pr. stk.

De blir lagt ut for salg på min FB side(link til høyre her)


Stoff fra Strømming design


Stoff fra Gekko


Stoff fra Jny design

 

Da er det bare å nyte helga :)

Hver gang vi møtes

Publisert: 03.02.2013 @ 14:00 Kategori: Luer Kommentarer: 6 kommentarer

Syns "hver gang vi møtes" programmet på tv2 er noe av det lureste konseptet som har vært på en stund, selv er jeg dr*** lei realityprogrammer som etterhvert har kommet i alle varianter. Syns det er kos på Lørdagskvelden med god musikk og komme litt under huden på kjendisene.

Denne uken har ikke vært preget av spennede søm, men vært mye jobb på meg..den jobben jeg er ansatt i av kommunen altså ;) For jeg har jo selvfølgelig sydd litt også, men sånn kjedelig-men-nødvendig-lue-pannebånd-sying. Har begynt med vår/sommer luer i en litt mere hengende variant enn den jeg hadde ifjor. Tenker å være litt på forskudd og slippe å sitte i siste liten liksom. Jeg har heller ikke hatt tid til å vært innom mine faste blogger, håper jeg blir tilgitt for det ;)

Ett samlebilde av uka som har gått
Ha en fin Søndag!

Da er det Freddan

Publisert: 18.01.2013 @ 21:33 Kategori: Luer Kommentarer: 6 kommentarer

For litt over ett år siden sydde jeg min første lue. Etter det har det blitt sydd MANGE luer, i stadig nye fasonger prøver jeg meg fram for å se hva som selger. Det som er veldig morsomt er at de etterhvert har blitt veldig populære blandt voksne. Når jeg begynte å selge ville ikke de voksne ha med typiske barnemønster, men nå ser jeg at stadig flere kjøper luer med morsomme motiver og spreke farger. Jeg prøver likevel å finne litt mere nøytrale stoffer for de som ønsker det.

Denne gangen, eller skal jeg si nok en gang er det Sydilla.no som har tatt inn stoffer som jeg "har trua" på. Jeg er veldig spent på fargen på disse stoffene, for de ser ganske anderledes ut på dette bildet enn det som jeg bestilte etter. Det gjør meg forresten ingenting, for jeg likte disse bedre:)

Bilde: Vi har fått inn mer av de populære hjortene!
http://sydilla.no.24nb.serversenter.net/butikk/jerseyinterlockstretchstoffer-med-monster/michas-og-andre

Her er ett bilde av siste ukes lueproduksjon, som er i tenåring/voksen størrelse. Jeg tar 150,- for en lue, både de med og uten fôr. De nederste fire luene er hengeluer uten fôr, men de er dobbelsydd i bomulls jersey så de er ikke helt tynne.  Er du interessert å kjøpe, så send meg en mail. Flere luer finner du HER.


(Den med lilla prikker er solgt)

God helg!

 

Da var det Lørdag igjen

Publisert: 10.11.2012 @ 21:06 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Har brukt Lørdagsformiddagen til cafè besøk og shopping, koselig det. Har også sneket meg litt inn på syrommet, ikke så enkelt når jeg er aleina med lillesnuppa. Har glemt å blogge hva jeg gjorde forrige helg når jeg hadde syfri, klarer ikke helt å la være å gjøre noe. Disse to og en halv(e) luene ble strikket mellom jobb øktene, jeg jobber annen hver helg. Denne helgen er det fri heldigvis, så jeg får sydd ferdig luer og pannebånd.

Luene er fra Mariusboka og jeg har tidligere strikket et par luer som min eldste datter har fått.
Den rosa vrangborden skal rekkes opp og strikkes på nytt, siden jeg syns den ble altfor løs. Må bare få litt eksperthjelp fra min mor, på hvordan jeg skal gjøre det enklest mulig.

Nå blir det tv titting fra godstolen :)

Ha en fin kveld!

Spennende Lørdag

Publisert: 24.10.2012 @ 22:06 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

For noen uker tilbake ble jeg spurt om jeg ville ha et bord på kjøpesenteret i byen Lørdag 27/10, det ville jeg selvfølgelig. Det blir altså plassert bord rundomkring på kjøpesenteret som folk kan selge det de har laget eller andre ting de har for salg. Jeg har dessverre ikke fått produsert det jeg hadde tenkt  å lage, tenkte bla på fleecedresser og sett. Men luer måtte jeg jo bare lage, for det hadde jeg bra salg på sist Søndagsmarked. Jeg er utrolig spent om det blir noe salg, eller om det blir lange timer siden jeg skal være der fra 10-16.

Her er noe av dagens produksjon.

Jeg har også noen bestillings prosjekter på gang, men de er på kutte/skjære opp stadiet. Skal b.l.a lage noe av bambus og ullstoffene jeg har kjøpt fra Finland.

Ha en fin kveld!
 

Marius strikkeboka

Publisert: 20.10.2012 @ 15:42 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Har anskaffet meg den nye Marius boka, må si det er en flott bok med litt av hvert av oppskrifter i. Jeg måtte jo ha noe å henge fingrene i når jeg var bortreist, så det ble strikket to "saggy luer" fra nevnte bok.  Den blå/røde lua er strikket i garnet Cortina, da de ikke hadde Alfa som egentlig skal brukes. Den brun/lilla er strikket i Alfa. Jeg valgte å bruke andre farger av Alfa, siden jeg syns ikke den røde fargen var så rød..om man kan si det sånn. Funka helt fint med Cortinagarnet, som jeg syns hadde finere klar rød farge.

Stoffene fra Finland er endelig kommet. Det første bildet er bambus stoffene(som vanlig blir ikke det lilla helt rett farge på bildet) og det andre bildet er merinoull interlock og ribb. Begge typen stoff er bare så herlige myke, gleder meg til å kle opp lillefrøkna i disse. I utgangspunktet har jeg kjøpt av dette for eget bruk, men har noen bestillinger jeg har lovt å lage. Så får jeg se hvor mye som blir igjen og om jeg bestiller mere etterhvert. Jeg er litt usikker på om jeg skal sy av disse uten å vaske de først. Har prøvd å lest meg litt fram og funnet ut at Bambus visstnok ikke farger av og krymper minimalt. Ull skal man jo vaske minst mulig og heller lufte det, jeg får heller opplyse om at det er  1-5% krymp på det. Dumt å vaske det mere enn nødvendig. Tar gjerne imot tips og erfaringer om dette!

Ha en fin Lørdag!

Baggy

Publisert: 13.10.2012 @ 16:47 Kategori: Luer Kommentarer: 4 kommentarer

Nå har jeg endelig fått  tid til å sy luer til de litt eldre barna og ikke minst fått tak i et litt kult og morsomt stoff som er i min stil da. 

Det blir et noe begrenset antall av disse, siden jeg ikke har så mye av de forskjellige stoffene. Meen jeg er stadig på jakt etter nye stoffer ;)

I morgen er det  Søndagsmarked i foajeen på kulturhuset her og der kommer jeg til å være. Det er også salg av brukt, bakt, leker, strikket og masse annet :)

Ha en fin Lørdag!

Luer og atter luer

Publisert: 06.10.2012 @ 20:15 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Ja det begynner å bli en stund siden jeg har lagt ut bilder av luer eller pannebånd, men det betyr ikke at jeg ikke har produsert. For det som selger må det jo produseres opp mere av. Blir litt ensformig om jeg skulle laget innlegg for hver lueproduksjon jeg har hatt, for det har blitt en del. Siden jeg ikke har laget noe i dag, så blir det ett lite innlegg med noen av luene og annet småpjusk  jeg har laget den siste tiden.

Luene (med fleecefôr) koster 150,-

Pannebånd med fleece kr. 100,-

Pannebånd uten fleece kr. 90,-

Smokkesnorer kr. 55,-

Siklesmekker kr. 65,-

Dette kan du kjøpe ved å ta kontakt med meg på mail eller på FB som du finner link til på høyresiden av bloggen .

God Lørdag!

 

Helgas produksjon

Publisert: 05.09.2012 @ 15:12 Kategori: Luer Kommentarer: 6 kommentarer

Vi kom hjem på Fredagen og Lørdagen/Søndag var det bokstavlig talt full gass på symaskinen. Nå er det forede luer som er produsert opp i flere størrelser, både for voksne og barn. Her er noen av de da :)

I forrige innlegg fortalte jeg om tilbudet jeg hadde fått og nå vet jeg mange lurer på hva som skjer. Jeg har altså bestemt meg for å fortsette som før og dette er grunnen:

Det er faktisk under et år siden jeg startet for alvor å lære meg å sy, det er en hobby som har betydd mye for meg dette året. Jeg er redd for at om jeg skulle gjort dette på heltid så ville kanskje litt av gleden forsvunnet, blitt noe jeg måtte ha gjort da. Nå har jeg hatt "pause" fra bestillinger i sommer, det kan jeg jo ikke gjøre om jeg skulle jobbet med det. 

Hvis de skulle solgt mine klær ville de vært eneste slagskanalen her i byen, dvs at jeg ikke har kunnet selge via bloggen/facebook. Hadde ikke kunnet vært med på Søndagsmarkeder og andre salgs arrangementer, noe jeg syns er noe av det morsomste med dette. 

Jeg føler meg litt ..hva skal jeg si..beæret over å bli spurt, da denne bedriften selger utrolig mye flott som folk lager. Kanskje kommer jeg til å angre på denne beslutningen, men det får framtiden vise.

Ha en fin dag! ;)

Baggy lue

Publisert: 01.08.2012 @ 20:46 Kategori: Luer Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg som har hatt stor produksjon av luer her i sommer, måtte jo selvfølgelig prøve meg på Ottobres baggy lue.

Ble ikke helt fornøyd med den, men tror nok jeg må lage mønsteret litt mere mitt for å bli fornøyd ;)

Slik ble den, i Rosa monstertrucks så klart.

Det ble hvite kontrast sømmer, siden det var det som var i maskinen.


Monster truckene i turkis og orange ankom i går, så nå kan jeg få gjort ferdig buksene som skal være med de to t-skjortene jeg lagde tidligere

Ha en fin kveld:)

Jobber i hagen

Publisert: 05.07.2012 @ 22:50 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Blir lange dager nå..jobb, sy, stelle hage og litt husarbeid innimellom :)

Ikke så mye spennende søm de siste par dagene, men ennå mere luer og pannebånd. Ser at det begynner å bli ganske tomt for klær i "til salgs" albumet mitt på FB, så jeg må kanskje sy opp litt å legge ut der i forskjellige str. Øøønsker meg mere tid!! Men det hjelper vel ikke å ønske det :)Tenker det er vel ikke bare jeg som har det sånn.
Herlige stoffer fra Liandlo og Gekko. Disse selger jeg på FB, link til siden min finner du til høyre på siden her.

God natt!

 

Sommerkjole

Publisert: 25.06.2012 @ 23:22 Kategori: Luer Kommentarer: 4 kommentarer

Sånn rett før leggetid i dag  fikk jeg en idè som bare måtte testes. Jeg har sydd sommerkjole av ett omgjort mønster fra knytebuksa jeg har sydd så mange av. Her får dere se resultatet og noen flere luer som er sydd i dag.

Har vært på hytta hele helgen, nå er jeg hjemme og jobber et par dager så drar vi på hytta igjen. Har noe malerarbeid der som må gjøres.

Her ett bilde fra vårt paradis

god natt :)

Sommer sommer

Publisert: 17.06.2012 @ 20:13 Kategori: Luer Kommentarer: 4 kommentarer

I dag har vi altså hatt sommer her oppe i Nord, ganske så herlig. Til tross for det har det blitt en del sying på meg. Jeg har løpt mellom verandaen og syrommet :D

En T-skjorte, som jeg fikk testa ny maskinen og tvillingsømmen på. Funka bra den, men jeg fant ikke helt ut hvordan jeg skulle gjøre det med kantingen av halsen, fant ikke ut hvordan jeg skulle avslutte sømmen. Ska lage lue og bukse til denne, stoffet med kjøretøy er siste rest. Må visst bestille mer av det, populært til en liten gutt.
Ellers så har det vært litt "småpjusk" ;)

Har sydd sammen luene og lagt de ut for salg på FB.

Ha en fin kveld!

 

Småsøm på en Lørdag

Publisert: 09.06.2012 @ 12:20 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Ikke den store sydagen i dag, men når lillesnuppa tok seg en tidlig formiddags lur var det ikke annet å finne på. Sydd opp flere hjelmluer/headover eller hva de nå heter.  Har nå laget de i en større str også.

Hjelmluene ser kanskje ikke så nette ut på bildet, men jeg syns de er flotte på om de er i rett størrelse. Prøvde å skulle fått tatt ett bilde av lillesnuppa med den første jeg lagde, men det var uaktuelt :)Får prøve igjen når hun er mer våken og opplagt.

To vanlige luer snek seg også med, sydd på bestilling.

Blir en stille og rolig Lørdag på oss, ønsker oss bedre vær så man kan får gjort seg ferdig i hagen. I går måtte jeg sette fôret inn i Bergans jakken min igjen, for det var så kaldt.

Ha en fin Lørdag!

 

Lang dag.

Publisert: 06.06.2012 @ 20:58 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Ble langdag på meg. Først jobb, så hjem og sy luer. Nå er jeg nesten fri for pannebånd også, så det må produseres. Bra jeg har fri i morgen. Her er dagens produksjon.


Nå har jeg klart å bli fri for navnelapper også, tror der var fire stykker igjen. Har bestilt, men rekker ikke komme før det er helt tomt. Nå må jeg inn på FB og redigere hva som er solgt av luer, tenker å lage eget album for luer :)

Ha en fin kveld!

Den lille luefabrikken

Publisert: 03.06.2012 @ 19:22 Kategori: Luer Kommentarer: 4 kommentarer

I helga har det vært jobbing, så da har det vært dårlig med tid på syrommet.

Som vanlig når jeg ikke har tid til søm, så blir det allikevel tid til en og annen lue . Har solgt over hundre luer nå, så det må jo litt produksjon til for å opprettholde salget :)

I kveld blir det heller ingen søm, men avslapping foran tv`n.

Ha en fin kveld!

 

 

Stjerner og biler

Publisert: 20.05.2012 @ 13:51 Kategori: Luer Kommentarer: 4 kommentarer

Holder på og skal gjøre meg ferdig før sommeren med diverse bestillinger. Desverre har jeg en periode på turnusen med masse jobb, så det er minimalt med tid til å sy. Men jeg lar ikke en anledning gå fra meg. I dag er det luer og pannebånd, som skal sendes litt hit og dit som er ferdige :)Ha en fin Søndag!

Firkant luer

Publisert: 07.05.2012 @ 13:58 Kategori: Luer Kommentarer: 4 kommentarer

Har glemt å vise dere de nye firkant luene jeg har lagd. Lagde kun et par stk her tidligere, men nå har jeg sydd noen flere. Kun i gutte stoffer foreløpig. Disse luene er kjempe kule på, håper de selger. Neste på programmet, utenom bestillinger, er noen flere siklesmekker. Har ikke solgt noe særlig av disse, men en og annen innimellom :)

Ha en fin dag!

Siste innspurt

Publisert: 03.05.2012 @ 12:52 Kategori: Luer Kommentarer: 4 kommentarer

Da er de siste pannebåndene endelig sydd sammen, nå er det bare å sy igjen hullet jeg vrenger de i og sy på Koseklær lappene mine. Har sydd opp en rekke jente luer, så nå er det gutteluene som gjenstår. Regner med å få de gjort ferdig iløpet av helga. Jeg har også en bestilling på en større kjole lik den jeg sydde her om dagen som jeg skal gjøre ferdig i helgen. Venter på pakken fra Sydilla så jeg får komme igang med alle gutte settene som er bestilt.
Nå skal jeg lage middag, så er det jobb i kveld.

Ha en fin dag!

Mai du milde...

Publisert: 01.05.2012 @ 19:59 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Ikke mye som minte om at det faktisk er 1. Mai i dag mårrest da jeg kjørte på jobb..rett og slett snøstorm! Fysj altså, vil ha vår nå.

Nå er jeg igang igjen med lue sying, må få lagd opp luer uten fleece fôr nå når det liksom skal gå mot varmere tider. Søndag 13.Mai er siste marked før sommeren, tenkte å stille opp der siden jeg har frihelg da og håper selvsagt på bra salg igjen. Men jeg vet jo at det nok ikke alltid kan være like bra som forrige gang.

Her er dagens produksjon 3 stk. luer i herlig jersey fra Gekko Dette stoffet er jeg snart fri for, dumt at jeg ikke bestilte mere. Kan jo selvfølgelig bestille mer, men tror kanskje jeg vil prøve noe nytt. Slik unngår jeg at det blir produsert for mye like luer/pannebånd.

Nå er det tv og film resten av kvelden :)

 

 

Litt småpjusk

Publisert: 24.04.2012 @ 20:01 Kategori: Luer Kommentarer: 6 kommentarer

Nok en dag med bare en snartur innom sy rommet. Har ennå noen bestillinger inne jeg burde fått gjort ferdig denne uka, får se i helgen om det blir tid da. Jeg fortalte i ett tidligere innlegg at det har blitt mye sying i Sydilla stoffene, så dilemmaet var om jeg skulle legge inn en stor bestilling på stoffer der eller bare droppe det. Nå er det jo sånn at jeg er jo egentlig like begeistret for det flotte stoffet som kundene mine er, så da ble det en stor bestilling. Hittil har jeg bare bestilt fra halvmeter til max to meter av de forskjellige stoffene. Denne gangen ble det litt mere av de stoffene jeg vet er populære. Var faktisk ennå i tvil når jeg skulle bekrefte bestillingen, men nå er det for sent å angre:)

 

Noen bestilte luer.

Noen flere pannebånd.


I morgen tidlig er det jobb igjen.

Ha en fin kveld!

Det snør det snør..tiddelibom..

Publisert: 29.03.2012 @ 20:02 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Ja det er det det gjør..osv :)

Ikke noe å si på vinterværet nei, har vært noen flotte dager med sol og snø. Håper det holder seg til vi skal dra på hytta neste uke, men med vår flaks så er nok finværet over når vi kommer oss dit. Fikk ett blinkskudd her om dagen da to ryper var på besøk i hagen vår..og så det er sagt så har det faktisk kommet ennå mere snø siden jeg tok dette bildet Mandag. Spissene som stikker opp av snøen er altså hage gjerdet vårt :))

Sydd noen luer uten fôrFikk helikopter stoffet fra Masker og sting i dag, gikk ganske kjapt å få det levert. Første gang jeg bestiller derfra. Stoffet henger allerede til tørk på vaskerommet :)Gleder meg til å sy av det, som vanlig når jeg får nytt stoff :)

Ha en fin kveld!

 

Pappskalle

Publisert: 17.03.2012 @ 21:02 Kategori: Luer Kommentarer: 4 kommentarer

Etter at jeg spurte vennene mine på FB om noen visste hvor jeg kunne få tak i et isoporhode, fikk jeg ett hyggelig svar om at jeg kunne komme og hente et hos en gammel arbeids kollega. Så her har dere pappskallen min ;)

Syns han ser ut som en fornøyd kar tross alt:)


Noen av luene jeg har sydd i dag


En liten kjole i str.80. Har lagd en litt annen versjon av denne tidligere.
Så er det altså Søndags marked i morgen og jeg skal ta med meg ting&tang som jeg har lagd og forhåpentligvis få solgt noe av det :)

God Lørdag :)

 

UFO

Publisert: 03.03.2012 @ 14:14 Kategori: Luer Kommentarer: 0 kommentarer

..altså uferdige objekter har det blitt noen av etterhvert. Dette er ett av dem, tunikaen er blitt ferdig men tightsen er det ennå litt små pjusk med. Herlige feer fra Sydilla nok en gang og velour fra Stoff&StilBle en masse luer sydd i uka som har gått, siden jeg har solgt over tyve luer til mine kolleger så ble det ikke tid til så mye annen søm. Her er en ladning med luer
Ønske dåkker en god helg! ;)

Luer igjen..og igjen ;)

Publisert: 26.02.2012 @ 21:55 Kategori: Luer Kommentarer: 8 kommentarer

Etter å ha hatt med luene mine med på jobben og solgt en del til mine kolleger, var det på tide å produsere opp noen flere. Jente luer var det begynt å bli smått med, så da ble det jente lue produksjon i kveld :)


Nå er ny stoffet testet og det er akkurat like flott som det lilla jeg hadde tidligere, det syns nå iallfall jeg.

God natt :)

Stor produksjon..puh..

Publisert: 08.02.2012 @ 20:02 Kategori: Luer Kommentarer: 4 kommentarer

Ja gjett hva jeg har brukt hele dagen og ettermiddagen på..sydd opp flere luer. Det var begynt å bli lite utvalg i luer, så da måtte jeg jo bare sette igang å sy opp mere. Denne gangen i nye flotte stoffer. Må si at jeg er glad det er gjort, kun noe små pjusk igjen..men det blir ikke gjort i dag :)

Mange voksne som har spurt etter luer, så denne gang ble det noen i stor str.

Gutte luer

Jente luerLue med hals i voksen str.Lue med hals i mellom stor str.Guttelue og hals i liten str.Det kjennes godt i ryggen at jeg har brukt  mye tid med syingen i dag, får ta en pause i morgen..om jeg klarer.

Ha en fin kveld!

Actionbilder m.m

Publisert: 08.12.2011 @ 20:34 Kategori: Luer Kommentarer: 0 kommentarer

Har sydd flere Kobraluer, etter mønster fra sybloggernes bok. Fikk ikke solgt den ene jeg hadde laget på forrige marked, men jeg vet ikke om det kan ha vært p.g.a prisen. Den er sydd i et dyrt ullstoff, mens disse er sydd av fleece som ikke er fullt så dyrt :) Jeg lagde de i rødt siden det snart er jul


Har også sydd en lue som jeg fant mønster til i Ottobre 4/2011. Jeg har gjort noen små endringer, men ikke noe stort. Klarer ikke helt å bestemme meg om jeg skal ha trykk knapper eller borrelås som lukning på den.

Sist, men ikke minst.. Tadaa.. Stoffene fra Tiljamiid :D

Her henger de til tørk, ettersom jeg alltid vasker stoffene før jeg syr. Jeg har fri fra jobb i helga, gjett hva jeg skal gjøre da ha ha ;)Ha en fin kveld!

Ooga booga i rååsa :)

Publisert: 06.12.2011 @ 18:07 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Pakken fra Lykkedragen.no kom her om dagen, har ikke vært borti raskere levering. Helt topp! Bestilte meg plastknapper,tang og en bit av rosa Oogabooga som jeg er så begeistra for
Har sydd flere luer, i en annen versjon enn tidligere, bare så irriterende at jeg ikke husker hvor jeg har det mønsteret fra. Luer i rosa OOga. Den midterste er foret og den skal vi ha selv.


Har bestilt str. lapper og knapper i flere farger, håper det går like fort å få levert :)

Ha en fin kveld!

Luetid

Publisert: 28.11.2011 @ 13:53 Kategori: Luer Kommentarer: 6 kommentarer

Det er ganske tydelig at luer er tingen for tia. I går da jeg og en venninne var på Søndagsmarked så var det luer vi solgte mest av. Jeg solgte også tre sett med genser/bukse, en knyttebukse, et par kurver, smekker og fikk en masse ønsker om andre størrelser i de forskjellige tingene. Så nå om dagen blir det lue sying i forskjellige str. Disse luene er foret med fleece og er sydd etter 50cm mønster

Bildene mine i dag ble enten veldig lyse eller veldig mørke. Har ikke tid å ta nye bilder for nå er det jobb på meg om ikke så altfor lenge.Disse er klar for å syes sammen og er klippet etter 46cmHa en fin dag! :)

Baggy luer og nisse nasse

Publisert: 20.11.2011 @ 23:50 Kategori: Luer Kommentarer: 8 kommentarer

..Vel det siste der var kun mangel på fantasi på hva jeg skulle ha som overskrift. Har sydd noen luer i kveld, jeg bare måtte sy littegranne før jeg tar kveld :)

Denne nisse lua sydde jeg etter mål fra mini gullongen, det som var litt merkelig var jo at når den var ferdigsydd så passa den nesten meg..lurer på hvor det gikk galt, fikk meg nå en god latter :)
Dette er kveldens luerI to av de sydde jeg fleece for..skal vel gjerne være et sånn tegn over O i for..men jeg har ikke peiling hvor jeg finner det, men regner med dere skjønner hva jeg mener:)Det er snart 21.11 og min kjære har sine siste minutter i tredve årene. Gratulerer med mårradagen til han :)

God natt!

Fleece lue og hals

Publisert: 18.10.2011 @ 19:42 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Må si at de siste dagene har vært langt fra behagelige. Fredagen begynte med at mini gullongen hadde spysyke og var skikkelig slapp stakkars lita, selv var jeg skikkelig forkjøla. Lørdagen var det min tur å spy osv, skal ikke utdype det nærmere :) Iallfall så har jeg ikke vært i form til å sy, har fått strikka litt men ikke mye. Her er noe jeg glemte å blogge i forrige uke

Skal kjøpe borrelås og bruke det som feste bak på halsen og nede på lua.

Her er en ikke helt villig prøvedukke:


Syns bildet er så morsomt. Hun gjør seg så til at det ligner nesten ikke på henne :))

hits