frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Kategori: Hverdag

Valgets kvaler..hjææælp!!

Publisert: 04.03.2012 @ 21:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6 kommentarer

Holder på å spare til en coverpro symaskin og nå er jeg straks i mål med sparingen..men hjælpe mæ altså kor vanskelig å vite hvilken maskin skal man gå for?? Å ikke er jeg sikker på om det er en coverpro jeg trenger. vil ha en maskin som syr b.l.a disse sømmene:
Vil også ha muligheten til å montere på en sånn greie til å sy ribben rundt kanten b.l.a på body. Er ikke så flink til å forklare:) Blir veldig glad for gode råd fra noen som er litt mere erfaren på området enn meg selv :)

Stoff fra JNYdesign

Publisert: 08.01.2012 @ 22:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4 kommentarer

I dag ble det ingen ting gjort, utenom litt strikking. Men jeg har bestilt noen fine stoffer fra JNY design . Dette er en svensk nettside, så for å slippe ekstra moms og toll, har jeg satt leverings adressen til min bror som bor i Sverige. Han vil ta det med seg hit når han kommer neste gang. Ulempen er bare det at jeg har ingen aning om når han kommer neste gang, forhåpentligvis om ikke så lenge :) 

Ettersom bilde nedlasteren her tydeligvis har klikka, nok en gang, kan dere se bildet av stoffene på Facebook, søk på Koseklær :)

God natt!

 

 

 

Fruktig design

Publisert: 31.10.2011 @ 19:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0 kommentarer

Lite tid til blogging og håndarbeid i dag. Et lite innlegg her om en ting jeg kjøpte, som jeg syns er både lekkert og utrolig praktisk.

Syns det er så søtt med lillehånda oppe i hjørnet..skal røre vettu..på alt, A L T :))Herlig fruktfat

Ha en fin kveld! :)

Pakke fra Tiljamiid design

Publisert: 20.10.2011 @ 19:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0 kommentarer

Til tross for elendig form i dag så måtte jeg dra ned til byen og hente denne pakken, klarer jo ikke vente en dag på sånt :) Skal sy smokke snorer og bestilte litt forskjellige farger på silikonringene da de var fri for blanke/hvite. Ikke helt fornøyd med fargene, men de kan jo se litt bedre ut når de er ferdig på snor eller bånd. Måtte jo selvfølgelig bestille et par meter stoff også:) Ringene er litt mere "knæsje" i fargen enn de ble på bildet ser jeg.Ble gledelig overrasket i dag da jeg var innom den eneste butikken i byen som selger metervare og de hadde fått inn velour og ribb. Hurra, endelig litt utvalg..ellers er det jo bare stoffer for de som driver med lappe teknikk. Handlet ikke så mye i dag, men jeg fikk tak i svart velour som jeg skal ha til bukse ilag med traktorstoffet jeg kjøpte tidligere fra Sydilla.


Rosa ribb(ligner på den fra sydilla) svart velour, synåler og litt borrelås :) Denne butikken selger garn også, så jeg endte opp med tre nøster herlig royal alpakka som jeg skal stikke denne av:


Garnet er litt lysere brunt enn det ser ut på bildet. Gleder meg til å strikke denne :)

 

 

Når det mangler en

Publisert: 15.10.2011 @ 10:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1 kommentar

Hadde vel egentlig bestemt at dette skal være en hobbyblogg og ikke en hverdagsblogg. Men av og til sniker det seg inn en og annen ting jeg føler for å dele.

Forrige helg hadde vi laget til et skikkelig herremåltid hvor min mor, den eldste gullongen og kjæresten og oss her i huset skulle spise. Da jeg holdt på å dekke på og ordne var det en ledig plass igjen ved bordet og da kom jeg til å tenke på min pappa som plutselig gikk bort i Mai dette året, han skulle liksom sittet der. Savnet er stort...

Det er vel ikke mere å si om det..

Reise=shopping

Publisert: 01.10.2011 @ 23:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2 kommentarer

Etter å ha vært borte halvannen uke på to forskjellige steder blir det jo selvsagt litt shopping. Det var i utgangspunktet ikke planlagt, da pengboka egentlig sa N E I..men hvem hører vel på den ;)

Ble en del ting til mini gullongen, handla litt til den store gullongen også..men det er overraskelse og ettersom hun er stor og kan se dette,så kan jeg ikke legge det ut her

Lille snuppa har bad hair day ;D

Hjemme igjen

Publisert: 25.07.2011 @ 21:57 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2 kommentarer

Har hatt et par fine dager på hytta. Været har jo ikke vært det beste. Overskya, men ok temperatur...og det beste av alt jeg så kun EN, 1 stk, klegg =) (har skikkelig fobi mot de stygge beistene) Noen bilder :


Alfred..eller noe sånnt. Kjøpt på BohusDeilig med fyr i ovnenGråværAlltid godt med kakao i kopper med minner fra barndommen

Hytte idyll

Publisert: 22.07.2011 @ 18:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg vil starte dette innlegget med å si at dette er en trist merkedag for Norge, etter det som hendte i regjeringskvartalet i Oslo i dag. Føler med alle som er berørt av dette!

Da er det helg igjen, men selvfølgelig har jeg påtatt meg jobb i morgen. Får heldigvis slutte av litt tidligere, sånn at vi kan ta ferga over til Seiland og dra på hytta. Noen bilder her fra vi var der i Juni

Beising av terassen...jeg lå forresten ikke på kne hele tia..kun inne ved veggen :)


ikke akkurat perfekt men bedre enn før iallfall


var en del tåke før sola kom fram


lille gullongen koser seg i vognaSuperkul almanakk!

Publisert: 24.06.2011 @ 19:57 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4 kommentarer

Ble tipsa om denne fra ei på barselgruppa, syns den er kjempe kul. Flott gave også til den som har alt :)

Man kan enten bestille en "ferdig" en, eller komponere den selv slik som jeg har gjort. Bare husk å merk av for at du skal ha den på Norsk :)


Forsiden. Bildet ser litt uklart ut, men det er pga plast siden som er ytterst som beskyttelse. Det er det samme på baksiden, for bildene er kjempefine.


Baksiden


Denne kan man bestille på  http://www.personligalmanacka.se/


 

Navnebånd

Publisert: 23.06.2011 @ 22:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0 kommentarer

Så langt har jeg altså kommet med sy prosjektet mitt


Får se om jeg får tid i morgen til å begynne å sy de sammen..gruer meg litt siden jeg ikke akkurat vet helt hvordan jeg skal gjøre det :)
Dette skal bli en bluse og bukse


Skal bruke disse navnebåndene til å merke det jeg syr, blir litt mer personlig kanskje..Slike bånd får man bestilt i mange forskjellige farger og med forskjellige skrifter fra http://www.minanamnband.se/

Alanya

Publisert: 21.06.2011 @ 20:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0 kommentarer

I Januar i år bestilte vi oss ferietur til varmere strøk, vi visste jo selvfølgelig ikke da at pappa skulle bli så syk og gå bort en uke før ferien vår. I samråd med familien bestemte vi oss for å gjennomføre ferien. Må si det var godt for helsa med klimaforandring, men humøret var vel ikke helt i feriemodus. Hadde likevel etter forholdene en fin tur med hyggelig reisefølge, var sammens med samboens bror og hans familie


flott utsikt


Gjengen på tur


Moskeer var det nok av, vi bodde heldigvis ikke i umiddelbar nærhet av enDen eldste gullongen ;)
Sol og strikking

Publisert: 19.06.2011 @ 19:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5 kommentarer

I dag har det vært væranda vær..kniis.( ble mye vær der ) Mens den minste gullongen sov, måtte jeg jo bare benytte anledningen til å strikke. Nå er jeg snart fedig med tunikaen jeg starta med på Fredag, det er bare str 1år så det har gått fort å strikke. I morgen skal jeg se om jeg kommer meg til byen og kjøpe knapper til den.


Mini gullongen kosa seg med en god bok..hun foretrekker å lese den opp ned ;)


Småens aftenbønn

Publisert: 17.04.2011 @ 14:59 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4 kommentarer


Dette er en gammel aftenbønn og bok etter min mor, som både jeg og hun har vært veldig glad i. Når jeg ser på tegningene i den skjønner jeg det jo godt..de er jo bare nydelige :) Du kan jo se på bildene og bedømme selv..
Har du en bok som betyr noe spesielt for deg?

 

Vårt hytteparadis

Publisert: 15.04.2011 @ 07:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2 kommentarer

Har nettopp kommet hjem fra hytta vår. Der har vi tint vannet og fått vasket og rydda klart til påskeferien. Som vanlig når vi er på hytta, så var det knallvær dagen vi kom dit og dagen vi skulle dra hjem. Det begynner dessverre å bli helt normalt..får krysse fingrene for at det skal bli bedre i påska :)

Disse bildene er tatt for halvannet-to år siden, som dere ser er hytta ganske ny. Det nederste bildet er tatt av min datter, syns det er så flott


hits