frkbem

frkbem
42, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Kategori: Body

Jungel og elefanter

Publisert: 09.10.2013 @ 14:08 Kategori: Body Kommentarer: 4 kommentarer

Som jeg nevnte i ett tidligere UFO innlegg så har jeg fått sydd ferdig disse bodyene, nå med bilde.Disse blir med meg på messe om et par uker. I str. 74 og 86 om jeg husker rett.

Har også sydd ferdig to par ull votter fôret med microfleece.

Ikke så mye mere å vise fram i dag, siden jeg ligger under pleddet og formen er langt fra på topp. Får gjøre meg ferdig med forkjølelse og slikt den her uka, har ikke tid til slikt :)

Ha en flott dag!

UFOèr som nå er ferdige

Publisert: 25.09.2013 @ 17:53 Kategori: Body Kommentarer: 8 kommentarer

Satt litt å lurte på en lur forkortelse for ferdige objekter, men så lur var jeg ikke ;) Uansett forkortelse eller ikke, så ble jeg ferdig med noen bodyer som av forskjellige grunner ikke har blitt gjort ferdige tidligere. Endelig kan jeg si meg ferdige med de.


For de som ikke vet det, står UFO for uferdige objekter. Bodyene er begge i str. 74, sydd i stoff fra Fabelblaa og Lillestoff om jeg ikke husker feil. Den brune jerseyen ble i sin tid bestilt fra Tiljamid, som nå kun lager flotte klær i bambus og selger ikke stoffer som før. Har enda to bodyer til å vise fram, men bildet ble så dårlig så dere får se når jeg får tatt ett i dagslys.

Har hatt en fridag fra jobb, så da ble det heller en "arbeidsdag" på syrommet. Heldigvis har lillesnuppa vært helt suveren å leke alene i dag, hun har tre dager i uken i barnehagen og vi er så heldig å få bestemme hvilke dager.  Merkes at hun begynner å bli større ja, snart tre år og tiden går så altfor fort.

Ha en fin kveld!

Sukkersøt

Publisert: 30.08.2013 @ 13:05 Kategori: Body Kommentarer: 12 kommentarer

Nå er det snart helg igjen og bare en dag igjen til eldste dattra reiser til Oslo for å gå på "Bilder,Nordic school of photography". Gjett om jeg er spent på hennes vegne, det blir litt sånn gruglede..

I dag har jeg sydd ett sett på bestilling i str. 80, nesten likt dette settet. Ville ikke lage helt likt, så denne gangen ble det med raglanermer,knapp og åpning i hals. Håper bestiller tilgir meg for det.

Nå om dagen har jeg ganske mange bestillinger, så det neste er 4 stk kjoler og to skjørt til tvillingjenter. Etter det er det et par gutte sett og en haug med luer :)

Ha en super helg!

Spesialbestilling

Publisert: 17.07.2013 @ 21:46 Kategori: Body Kommentarer: 4 kommentarer

Min samboers onkelunge har en liten gutt omtrent på samme alder som vår datter, hun ønsket å få laget bodyer i større størrelse enn det man får kjøpt. Hun ville gjerne ha i størrelse 104, siden sønnen hennes er plaget av eksem er det bedre når det ikke er så mange kanter som klør. Jeg hadde heldigvis en body i str. 98 til lillesnuppa, som jeg spretta opp og forstørret noe når jeg tegna av mønsteret.

Beklager de dårlige bildene, jeg måtte ta bilde med ipaden fordi fotoapparatet mitt er på hytta. Jeg er bare hjemme en snartur for å ta imot en (møbel)pakke som kommer på døra her i morgen. Når jeg har fått den er det tilbake til hytta for å nyte de siste dagene av ferien.

Lillegutt som skal ha denne heter ikke Knærten, men mamman har hatt det som kjælenavn siden før han ble født. Tror dette blir en morsom overraskelse. Strykemerket er laget med min Silhouette maskin.

Ha en flott kveld!
Plaskende hvaler

Publisert: 10.07.2013 @ 13:39 Kategori: Body Kommentarer: 4 kommentarer

Sommerlige hvaler igjen, denne gangen med blå kanting som jeg egentlig ville ha sist gang jeg sydde av de. Denne gangen ble det to bodyer med bukse til. Hva er forresten det norske ordet for body?

Hvalene fra Sydilla å isoli muligens også derfra. 

Noen har kanskje lagt merke til at jeg kun bruker to knapper på bodyer, det er fordi jeg selv alltid har irritert meg over tre knapper på bodyer til lillesnuppa. Som regel fikk jeg bare knappet èn før hun var på vei ut av fanget mitt.  Kort innlegg i dag, siden jeg har en makk på fanget mitt i denne stund(lillesnuppa).

 

Ha en fin dag!

Sommerlige hvaler

Publisert: 24.06.2013 @ 12:40 Kategori: Body Kommentarer: 6 kommentarer

Da kom endelig turen for å sy noe av hvalene jeg fikk fra Sydilla mens jeg var på ferie. Jeg er litt sånn som går og grubler på hva jeg har lyst å lage av de forskjellige stofffene. Noen ganger vet jeg allerede når jeg ser stoffet, mens andre ganger må jeg filosofere litt. Dette stoffet hadde jeg egentlig tenkt til luer og pannebånd, men når jeg fikk det så ville jeg lage noe helt annet.. Fant ikke noe mønster på en slik med korte armer og bein, men omgjorde en heldress med lange armer/bein. Ble litt feil med knappinga, ikke noe ille men nå vet jeg til neste at jeg må lage den litt lengere foran for å få knappingen perfekt. 

Denne er sydd i str. 74 og blir nok lagt ut for salg etterhvert.

Tenkte å ha blå kanting, men fant ut at det da ble guttedrakt og med rød mere for både gutt og jente. Angrer egentlig at jeg ikke gikk for blå, tror det hadde vært stilig...kanskje det blir en til med blå kant.

Helga har vi tilbringt på hytta og nytt freden og roen. Har begynt å bli multekart allerede, tror aldri jeg har vært borti det så tidlig her oppe i Nord. Kanskje det blir multeplukking neste gang man drar utover dit .

Ha en fin dag!

En liten stjerne

Publisert: 13.05.2013 @ 20:30 Kategori: Body Kommentarer: 10 kommentarer

Endelig fikk jeg brukt dette stoffet til annet enn lue og pannebånd. Har bare venta på å få ei bestilling hvor det kunne brukes. På toppen av det hele fikk jeg brukt silhouette cameoen også, til å lage navnet til lilleprinsen som skal få dette settet. I fare for å røpe hvem som skal få dette, så har jeg "fiksa" litt på  navnet på bodyen. Redigering er ikke mi sterke side, så etter maange forsøk ble det slik da. Så hvis noen lurer, så er det altså et guttenavn som står over den blå stjerna.

Har ennå noen bestillinger jeg jobber med, begynner å bli dårlig med tid siden vi reiser om knappe 13 dager. Ellers så har jeg planer om å lage ett innlegg om det jeg har laget og som ligger for salg på Facebook, e jo ikke alle som er med der. Selvom de aller fleste er det i dag. Har en del klær ferdig til salg nå. Tenker jeg kanskje må få solgt unna noe før jeg lager mere :)

Ha en fin kveld!

 


 
Lille prinsesse

Publisert: 07.04.2013 @ 10:42 Kategori: Body Kommentarer: 2 kommentarer

Da ble det body og bukse igjen til en liten prinsesse, med prinsesse mønster på. Valgte å lage brun bukse med jukselommer på, for å dempe det litt. 


Settet er sydd i str. 74 og tilsalgs for 420,-

Body i bomullsjersey fra Liandlo og bukse i isoli(collegestoff) med myk og deilig bakside.

Ha en flotters Søndag! :)

Mytiske feer

Publisert: 04.04.2013 @ 15:39 Kategori: Body Kommentarer: 6 kommentarer

Disse søte feene fra Liandlo og Johanna Ahlard er siste tilskudd til stoff lageret mitt. Selvfølgelig måttte det jo testes i dag.

Det ble en body og en bukse med jukselommer  i str. 74

Jeg har solgt ut alle de settene jeg laget tidligere, så nå blir det litt mere body/bukse produksjon. Har tre bodyer til som jeg har kantinga igjen på. Går å venter på en pakke fra Sydilla med b.l.a nye farger i interlock til kanting, så jeg håper ikke den er så langt unna.

Ha en fin dag!

 

Body til to småtroll

Publisert: 10.03.2013 @ 14:12 Kategori: Body Kommentarer: 6 kommentarer

Når jeg så på kalenderen i dag og kom på hvor liten tid det er igjen før påska, ble jeg litt stressa. Har noen bestillinger liggende, som jeg gjerne skal ha ferdig før den tid. Så da måtte jeg ta meg litt sømtid i formiddag, for nå er det jobbings i ettermiddag. Skjønner godt at folk som jobber full stilling ikke får produsert så mye som de ønsker. De periodene jeg har full jobb, blir det produsert svært lite.

I dag fikk jeg testa ut min nye "clear view"fot, altså en gjennomsiktig fot som jeg bruker med kantebåndsapparatet. Himmel og hav så mye lettere det ble. Da slipper jeg å sy utfor kanten og bruke masse tid på å rette det.

To stk. bodyer i str. 74, skal lage bukser til også når jeg får tid.

  

 

Myk og deilig bomulls jersey fra JNY design.

Fortsatt fin Søndag!

 

Produktiv Onsdag

Publisert: 27.02.2013 @ 17:35 Kategori: Body Kommentarer: 8 kommentarer

I redsel for å bli smittet av omgangssyke, så har jeg vært ekstra effektiv på syrommet i dag.

Siden lillesnuppa var syk i helga og ho eldste ligger syk nå, så er sjansen stor for at jeg blir neste pasient. Ber til høyere makter om at jeg slipper unna denne gangen.

To Bodyer med bukse til. Det ene settet er bestilt og det andre håper jeg faller i smak til ei som ønsket ett sett med ikke så mye mønster. Begge settene er i str. 86.


Hello Kitty stoff fra USA , rød jersey fra Tiljamid og isoli fra S&S


 Ugler og lilla jersey fra Jnydesign, isolien som buksa er laget av tror jeg at jeg bestilte fra Sydilla.

I morgen skal jeg lage en ulldress til en liten nyfødt baby og sikkert noe mere om jeg får anledning.

Ha en fin kveld!

Gir meg ikke

Publisert: 29.11.2012 @ 14:03 Kategori: Body Kommentarer: 12 kommentarer

Her kommer altså enda flere bodyer med bukser, hvis jeg gidder skal det bli et par gutte sett til også..hvis jeg gidder. Blir litt kjedelig å sy det samme hele tia, men det er godt når det er gjort. Skal bli morsomt å ha litt nytt med på marked, spesielt siden jeg ikke har hatt noe særlig til de aller minste.

Disse er sydd i str. 86 og 74. Lilla fargen er som vanlig HELT feil, ergrer meg like mye hver gang jeg tar bilder.


Har ei syk lita jenta full av vannkopper hjemme, heldigvis takler hun det ganske fint.

Ha en fin dag!

Som perler på en snor

Publisert: 27.11.2012 @ 10:17 Kategori: Body Kommentarer: 4 kommentarer

Det har blitt mange bodyer den siste tiden og det er fordi jeg prøver meg fram med innstillingene på Coverproen. Det ser nå ut som jeg har funnet innstillingen som passer for en litt tykk ribbkant. Jeg har den stilt inn på 3-3-0-3, 1.25-4. 

Her er de siste, som jeg har laget i str. 62, jeg skal også lage bukser som passer til. Så blir jeg å selge de som sett, men har ikke beregnet pris ennå.Det har vært stor etterspørsel etter klær i de minste størrelsene, men jeg har ikke hatt tid å lage det. Derfor var det øverst på lista mi, så får jeg se om det selger :)

Ha en fin dag!

11.11.2012

Publisert: 11.11.2012 @ 19:13 Kategori: Body Kommentarer: 6 kommentarer

Med det nye kantebåndsapparatet er det jo lekende lett å sy bodyer, så jeg må få tegnet opp mønsteret i flere forskjellige størrelser. Kanskje i flere varianter også, som passer både de minste og de litt større. Tok med et bilde av luene jeg har klart å fått sydd helt ferdig, ennå en god haug igjen.


 

Bodyen er i str. 92. Bambistoffet er kjøpt fra Sydilla.no. 

Måtte bare snike med ett bilde av topplista herfra, syns det er litt morsomt ;)

Sovende ugler

Publisert: 07.11.2012 @ 13:56 Kategori: Body Kommentarer: 10 kommentarer

I dag skulle jeg være så flittig å klippe ferdig til de siste bestillingene mine, blir jo litt godt å være ferdig med det før jul. Meen så sto jo Coverproen der med det røde båndet og tråden å frista meg. Så da fant jeg fram et stoff, jeg er ikke helt sikker på hvor jeg har kjøpt det,som også passet med rødt til. Det var jo så kjekt å sy body når jeg fikk til med kantebåndsapparatet, ser at jeg må jobbe pittelitt til med innstillingene men ble fornøyd i dag også.

Jeg har ikke satt på trykk knapper, for jeg skal se om jeg får tak i fargede knapper som kan brukes med Prymtanga.

Nå er full fart og avgårde på jobb.

Ha en fin kveld :)

Jungel

Publisert: 04.03.2012 @ 19:07 Kategori: Body Kommentarer: 2 kommentarer

Har bestilling på ett sett med body/bukse og en body i jungel stoffet. Da blir det ikke flere bodyer av det stoffet, siden jeg ikke liker å lage så mange like plagg i samme stoff :) 


Har  startet på ett sett i mørk brunt/turkis med  monster trucker på.
Nå venter vi på pizza fra Peppes :)

Ha en fin kveld!

Baby baby..oh yeah..

Publisert: 19.02.2012 @ 19:15 Kategori: Body Kommentarer: 2 kommentarer

Da er babysettet ferdig. Genseren ble istedenfor en body, som jeg ble ganske fornøyd med. Syns at det er mest praktisk med body til de minste.

Jeg har kjøpt størrelselapper, meen jeg er ikke så flink å sy de fast..litt på skeiva her ;)Til settet ønsket "bestilleren" en smokkesnor i samme stoff. Så da sydde jeg en snor av body stoffet og brukte samme knappene som på skuldrene.
Nå er det nye sett på klippe bordet. Har en bestilling på to sett som jeg holder på med nå..så følg med ;)

Ha en fin kveld!

Min første body

Publisert: 04.11.2011 @ 23:12 Kategori: Body Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg klarte altså ikke å la symaskinen stå helt alene i kveld. Bare måtte prøve meg på en body. Her er resultatet:


Ikke helt ferdig ennå, det får vente. For nå er det bare få timer til det er på tide å stå opp igjen :o

Hadde egentlig tenkt å ha rød eller turkis kanting, men ombestemte meg og gikk for en nøytral brun isteden for. Ble fornøyd med det, men neste body blir nok med en skarpere farget ribb.

God natt! :)

hits