frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Kategori: Baby

Siklesmekker

Publisert: 07.07.2013 @ 15:03 Kategori: Baby Kommentarer: 4 kommentarer

Siklesmekker er ikke det jeg har solgt mest av for å si det mildt, men her plutselig i fjor høst så ble det litt etterspørsel etter disse. Treig som jeg er så har jeg ikke fått sydd opp noe særlig flere før i forrige uke. Skal ennå sy opp flere, så har jeg en stund. Ikke så veldig morsomt å lage disse, ganske kjedelige greier :)

Stoff fra diverse forhandlere, mønster fra "Alt om håndarbeide" (symagasinet) og plastknapper fra Lykkedragen.no.

Når jeg poster dette er jeg og lillesnupsi ute på tur hos slekt og venner :)

 

Shopping til lille prinsessa

Publisert: 12.01.2012 @ 16:21 Kategori: Baby Kommentarer: 4 kommentarer

Ble en bytur på oss i dag siden det ikke er barnehagedag, jeg hadde fri fra jobb og lillemor begynte å bli ganske rastløs her hjemme. Tenkte meg på salg, men fant jeg noe på salg..neida :) Jeg fant derimot tøfler som jeg tidligere har bestilt omtrent maken til på nett. Så jeg kjøpte likegodt to par :)Ellers så kjøpte jeg to pyjamaser med fot..liker det best, for om det ikke er fot havner de oppunder knærne siden lillemor er PROPELL når hun sover :) På tide å prøve ut hårstrikk og se om det er noe hun vil ha på uten å spise de opp. Kjøpte også en reimalue, men den har hun på seg nå. Hun ligger og sover en litt sen ettermiddagshvil..lurer på når det blir kveld i dag..Nå er det middagslaging så det er klart til lillemor våkner :)

Ha en fin dag!

 

Lille prinsessa

Publisert: 26.11.2011 @ 23:15 Kategori: Baby Kommentarer: 2 kommentarer

Må bare linke til min eldste datters blogg hvor hun har lagt ut noen av bildene hun tok av lillesøsteren i går. Syns de er kjempefine og dette er bare noen av bildene :)

http://turkismonster.blogg.no/1322333990_sofie_photoshoot_del1.html

Her er et par av de

Nøstebarns julesalg

Publisert: 25.11.2011 @ 15:47 Kategori: Baby Kommentarer: 1 kommentar

Det var en sjanse til å få kjøpt noe til minigullongen litt billigere enn vanlig. Bestilte 2 stk ull bodyer, en genser og et par tøfler. Tøflene var ikke på salg.


Nøstebarn klærne er dyre, men hvis man vil ha klær som er bra for barna er det rett plass å bestille fra.

Disse er jo bare kjempesøte :)God helg! :)

1 år siden det store hendte..

Publisert: 16.11.2011 @ 21:37 Kategori: Baby Kommentarer: 2 kommentarer

..vi fikk en nydelig jente. Navnet ble Sofie Emilie og slik har hun kosa seg i dag:

Bløtkake er snadder..Fikk en flott krone i barnehagenHer er noen av gaveneHåper dere også har hatt en fin dag.

God natt :)

Babyen vår :)

Publisert: 13.09.2011 @ 21:50 Kategori: Baby Kommentarer: 2 kommentarer

Ingenting er vel bedre enn en kosete liten sjarmklump, fikk lyst å dele disse bildene med dere.

syns dette bildet er så fint :)

 

Hvem kan vel motså et slikt smil :)Jeg må vel bare innse at babyen vår begynner å bli en stor baby :)

Ha en fin kveld!

Ut på tur

Publisert: 10.08.2011 @ 22:26 Kategori: Baby Kommentarer: 0 kommentarer

..aldri sur. Det er jo et kjent uttrykk, men det vet jo ikke mini gullongen..når foreldrene haster ut for å plukke bær idet en solstråle viste seg fram fram skyene. Det vi ikke tenkte på var at det begynte å nærme seg ettermiddags luren til gullongen, og som de fleste vet blir barna gjerne litt grinete når den tiden nærmer seg. Etter at mamma(jeg) fant seg en stein å sette seg på  midt i bærparadiset og fikk fram det vandrende "meieriet" (utdyper ikke det noe nærmere), så sovna gullongen og brydde seg mildt sagt lite om at vi var på bærtur :)

Mens gullongen enda var blid..og våken. På pappas rygg i en forhistorisk bæresak etter den store gullongen :)


Så herlig å ha både fjellet og havet omtrent rett utfor hyttedøra
gullongen koser seg

Publisert: 03.08.2011 @ 13:43 Kategori: Baby Kommentarer: 0 kommentarer

Har før hatt et innleg om baby safe feeder, her koser minigullongen seg stort med iskald eple i den. Kjempegodt for vonde gommer hvor tennene er på tur gjennomEttersom hun for tiden absolutt skal kaste ALT på gulvet måtte vi knyte det fast i stolen hennes nam nam :)

Babyklær fra Troll

Publisert: 02.08.2011 @ 16:52 Kategori: Baby Kommentarer: 4 kommentarer

Fikk pakke i dag med klær til minigullongen fra Troll og Minymo. Jeg er kjempefornøyd, syns de var skikkelig fine. Får håpe de er bra kvalitet også

Tunika fra danske MinymoRegndress og litt tilHer i full gang med å merke klær


Jeg lurer virkelig på hvilke sko bruker man ute til et barn på 9 mnd? De må jo bruke noe selv om de ikke går mener jeg, så de ikke blir våt på føttene =)Babysang

Publisert: 26.06.2011 @ 23:47 Kategori: Baby Kommentarer: 0 kommentarer

På bokhandelen fant jeg disse fine sang kortene. Syns det var en god ide istedet for de tradisjonelle sangbøkeneDet er ikke mange sanger der jeg ikke kan, så de har klart å samle de mest vanlige barnesangene..som de fleste kan b.l.a lille petter edderkopp, lisa gikk til skolen, trollemorsangen og mange flere.På den ene siden er det tegning og andre siden sangen. Når barna har blitt kjent med kortene så vet de hvilken sang de skal synge ved å se hvilket bilde som er på kortetGleder meg til å ta disse i bruk :)

Baby safe feeder

Publisert: 16.06.2011 @ 11:34 Kategori: Baby Kommentarer: 0 kommentarer

Her om dagen var jeg på et kjempekoselig barseltreff, gikk glipp av det forrige siden vi var på ferie. Der var det en av damene som hadde kjøpt noe som jeg syntes er kjempesmart og en flott måte å få barna til å like fruktMan kutter altså opp frisk frukt og putter i nettet, så kan babyen suge eller tyggge på nettet med frukten i. Man kan også fryse det ned og så er det en perfekt måte å lindre gommer med nye tenner på tur. Jeg kjøpte min på apoteket.

Dåpskjole

Publisert: 28.04.2011 @ 17:55 Kategori: Baby Kommentarer: 0 kommentarer

 

Tenkte jeg skulle skryte litt av dåpskjolen som min mamma og lille Sofies tante strikket:) Jeg falt pladask for kjolen og fikk mange koselige og positive kommentarer etter dåpen av folk som var tilstede under gudstjenesten

Slik ble altså kjolen:

Som dere ser fant jeg kjolen på drops sine nettsider.
Har du døpt dine barn?

bæresjal og sele

Publisert: 06.04.2011 @ 10:02 Kategori: Baby Kommentarer: 0 kommentarer

 

Var og shoppa litt til lillegullet i forrige uke. Kjøpte bæresele fra Elite og et bæresjal. Bæresjalet tenkte jeg å teste ut når samboen kommer hjem fra jobb..ser liksom for meg den reklamen for vg he he. Forhåpentligvis funker dette sjalet litt enklere :)
Dette var gøy!
Bæresjalet blir ikke testet før neste uke :)

Noen som har erfaringer med disse produktene?
hits