frkbem

frkbem
42, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Konkurranse

Publisert: 02.10.2013 @ 21:46 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 10 kommentarer
Nå er det konkurranse på Sydilla og jeg har sendt inn mitt bidrag. Har jo sydd en good del av deres stoffer, men valgte ut bodyen i dus rosa med turkise detaljer og buksa m jukselommer. Så nå krysser jeg fingrene og tærne og alt sammen her :)


http://sydilla.blogspot.no/2013/09/konkurranse-tavling.html

Man får lodd ved å dele konkurransen, kommentere på bloggen og sende inn bidrag. Lykke til alle som bidrar!
Ha en fin kveld!

10 kommentarer

Postet av: janomine

Lykke til, spennende å se om du vinner. Det fortjener du!!
Dato: 02.10.2013 Tid: 22:32 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: Fru Stussli

Jeg heier på deg!!!
Dato: 03.10.2013 Tid: 08:32 URL: http://stussli.blogg.no/

Postet av: deilignorsknaturvihar.blogg.no

lykke til
Dato: 03.10.2013 Tid: 14:54 URL: http://deilignorsknaturvihar.blogg.no

Postet av: Navn

Hei kjære deg! Jeg lurte bare på om du ville være så snill å stemme på koffert nr. 2? Da gjør du meg til verdens gladeste jente. :) Ha en super dag videre ^^

http://notabeneblogg.wordpress.com/2013/09/27/stem-pa-ditt-favorittdesign/
Dato: 03.10.2013 Tid: 18:17 URL:

Postet av: frkbem

deilignorsknaturvihar.blogg.no: Tusen takk! ??
Dato: 04.10.2013 Tid: 11:56 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

Fru Stussli: Tusen takk for det :-)
Dato: 04.10.2013 Tid: 11:57 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

janomine: Tusen takk for det :)
Det er nok mange fine bidrag, så det spørs vel. Men man vet aldri om man ikke prøver :))
Dato: 04.10.2013 Tid: 11:58 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: Tine

Hallo!!! Førsst av alt må jeg fortellle deg at siden din er til veldig veldig veldig stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de tøffeste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen??? :-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger enormt masse fremover!!!
Dato: 05.10.2013 Tid: 01:23 URL: http://dft.ba/-vinnkonkurranse

Postet av: Julie

Hallo! Jeg vil bare starte meed si at siden din er til veldig veldig veldig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de vakreste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen?? :D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du oppdaterer kjempe ofte fremover!!!
Dato: 05.10.2013 Tid: 12:21 URL: http://dft.ba/-vinnkonkurranse

Postet av: Ellen

Hei på deg!!!! Jeg har lest siden din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnnskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen god grunn til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tideligere. Fordi denne blogen er evig fin, og du fortjene å få all ros du kan få for denne blogggen!! Dette er faktisk en av de beste blogene på blogg.no etter min mening og den er helt sannferdig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lesa denne blogen og jeg skulle av og til ønske at det var min blog!!!! Hahaha! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å bloggge fordi jeg fikk så mange drit slemme kommentarer fra drit slemme personer. Om du får frekke kommentarer fra frekke folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de slemme. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konk som link jeg akkurat har meldt meg på. Det er sånn at du kan vinnne en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er kjempe kjekt å være med på synes jeg, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et lotteri. Det var veldig trivelig. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizn. Keep bloggin!
Dato: 06.10.2013 Tid: 10:52 URL: http://zurf.no/konkurranse

Skriv en ny kommentar

hits