frkbem

frkbem
42, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Søsken matching

Publisert: 29.09.2013 @ 16:11 Kategori: smokkesnorer Kommentarer: 7 kommentarer

I dag har jeg sydd en body og en genser som er bestilt fra en av mine faste kunder. Stoffet er 100% jaquardstrikket merinoull og kjøpt fra JNYdesign. Dette er bare helt utrolig mykt, deilig og det aller beste er at det kan vaskes på 40 grader. Jeg bestilte kun en meter av dette stoffet siden jeg ikke visste kvaliteten og det angrer jeg jo på nå.  Det er utrolig dumt at det ikke er noen forhandlere i Norge som selger dette stoffet eller ull/bambus fra Finske Myllymuksut. Det aller beste hadde jo selvfølgelig vært om noen Norske forhandlere hadde laget sitt eget design og til en ikke for høy pris, det er jo lov å håpe :)Jeg har kantet med ullinterlock bestilt fra Finland, så det ble ganske tykt å sy i med coverproen. Jeg måtte endre fra innstillingen 3-3-0-3 til 4-4-0-4 for å unngå hoppesting. Ser ut som at det ble bra å kante med den innstillingen.

Her er noen smokkesnorer jeg lagde før helga. Alle i lovlig lengde og selges for kr. 65


Nå er det snart søndagsmiddag, frikassè som står på menyen.

Ha en fin Søndag!7 kommentarer

Postet av: janomine

Dette stoffet må virkelig være fint til de små. Kjempefine plagg. Og TAKK for tipset med gjennomsiktig fot til kantebåndapparatet, ja, til annen søm på coverproen også. Nå går alt så mye bedre....... :).

Og nå venter jeg spent på tutorial til kanting av halssplitten :)
Dato: 29.09.2013 Tid: 20:18 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: Frk.bem

Janomine: Så bra at det går bedre, jeg hadde nok gitt opp for lenge siden uten den foten :) Skal se neste fridag om jeg får til å lage en tutorial :)
Dato: 30.09.2013 Tid: 10:03 URL:

Postet av: Lisbeth Pedersen

Kjempeflott og herlige farger. Dette er deilige babyplagg som sitter godt på plass :)

Du syr jo sååå fint. Mine sømmer med strech blir helt rare og ugjevne. Men nå har jeg jo bare sydd ett plagg da, så får sy og lære litt etter hvert :)
Dato: 09.10.2013 Tid: 13:45 URL: http://lisbethpedersen.blogg.no/

Postet av: frkbem

Lisbeth Pedersen: Hjertelig takk <3
Jeg kjenner meg igjen med de sømmene, jeg sydde ikke så mange plaggene før jeg investerte i en overlockmaskin. Man må vel ikke nødvendigvis ha det, men for min del er den en nødvendighet :) Vil anbefale en dansk blogger, som iallfall tidligere har sydd uten overlocker og covermaskin, uansett så er den verdt ett besøk: laralil.blogspot.com :)
Dato: 09.10.2013 Tid: 14:02 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: Lisbeth Pedersen

Før jeg eventuelt inviterer i en sånn maskin, så vil jeg prøve å sy noen plagg og se om det ligger i min interesse. Takk for tips om blogg, skal gå inn å se
Dato: 09.10.2013 Tid: 21:06 URL: http://lisbethpedersen.blogg.no/

Postet av: Lisbeth Pedersen

Må bare spørre deg om noe, igjen :) om jeg syr med overlocksøm, må jeg først sy sammen delene med rettsøm da, eller holder det med overlocksøm?
Dato: 09.10.2013 Tid: 21:25 URL: http://lisbethpedersen.blogg.no/

Postet av: frkbem

Lisbeth Pedersen: Det har jeg ingen aning om, vet igrunnen ikke om jeg har den sømmen på min vanlige maskin engang, men nå har jeg jo bare en gammel husquarna som nok skulle vært skifta ut :) tror at det burde holde med kun overlocksøm, for meningen er vel at den skal være elastisk.
Dato: 10.10.2013 Tid: 08:57 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits