frkbem

frkbem
42, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

UFOèr som nå er ferdige

Publisert: 25.09.2013 @ 17:53 Kategori: Body Kommentarer: 8 kommentarer

Satt litt å lurte på en lur forkortelse for ferdige objekter, men så lur var jeg ikke ;) Uansett forkortelse eller ikke, så ble jeg ferdig med noen bodyer som av forskjellige grunner ikke har blitt gjort ferdige tidligere. Endelig kan jeg si meg ferdige med de.


For de som ikke vet det, står UFO for uferdige objekter. Bodyene er begge i str. 74, sydd i stoff fra Fabelblaa og Lillestoff om jeg ikke husker feil. Den brune jerseyen ble i sin tid bestilt fra Tiljamid, som nå kun lager flotte klær i bambus og selger ikke stoffer som før. Har enda to bodyer til å vise fram, men bildet ble så dårlig så dere får se når jeg får tatt ett i dagslys.

Har hatt en fridag fra jobb, så da ble det heller en "arbeidsdag" på syrommet. Heldigvis har lillesnuppa vært helt suveren å leke alene i dag, hun har tre dager i uken i barnehagen og vi er så heldig å få bestemme hvilke dager.  Merkes at hun begynner å bli større ja, snart tre år og tiden går så altfor fort.

Ha en fin kveld!

8 kommentarer

Postet av: Grete

godt å bli ferdig med noen UFO'er ja, har endel av dem i krokene jeg også ;0)
Dato: 25.09.2013 Tid: 19:25 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: Fru Stussli

Fine UFOer dette :-)

Jeg driver å manner meg opp til å gjøre en UFO (strikkegenser) ferdig, men det er kjeeeedelig...
Dato: 25.09.2013 Tid: 20:20 URL: http://stussli.blogg.no/

Postet av: janomine

Jeg drev mye med patchwork før og er fortsatt med i Quiltelaget. der har vi hvert semester UFO-lotteri. Du får ett lodd for hver ting du "melder" inn. Et spark bak for å få ting unna. Kjempefine bodyer, likte spesielt godt stoffet i den øverste. I morgen får jeg den gjennomsiktige foten til coverproen.
Dato: 25.09.2013 Tid: 21:14 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

Grete: he he, er bra det ikke bare er meg :)
Dato: 26.09.2013 Tid: 08:06 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

Fru Stussli: takk:)
Jaa strikke ufoer har det blitt en del av her etterhvert, heldigvis har jeg en mor som er snill og har fått avslutta et par for meg :-)
Dato: 26.09.2013 Tid: 08:08 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

janomine: Takk for det :)
Det var jo en genial måte å få gjort ferdig ufoer på! Jeg er veldig spent på om du også syns det blir lettere når du får prøvet med den foten til kantebånds monsteret ditt :)
Dato: 26.09.2013 Tid: 08:10 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: deilignorsknaturvihar.blogg.no

for en tålmodighet du har til å sitte og sy!
Dato: 27.09.2013 Tid: 15:26 URL: http://deilignorsknaturvihar.blogg.no

Postet av: frkbem

deilignorsknaturvihar.blogg.no: Det er mange ting jeg har dårlig tålmodighet med, men tiden går aldri så fort som når jeg syr :)
Dato: 29.09.2013 Tid: 15:41 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits