frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Kjole med raglanermer

Publisert: 13.09.2013 @ 19:53 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 10 kommentarer

Har prøvd meg på flere slike, men ikke vært helt fornøyd av forskjellige grunner. Ikke helt hundre prosent denne heller, men beste hittil :)

Hadde et luksusproblem i dag, siden jeg har hatt sydag siden tidlig på mårran til utpå ettermiddagen hadde jeg litt forskjellig å vise fram. Jeg valgte å vise denne kjolen, så kan jeg heller vise det andre mens jeg er bortreist. Får jo ikke sydd på hele neste uke så. 

Kjolen er sydd i vevd bomull fra JNYdesign og ermene i stoff er fra en lokal butikk. Denne er str. 116 og kommer til å bli lagt ut for salg på FB.

Nå på Søndag er høstens første Søndagsmarked og jeg er i full gang med forberedelser. Så kan jeg fortelle at "Koseklær" kommer til å ha stand på handelsmessa her i Hammerfest 18-19 Oktober. Gleder meg kjempemasse til det. I fjor var det ca. 4000 besøkende der så da må det vel bli litt salg også håper jeg. Har vært så heldig å fått med meg en venninne som strikker b.l.a kjempeflotte Oslo-anorakker, kjekt når man er to stykker og kan hjelpe hverandre.

God helg!

 

10 kommentarer

Postet av: Grete

Fin denne vel ? Jeg har sydd mange kjoler i raglanstil, synes det er en veldig enkel design, mens kantbånd og knapphull derimot, urg hehe
Dato: 13.09.2013 Tid: 20:04 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Grete: Hi hi, ja de knapphulla..say no more ;)
Jeg sliter litt med å få halsen helt rett, også syns jeg det er vanskelig å finne rett lengde på strikken :)
Dato: 13.09.2013 Tid: 20:14 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: Fru Stussli

Veldig fin fasong på disse kjolene!! Nesten litt retro over dette stoffet <3
Dato: 13.09.2013 Tid: 20:14 URL: http://stussli.blogg.no/

Postet av: frkbem

Fru Stussli: Ja den er jo enkel og grei i linjene :)
Stoffet var satt ned til halv pris, om jeg ikke husker helt feil, så da tok nysjerrigheten overhånd og det ble med en bit på bestillinga :)
Dato: 13.09.2013 Tid: 20:18 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: Grete

Jeg leste et sted at strikken skulle være 15 % kortere for at det skulle bli korrekt ! sjekket det ut og det stemte greit :)
Dato: 13.09.2013 Tid: 20:46 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: Astrid

Kjempefin kjole! Heldige du som har disse markedene. Sydde litt i formiddag, men måtte gi meg før coverpro og kantebåndapparat ble kasta ut av vinduet. Hvordan klarer du å få kantabåndet til å holde seg på plass?????? Det sklir til høyre og venstre nål kommer utenfor båndet grrrrr. Og hvordan får du kantebåndremsa til å holde seg der den skal. Jeg skulle hatt en arm til.........
Dato: 13.09.2013 Tid: 20:53 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

Grete: TAKK!! Det skal jeg testes neste gang :)
Dato: 15.09.2013 Tid: 16:51 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

Astrid: Takk takk :)
Det som er viktig er at kantebåndet er i rett bredde, så man slipper å passe på at det sklir hit og dit. Har du kjøpt deg gjennomsiktig fot? Den er forresten fryktelig dyr, men nyttig. Har ikke plagdes noe særlig etter at jeg starta bruke den :)...hadde også trengt en ekstra arm innimellom her :)
Dato: 15.09.2013 Tid: 16:53 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: Rigmor

Så flott kjole!! Hva heter den gjennomsiktige foten en kan bruke sammen med kantbåndapparat?
Dato: 17.09.2013 Tid: 17:24 URL:

Postet av: frkbem

Rigmor: Takk for det!
Ja det var et godt spørsmål. Jeg klarer ikke å huske. Jeg tok kontakt med de på www.sysiden.no og forklarte hva jeg var ute etter, så bestilte hun meg en sånn. Gikk ikke så veldig lang tid å få den levert heller. Den er ganske dyr, men verdt hver krone spør du meg :)
Dato: 18.09.2013 Tid: 18:28 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits