frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

En snørik 1. Mai

Publisert: 01.05.2013 @ 16:20 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 3 kommentarer

Dagen begynte vel egentlig ganske bra med sol og finvær, men etter en aldri så liten powernap på sofaen så har dette endra seg. Nå er det ganske ufyselig ute, å vi som hadde uteplaner i ettermiddag. Det må nok utsettes til en annen dag. Fikk nettopp beskjed om at homepartyet som var planlagt til i morgen blir avlyst, litt kjipt men ikke så mye å gjøre med det da.

Masse luer produsert og litt annet

Ble ikke så bra bilde av tunikaene, ligger litt skeivt å sånn..men plagdes med minnekortet så jeg fikk ikke tatt nye bilder.

Tunikaene er i str, 122. Den ene i stjernestoff fra JNYdesign og den andre i interlock med hodeskaller kjøpt fra Sydilla.

Siden det ikke ble noe homeparty kommer jeg til å legge plaggene fra de siste blogginnleggene ut for salg, på min FB side. Se link til høyre her.

Ha en fin 1. Mai!

3 kommentarer

Postet av: Grete

Så synd det ikke ble noe av, du som har sydd som en helt !!

Liker godt det rosa stoffet med de blå blomstene på, så skulle du sitte igjen med en rest en gang vet du hvem du roper på ;0)
Dato: 01.05.2013 Tid: 17:47 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Grete: Ja det var veldig dumt :/
Det stoffet er kjempefint, dessverre bestilte jeg ikke så mye av det så den resten som er igjen må i tilfelle være en bit til lappeteppe ;-)
Dato: 01.05.2013 Tid: 18:38 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: Grete

nei da kan du få lov til å beholde den sjøl ;0)
Dato: 01.05.2013 Tid: 19:33 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits