frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

De uferdige objekta

Publisert: 22.03.2013 @ 12:08 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 6 kommentarer

...eller UFO om du vil. Denne tunikaen har ligget lenge. Først ble den ikke ferdig fordi jeg ikke hadde cerise interlock til kantinga, når jeg fikk kjøpt det hadde jeg ikke rosa tråd. Nå har jeg altså hatt begge delene ganske lenge, så i dag fikk jeg ånden over meg og fikk gjort den ferdig.

Ble såpass fornøyd at jeg nå har klippet til en i lilla, men nå har jeg ikke lilla interlock til kanting hi hi..men lilla tråd det har jeg. Får satse på at den ikke blir liggende like lenge uferdig som mange av de andre UFOène mine. 

Jeg har vært litt unøyaktig når jeg har sydd lommene, sømmen ble ikke helt lik på begge sidene. Jeg tenker at det ikke vises når den er i bruk, å så skal vi dessuten beholde den selv sa da er det greit:)

 

6 kommentarer

Postet av: Grete

Tråd og kanting må man alltid ha i rette fargen hvis ikke blir det bare irritasjon ! jeg for min del mangler forstoff i rette fargen urg så der henger et par prosjekter og blør :(

Har du laget "skikkelige" lommer denne gangen eller går det fortsatt i "juks" ?
Dato: 22.03.2013 Tid: 19:55 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: janomine

Kjenner til dette med tråd i rett farge. Tunikaen ble kjempefin! Mandag kom jeg hjem etter ti dager i sør-Spania. 9 av 10 dager hadde vi regn og kald vind!! Snakk om flaks. Ulltrøya og dunjakka var i bruk hver dag.... Vi måtte kjøpe mer varmt tøy til ungene. I morgen blir njeg med ei venninne på hytta på fjellet noen dager og håper på litt påskesol.... God Påske til deg!!
Dato: 22.03.2013 Tid: 21:02 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Tusen takk:)
Huff for en uflaks, håper du er mere heldig på påskefjellet. Jeg jobber t.o.m Mandags kveld, så blir det en uke på hytta fra Tirsdag.
God påske! :)
Dato: 22.03.2013 Tid: 22:38 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

Grete: Det er lommer, ikke no juks ;)
Jeg har hatt dårlig utvalg i tråd, men nå begynner det å ligne noe :)
Dato: 22.03.2013 Tid: 22:40 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: Grete

måtte bare erte litt ;0) Jeg har skuffene fulle i tråd, men noen ganger er det vanskelig å finne rette fargen, i alle fall om jeg kjøper stoff en annen plass enn S&S for der kjøper jeg alltid tråd og den matcher fargene på stoffene som de selger !
Dato: 23.03.2013 Tid: 03:58 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Grete: Gleder meg til den dagen mine skuffer er fulle av tråd, kanskje om jeg hadde kommet meg til S&S ;)
Dato: 25.03.2013 Tid: 10:43 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits