frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Nye årstider

Publisert: 07.02.2013 @ 14:00 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4 kommentarer

Ettersom årstidene skifter, så må man jo fornye stoffene. Iallfall når man syr luer i en forholdsvis liten by, folk vil jo gjerne ha det som ikke alle har.Men egentlig er ikke det HELT sant, for det er jo gjerne slik at om noen har så vil gjerne flere ha også ;) Slik har det iallfall vært med luene mine, men jeg ønsker ikke at det skal være så fryktelig mange like. Noen stoffer er det laget flere luer av enn andre, men jeg vil alltid ha noen stoffer for de som ønsker en som ikke så mange har. Da syr jeg kun 2-3 luer av akkurat det stoffet.

Dette uglestoffet har så populært på luefronten(de fleste bestilt utenbys fra) at jeg har valgt å ta inn mere, det også fordi jeg har veldig lyst å sy tights og tunika til vår lillesnuppe. 

Så for de som har ønsket noe av dette, nå kommer det mere. Med matchende striper denne gangen :)

Disse to stoffene er i vårens/sommerens nye farger. Nå er jeg bare spent om folk er klare for disse spreke fargene. Morsomme er de iallefall.

Stoffene er fra JNYdesign.seMed på denne bestillingen har jeg også bestilt ensfarget interlock som jeg skal bruke i kantebåndsapparatet og jersey som ser ut som dongeri. Hvis jeg er heldig så får jeg denne pakken fra Sverige i neste uke, krysser fingrene for det. Ellers så sliter jeg, fremdeles, med luftveiene og er for tiden sykemeldt. Denne gang ble jeg heldigvis henvist til spesialist, så får vi håpe de kan hjelpe meg. Jeg kjenner at syabstinensene holder på å ta over her :-)

Ha en flotters Torsdag!

 

 

4 kommentarer

Postet av: Grete - sirdalsrypa

Syabstinenser er alvorlig, best å bli frisk så raskt som mulig :))

Likte uglestoffet best jeg da, men tror nok at alle stoffene vil slå an hos de små !
Dato: 07.02.2013 Tid: 14:30 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Grete: hi hi, en alvorlig diagnose :)
Jeg er enig med deg, liker også uglene best..derfor måtte jeg bare bestille mere av det. Er spent på de andre, bestilte en meter av hver så det blir jo ikke så veldig mange luer. Men noen for å se det an :)
Dato: 07.02.2013 Tid: 14:40 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: synnovesyr

Jeg er sikker på at folk gjerne vil ha de fargespagene stoffene,de var kjempestilige :) God bedring.
Dato: 07.02.2013 Tid: 15:52 URL: http://synnovesyr.blogg.no

Postet av: frkbem

synnovesyr: takk takk:) ja jeg er like spent som bestandig,de ser alltid litt annerledes ut enn på bildet :)
Dato: 07.02.2013 Tid: 20:22 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits