frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Hver gang vi møtes

Publisert: 03.02.2013 @ 14:00 Kategori: Luer Kommentarer: 6 kommentarer

Syns "hver gang vi møtes" programmet på tv2 er noe av det lureste konseptet som har vært på en stund, selv er jeg dr*** lei realityprogrammer som etterhvert har kommet i alle varianter. Syns det er kos på Lørdagskvelden med god musikk og komme litt under huden på kjendisene.

Denne uken har ikke vært preget av spennede søm, men vært mye jobb på meg..den jobben jeg er ansatt i av kommunen altså ;) For jeg har jo selvfølgelig sydd litt også, men sånn kjedelig-men-nødvendig-lue-pannebånd-sying. Har begynt med vår/sommer luer i en litt mere hengende variant enn den jeg hadde ifjor. Tenker å være litt på forskudd og slippe å sitte i siste liten liksom. Jeg har heller ikke hatt tid til å vært innom mine faste blogger, håper jeg blir tilgitt for det ;)

Ett samlebilde av uka som har gått
Ha en fin Søndag!

6 kommentarer

Postet av: Lucia

Hei, frkbem

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)
Dato: 03.02.2013 Tid: 14:22 URL: http://bit.ly/UDocXj

Postet av: frkbem

Lucia: Takk for det :)
Dato: 03.02.2013 Tid: 14:30 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: janomine

Oj, litt av en produksjon. Kjempefine
Dato: 03.02.2013 Tid: 15:10 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: Trulte H

Så mye fint du har laget. :-) Når det gjelder Hver gang vi møtes, så likte jeg første sesong veldig godt...men må si at jeg er noe skuffet over denne sesongens gjester som er med nå...men det kan jo være pga musikksmaken min...Er bare Paus jeg har sansen for i den gjengen der. :-)
Dato: 03.02.2013 Tid: 17:50 URL: http://min.abcblogg.no

Postet av: frkbem

Trulte H: Takk takk:) Jeg så ikke første sesong, så jeg har ikke noe å sammenligne med..og så er jeg fan av flere av deltakerne, mange minner fra min glade ungdom med bla cc cowboys og Abel :))
Dato: 03.02.2013 Tid: 19:10 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

janomine: Takk :) går unna her vettu når jeg snur den sia til :D
Dato: 03.02.2013 Tid: 19:11 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits