frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

En tålmodighets prøve

Publisert: 17.01.2013 @ 22:22 Kategori: Heldresser Kommentarer: 4 kommentarer

Dagens syprosjekt var virkelig en tålmodighetsprøve. Ull interlocken som jeg brukte til kantingen var vel det største problemet. Antakeligvis skjærte jeg den litt for smal, slik at den ikke skled gjennom kantebåndsapparatet slik den skulle, det verste var jo at jeg ikke oppdaget det før jeg hadde sydd alle kantene, så da var det bare å sprette opp. Det var ikke det eneste jeg måtte sprette opp, det var liksom DEN dagen i dag. Ser det at når jeg kanter ull så trekker den seg en anelse sammen, som du kan se på nærbildet under her. Vet ikke helt hvordan jeg skal stille inn coverproen for å unngå dette. Har sett en del på andre blogger og ser at de fleste får det slik. Det er sånne detaljer som plager meg og jeg bare må finne ut av hvordan jeg skal unngå dette :)

Som dere ser har jeg fått pakke med ullstoffer fra Finske Myllykmuksut. Syns disse ullstoffene er så myke og gode. Denne gangen fikk jeg de hjem i tre konvolutter, gjett om postkassa var full. Heldigvis har vi en ganske stor kasse :) Trykkknappene har jeg kjøpt fra Lykkedragen.

 

 

4 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Noen dager går alt gale, slik er det ofte med meg, og andre dager er alt bare lykke :))

Du får nok bare øve deg, slik er det ;0)
Dato: 17.01.2013 Tid: 22:28 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Ja det har du rett i :)
Dato: 17.01.2013 Tid: 22:39 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: janomine

Har alltid sagt til elevene mine den gangen jeg underviste i tekstilforming: Sprettekniven er det viktigste redskapet jeg har. Nytter ikke med verdens fineste symaskin hvis en ikke har et godt hjelpemiddel å sprette opp med. Dressen ble kjempefin. Jeg har ikke prøvd disse fine ullstoffene enda. Skulle gjerne hatt et tynt ullstoff nå til å fore en ullfiltdress med som jeg skal sy til Jonas. Har klippet både dress og for nå, det ble bomullsjersey til for. så nå skal jeg starte å sy. Spent på om jeg får til å sy en slik dobbel dress. Den sla ha votter som kan brettes opp og den skal ha føtter. Ingen glipper her til go'gutten min.
Dato: 18.01.2013 Tid: 15:32 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Ja det er sant, et viktig redskap :)
For en heldig liten gutt. Gleder meg å se den, tviler ikke et øyeblikk på at den blir bra :)
Dato: 18.01.2013 Tid: 21:06 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits