frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Godt nytt år!

Publisert: 01.01.2013 @ 19:30 Kategori: Heldresser Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg ønsker alle mine lesere, kunder, venner, bloggvenner og alle andre et fantastisk nytt år!

Ja da er vi altså kommer til 2013, hvor iall verden blir tiden av. Barna vokser og jeg også..men ikke i høyden dessverre, dette får bli året man skal bli litt mere aktiv..hvis tiden strekker til ;)

Ja ja, nyttårsløfter er det mange av, jeg har gitt opp de for mange år siden. 

 

En ting er iallfall sikkert og det er at jeg fortsetter i samme stil i det nye året, blir nok maange timer foran symaskinen dette året også.

Denne pyjamasen er fra forrige nummer av Symagasinet. Jeg har brukt kantebåndsapparatet, så den blir litt forskjellig fra den i magasinet. Denne er i str. 90, men jeg har forlenget mønsteret og laget den en liten anelse bredere. Lillesnuppa vår er såvidt over 2år og ca. 88 cm lang.Hvis jeg hadde sydd denne helt etter mønsteret så hadde str. 90 blitt for lite til henne. Jeg kommer til å forlenge det ennå litt om jeg lager flere til henne.

Jeg har gjort en del småfeil på denne, noe jeg ofte gjør på første forsøk på de fleste syprosjektene mine. Feilene er heldigvis ikke så synlige. Jeg klippet opp en til, så jeg får laget en  mens jeg ennå husker feilene jeg gjorde på denne og forhåpentligvis slipper å gjøre samme flere ganger.

Ha en fin kveld!

 

3 kommentarer

Postet av: Trulte

Godt nyttår til deg. Og takk for at jeg får se alt det fine du lager. Er så glad jeg fant bloggen din, den er fin inspirasjon for å få syfoten i gang igjen. :-)
Dato: 01.01.2013 Tid: 20:01 URL: http://min.abcblogg.no

Postet av: frkbem

Trulte: Selv takk for hyggelige kommentarer, syns det er flott om jeg kan inspirere andre :-)
Dato: 01.01.2013 Tid: 20:15 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Blir alltid slik når man bruker et mønster for første gang synes jeg også, hender jeg må ta opp igjen noen ganger hihi

God nytt syår til deg også :)
Dato: 01.01.2013 Tid: 20:19 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits