frkbem

frkbem
42, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Data trøbbel

Publisert: 13.12.2012 @ 21:54 Kategori: Overdeler Kommentarer: 2 kommentarer

Forrige Onsdag kjørte vi avgårde over til grannlandet Sverige, for å feire min brors bryllup og hans kjæres 50 årsdag. Det ble feiret med maskerad og god mat/ drikke. Vi kom hjem derfra Mandag kveld denne uken og først nå har jeg fått litt tid til å sette meg tilrette med pc`n. Saken er det at pc`n min er ikke så veldig samarbeidsvillig, så ting tar så laaang tid. Både å ordne bilder og poste innlegg tar altfor lang tid for en utålmodig sjel..så dere kan vel tenke dere hva som står øverst på julegave ønskelisten ;)

Jeg fortsetter med å fylle opp lillesnuppas garderobe, siden hun har vokst fra det meste. Her er en genser, nesten lik en jeg lagde tidligere til henne, stoff fra Jnydesign.

Snart helg, men jobb for min del. Det er Søndagsmarked, årets siste, på AKS førstkommende Søndag..så det blir hektisk med marked og jobb etterpå.

God natt :)

2 kommentarer

Postet av: synnovesyr

En skikkelig søt genser:) du får ha en god jobbehelg:)
Dato: 14.12.2012 Tid: 00:15 URL: http://synnovesyr.blogg.no

Postet av: frkbem

synnovesyr: Takk, takk. Trivelig å jobbe nå før jul, med juleforberedelser og kos :)
Dato: 14.12.2012 Tid: 22:30 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits