frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Som perler på en snor

Publisert: 27.11.2012 @ 10:17 Kategori: Body Kommentarer: 4 kommentarer

Det har blitt mange bodyer den siste tiden og det er fordi jeg prøver meg fram med innstillingene på Coverproen. Det ser nå ut som jeg har funnet innstillingen som passer for en litt tykk ribbkant. Jeg har den stilt inn på 3-3-0-3, 1.25-4. 

Her er de siste, som jeg har laget i str. 62, jeg skal også lage bukser som passer til. Så blir jeg å selge de som sett, men har ikke beregnet pris ennå.Det har vært stor etterspørsel etter klær i de minste størrelsene, men jeg har ikke hatt tid å lage det. Derfor var det øverst på lista mi, så får jeg se om det selger :)

Ha en fin dag!

4 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Du er så flink til å lage slike, helt imponert jeg :)) ser spennende ut men nei, jeg holder meg til det jeg kan ;0) Godt salg !
Dato: 27.11.2012 Tid: 10:53 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Tusen takk Grete :-)
Ja nå går det unna her med kantebåndsapparatet, lurer på å lage opp babyluer med kanting :)
Dato: 27.11.2012 Tid: 14:23 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Ja det hadde blitt fint med matchende luer til :) må nok få meg et slik apparat en gang jeg også ;0)
Dato: 27.11.2012 Tid: 14:29 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Ja det er ganske kjekt, har nå sett i ettertid at man får kjøpt mye billigere på ebay, men ikke originalt da.
Dato: 27.11.2012 Tid: 17:20 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits