frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Da var det Lørdag igjen

Publisert: 10.11.2012 @ 21:06 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Har brukt Lørdagsformiddagen til cafè besøk og shopping, koselig det. Har også sneket meg litt inn på syrommet, ikke så enkelt når jeg er aleina med lillesnuppa. Har glemt å blogge hva jeg gjorde forrige helg når jeg hadde syfri, klarer ikke helt å la være å gjøre noe. Disse to og en halv(e) luene ble strikket mellom jobb øktene, jeg jobber annen hver helg. Denne helgen er det fri heldigvis, så jeg får sydd ferdig luer og pannebånd.

Luene er fra Mariusboka og jeg har tidligere strikket et par luer som min eldste datter har fått.
Den rosa vrangborden skal rekkes opp og strikkes på nytt, siden jeg syns den ble altfor løs. Må bare få litt eksperthjelp fra min mor, på hvordan jeg skal gjøre det enklest mulig.

Nå blir det tv titting fra godstolen :)

Ha en fin kveld!

2 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

kjenner igjen det mønsteret ja ;0)
Dato: 10.11.2012 Tid: 21:20 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: He he, ja det er et fint mønster ;)
Dato: 10.11.2012 Tid: 21:44 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits