frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Nytt ullundertøy

Publisert: 02.11.2012 @ 10:11 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 2 kommentarer

Har nå fådd sydd sammen dette som har lagt siden jeg sydde det andre settet, har en del halvferdige prosjekter liggende på syrommet ser jeg. Noen blir nok liggende der ennå en stund.

Denne gangen fikk jeg tatt bilde av lillesnuppa, siden hun satt og så på barnetv og var meget opptatt. Ellers kan det være vanskelig å få henne til å holde seg rolig foran kamera.

Mønster fra Ottobre, body fra nr. 5/06, den gikk kun til str. 86, så jeg måtte forlenge den litt og buksa trur jeg er fra nr. 4/11. Stoff fra Myllumyksut som er en Finsk nettside. Herlig merinoull stoffer. Gleder meg til å begynne med Bambus stoffene derfra, håper det blir nok lillesnuppa også.


Jeg har brukt svart tråd, men skulle nok helt klart tatt meg tid til å bytte til hvit, men ellers ble jeg veldig fornøyd. Jeg fikk til med kantebåndsapparatet, så det ble riktig fine ribbkanter rundt. Lillesnuppa trenger flere bodyer, så jeg er glad for at jeg nå begynner å få teken på den kantinga. I dag skal jeg produsere opp noe mere luer, har dårlig utvalg av det nå. Gleder meg til de nye stoffene fra Sydilla og fra Jny kommer, da blir det masse nye lue stoffer å lage av.

God helg!

2 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Drømmen måtte jo være en maskin til hver farge, i alle fall to tre overlockmaskiner hihi Blir endel trådbytte ja, men det er vel vedt det. Jeg prøver å få unna mest mulig med kvit overlock før jeg skifter til svart, så er det alt med svart tråd da osv osv

Koselig sett dette her, rolig farge til deg å være da men :))
Dato: 02.11.2012 Tid: 11:00 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Åh ja det hadde vært drømmen :-) Gjør det på samme måte her også, men noen ganger klaffer det ikke helt..så angrer jeg hver gang at jeg ikke bytta, håper jeg har lært nå hi hi.
Kommer nok til å overraske flere ganger når det gjelder farge framover ;)
Dato: 02.11.2012 Tid: 12:43 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits