frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Ønske shopping

Publisert: 31.10.2012 @ 10:55 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 5 kommentarer

Etter en hektisk helg kjenner jeg nå at jeg kan slappe litt av igjen med noen fridager fra jobb, før det er jobbhelg igjen. Akkurat nå ligger jeg godt tilrette i vår store myke sofa og surfer på nett og "ønske shopper", om du skjønner hva jeg mener.

Det som står øverst på ønskelista akkurat nå er denne og etter en bra salgshelg er ikke den helt utenfor rekkevidde, må bare bestemme meg om jeg skal bruke pengene på den og det utstyret jeg trenger til å stryke på klær. Hadde jo vært arti å kunne hatt litt bling og evt navn på f.eks. luene. Ikke for å skryte, men det blir mye tenking her nå ;)

Her er noe jeg virkelig har bestilt i dag, fra Sydilla

Har ikke blitt noe produsering i dag, håper jeg får tid i kveld til å kose meg litt på syrommet..for i ettermiddag skal vi ha gjester for å prøvesmake årets lutefisk :)

Ha en fin dag :)

5 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

mmm lutefisk :)) er sørgelig alene om å loke det her i huset :(

ønskeshopping ja det driver jeg med om dagen også, må bare selge litt mer først jeg så skal nok ønskene mine gå i oppfyllelse hihi
Dato: 31.10.2012 Tid: 11:51 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

i alle dager, lite søvn på meg i natt, skulle stå like ikke loke hihi
Dato: 31.10.2012 Tid: 11:52 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Hi hi, mange skrive "leif" på deg i dag da, kan vel bli sånn etter lite søvn :)
Jeg er ganske ny lutefisk spiser, men den vi kjøper på min sambos hjemplass er bare så nydelig..gleder oss :) Synd for deg da at du er eneste som liker det, da blir det vel ikke så ofte spist regner jeg med.
Dato: 31.10.2012 Tid: 12:30 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Heller trykkleifer en feilsøm i alle fall hihi

Nei du vet å lage ett lutefiskmåltid bare til meg sjøl blir litt trist. Før hadde jeg trdisjon med å be inn til lutefisk lag på vintersolverv, men det var før jeg bli skilt og flytta hit.
Dato: 31.10.2012 Tid: 12:34 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Ha ha, ja det er nå sant :)
Hørtes ut som en fin tradisjon, synd du bor så langt unna her eller så skulle jeg invitert deg ;)
Dato: 31.10.2012 Tid: 15:16 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits