frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Spennende Lørdag

Publisert: 24.10.2012 @ 22:06 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

For noen uker tilbake ble jeg spurt om jeg ville ha et bord på kjøpesenteret i byen Lørdag 27/10, det ville jeg selvfølgelig. Det blir altså plassert bord rundomkring på kjøpesenteret som folk kan selge det de har laget eller andre ting de har for salg. Jeg har dessverre ikke fått produsert det jeg hadde tenkt  å lage, tenkte bla på fleecedresser og sett. Men luer måtte jeg jo bare lage, for det hadde jeg bra salg på sist Søndagsmarked. Jeg er utrolig spent om det blir noe salg, eller om det blir lange timer siden jeg skal være der fra 10-16.

Her er noe av dagens produksjon.

Jeg har også noen bestillings prosjekter på gang, men de er på kutte/skjære opp stadiet. Skal b.l.a lage noe av bambus og ullstoffene jeg har kjøpt fra Finland.

Ha en fin kveld!
 

2 kommentarer

Postet av: Heidi

Lykke til med salget - dette hørtes ut som et spennende prosjekt!
Dato: 25.10.2012 Tid: 09:08 URL: http://quiltmania.blogg.no

Postet av: frkbem

Heidi: Takk, det blir spennende ja :)
Dato: 25.10.2012 Tid: 13:33 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits