frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Tøff i pyjamas

Publisert: 22.10.2012 @ 22:49 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 2 kommentarer

Skulle egentlig postet dette før jeg dro på jobb, men glemte det visst helt av. Men her er det..pyjamas til lillesnuppa, for plutselig var alle for små

Har brukt samme mønsteret som ullsettet jeg laget i går, men har laget livribben litt videre for at den skal være mest mulig behagelig å ha på.

Natt for meg nå, skal opp tidlig og på jobb i mårra. Må vel jobbe litt også og ikke bare sy :)

God natt!

2 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

..og jeg er tøff i pysjamas tralalala hihi :) ja det var tider det med småjentene mine på sofaen i pysjamas og smokk, sukk <3
Dato: 23.10.2012 Tid: 08:41 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: :D. Jaa ,er litt savn det når de blir så store at de ikke kan sitte på fanget og kose med mamma lengere :-)
Dato: 23.10.2012 Tid: 15:53 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits