frkbem

frkbem
42, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Kjøpte meg en Babylock Imagine i Oktober 2011, da var det gjort. Har blitt noen timer ved symaskinen siden.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Søte drager

Publisert: 17.10.2012 @ 23:30 Kategori: Bukser Kommentarer: 4 kommentarer

Akkurat nå er vi og besøker "svigers" i vakre vesterålen. Da blir det ingen sying, men istedenfor har jeg kjøpt meg Marius strikke boka og er allerede igang med saggy lue nr.2 :) Klarer ikke å sitte uten noe å holde på med. Har ikke bilde av luene akkurat nå, får se om jeg får ordna det imorgen. Men jeg har en bukse som ble laget til forrige Søndagsmarked, som er ublogget. 

 Så på det siste markedet at det er etterspørsel etter siklesmikker, noe det ikke har vært noe særlig av tidligere. Det betyr jo at det må lages flere forskjellige slike. Fikk gladbeskjed fra eldste dattra at pakken med merinoull stoffet og bambus stoffene er kommer fra Finland, gjett om jeg er spent :)

God natt!

4 kommentarer

Postet av: Grete

Fin bukse og siklesmekke :) har sagt det før men sier det igjen, du er så heldig som har slike markeder å reise på , hjejper jo ikke å sy fine ting om ingen vet om deg!! Satser på at du klarte deg fint denne gangen også, flinka :))
Dato: 18.10.2012 Tid: 06:26 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: synnovesyr

Fint ting som alltid:) ja når symaskinen ikke er tilgjengelig er strikketøyet en god ting og ha:)
Dato: 18.10.2012 Tid: 12:12 URL: http://synnovesyr.blogg.no

Postet av: frkbem

synnovesyr: Takk. Det er det altså :)
Dato: 18.10.2012 Tid: 15:38 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Takk takk :-) Ja jeg er utroolig heldig og nå før jul skal det være annenhver Søndag,
Dato: 18.10.2012 Tid: 15:39 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits