frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Lilla, ikke blått

Publisert: 11.10.2012 @ 12:40 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 4 kommentarer

Ja hvorfor blir lilla bestandig blått på bilder? Min datter sier at jeg må stille på hvitbalansen..jah for det vet jeg jo hvordan man gjør...

Gjør jo ikke det, så derfor blir alle mine lilla klær blå..jaja.

Her er ett sett sydd på bestilling. Bestiller ønsket noe i de cerise monstertruckene, men de er det fritt for akkurat nå. Hun sa også at lilla var en populær farge, så da ble det det. Må bare si at jeg eelsker min nye Coverpro  symaskin, herlig med coversøm som dekor :)


Jeg valgte å bruke lilla velour fra S&S og feer fra Sydilla. Det ble tunika og tights i str. 116, så er jeg spent om bestiller og bursdagsbarnet som skal få dette blir fornøyde :)

God helg! :-)

4 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Tydelig å se at du elsker din coverpro hihi det gjør forøvrig jeg også :)) Synes det ble fint i lilla jeg, kunden blir nok fornøyd :)
Dato: 11.10.2012 Tid: 13:08 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: strikkogtov

Fine klær uansett fargegjengivelse. Jeg spurte min mann om "å stille hvitbalansen" (har aldri hørt om det før), og han sier så kjekt at "ja det skal man gjøre, men den skal egentlig stille seg selv", men jeg ikke noe klokere......
Dato: 11.10.2012 Tid: 20:29 URL: http://strikkogtov.blogg.no

Postet av: frkbem

strikkogtov: Takk:) Ja jeg har også på automatisk, men har sett når dattra regulerer den manuelt og det blir faktisk bedre..men som sagt det blir litt for avansert for meg :)
Dato: 13.10.2012 Tid: 16:41 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Takk:) Ja det var ei kjekk investering den coverproen :))
Dato: 13.10.2012 Tid: 16:42 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits