frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Ønske reprise

Publisert: 05.10.2012 @ 15:20 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 4 kommentarer

Dette må vel kunne kalles reprise, siden jeg har laget en del ala dette settet. Jeg lager jo aldri helt likt, så denne gangen har jeg laget en genser fra Ottobre 4/11, som jeg ikke har laget før. Det er kanting og to stk knapper på skuldren. Prøvde meg med kanteåndsapparatet, men jeg får ikke til "svingene", så det ble spretta opp og jeg gjorde det sånn jeg kan og har gjort hele tiden. Haddde gått mye fortere om jeg hadde gjort det fra starten av, men jeg vil jo så gjerne lære meg båndkantingen med apparatet.


Dette var siste rest av monstertruckene i interlock. Får se om det blir bestilt inn mere seinere, først skal jeg bestille av de nye.

Er de ikke herlige?

Nå skal jeg hente lillemor i barnehagen og skulle ønske jeg kunne si at det var helg. Men jeg har jobb nå helt fram til Onsdag, da tar jeg helg.

God helg! ;)

4 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Fikk mine herlige stoffer fra sydilla i går, og idag var jeg på den "lokale" sybutikken og fant nesten de samme stoffene 30 kr billigere pr meter...men men slik er livet, og jeg har kjøpestopp hihi dumt for de hadde jersey med både elefanter og giraffer :( og kjøpte bare stoff til kjolen min.

Settet ditt er kjempefint og bare du får øvd deg litt så klarer du nok svingene også :)
Dato: 05.10.2012 Tid: 17:47 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Ja er ikke det typisk :) Syns du har vært flink og bare handlet til kjolen ;)
Dato: 05.10.2012 Tid: 20:44 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: janomine

Settet er kjempefint. Ja, jeg får bare ønske lykke til med kantingen. Jeg har gitt opp - foreløpig. Har ikke fått solgt det enda.......
Dato: 05.10.2012 Tid: 22:10 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Takk:) Du må ikke gi opp, bare ikke sy noe med så mye svinger ;) For det var jo håpløst.
Dato: 06.10.2012 Tid: 19:56 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits