frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Ikke alltid så lett.

Publisert: 02.10.2012 @ 15:13 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Dette syprosjektet har jeg jobbet litt på sånn innimellom, å det merkes at jeg ikke har helt dreisen på hetter og lommer, men skal man lære så må man prøve. Er derimot veldig fornøyd med sammensetningen av stoffer. Har brukt Sydillas feer av interlock og velour fra en lokal stoffbutikk. Skal se om jeg finner noe bånd jeg kan bruke inni for å skjule sømmen rundt hetta. Lomma ble litt for nært kanten nede, så der tenkte jeg å sy en volang for at det skal se bedre ut. Hadde ikke tenkt å vise den ennå, men siden jeg ikke har noe annet å vise så ble det slik.Mønsteret heter "Anastasia" og jeg har endret på hetten, men ellers fulgt original mønsteret. Ser noen ting som jeg kommer til å endre på om jeg lager flere.

Denne er i str. 98/104.

Det er ikke alltid så lett å være alene med en liten frøken som nærmer seg to år, og er midt i den værste trassen. Skal bestemme alt tror hun, men her er det jeg som bestemmer..og da blir det mange utbrudd og mindre koselige situasjoner. Spesielt når man er på Rema1000 og hun hyler så det "ljomer i veggan", fordi hun ikke får lov å springe rundt..puh..blir svett bare ved tanken :)Skal være glad når pappan kommer hjem neste uke, etter å vært fire uker borte på jobb. Det er altså en av grunnene til at produksjonen har vært fraværende den siste uka, har ikke hatt noe overskudd rettt og slett :)

Ha en fin dag!

6 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Man lærer så lenge man lever og øvelse gjør mester hihi se der fikk du to ordtak heilt gratis i dag :)) Blir fint dette her, og heldige lille snuppa :)
Dato: 02.10.2012 Tid: 15:28 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: janomine

Dette blir fint. Veldig fint med feer til den hvite velouren. Ike rart det blir mindre produksjon når du er aleine med vesla. Jeg har ikke sydd noe den siste tiden, men håper å komme igang igjen snart.
Dato: 02.10.2012 Tid: 21:40 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: synnovesyr

Dette ser riktig bra ut:) og øvelse gir jo mester heter det.Klart man merker at man er alene med barn.De gangene jeg har barnabarna på besøk her er det helt umulig og få sydd noe som helst:)
Dato: 02.10.2012 Tid: 21:53 URL: http://synnovesyr.blogg.no

Postet av: frkbem

synnovesyr: Takk :) Ja da skjønner du problemet, må snike meg inn på syrommet innimellom når hun er opptatt med noe. Meen det varer ikke lenge før hun kommer og skal sitte på fanget mitt :)
Dato: 03.10.2012 Tid: 20:26 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

janomine: Takk:) Gleder meg til å se hva du syr, du lager så mye fint:)
Dato: 03.10.2012 Tid: 20:28 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Hi hi, takk :)
Dato: 03.10.2012 Tid: 20:29 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits