frkbem

frkbem
41, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Stille i fjøset.

Publisert: 24.09.2012 @ 15:10 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 4 kommentarer

De siste dagene har vært lite hyggelige, minste snuppa har hatt feber og verdens verste humør. Man blir bare så oppgitt når man ikke vet hva som er galt, men i dag går det bedre og feberen er så og si borte. Blir så mye lettere når hun kan fortelle hva det er som plager henne. Har ikke hatt noen ferdige prosjekter å blogge om i helga, men i dag gjorde jeg disse skjørtene ferdige. Har noen flere også, men de må syes sammen før dere får se.

Stoffer fra Sydilla og Fabelblå
Mønsteret til disse er fra boka "Barn igjen". Jeg har endret de noe på størrelsen, men ellers er de lik original mønsteret.

Ha en fin fin uke! ;)

 

4 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Så godt at vesla er frisk igjen, ingenting er verre enn syke barn som ikke kan fortelle hva som er galt ! Flotte skjørt, disse vil nok gå som varmt hvetebrød tenker jeg :))
Dato: 24.09.2012 Tid: 17:47 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Takk takk, håper på det ;)
Dato: 24.09.2012 Tid: 19:17 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: janomine

Kjempefine skjørt, Bente!
Dato: 24.09.2012 Tid: 20:54 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Takker :-)
Dato: 25.09.2012 Tid: 16:06 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits