frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Kjøretøy fra Jny.

Publisert: 20.09.2012 @ 12:35 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 3 kommentarer

Skulle nesten tro at mønsteret på det røde stoffet var tatt ifra nærområdet her. Det er full bygging av nytt boligfelt, med det som fører med av store kjøretøy, sprenging og lignende. Vi har også flyplassen rett bortfor her, til lillesnuppas store glede. Hun elsker å løpe til vinduet og se når det kommer fly og helikopter. Heldigvis er det bare en småflyplass :)

Dette settet begynte jeg på for en god stund siden, nå er det endelig ferdig. Det er bestilt og er sydd i str. 92, laget av isoli(collegestoff) og Kjøretøy stoffet fra Svenske Jny design.

 

Torsdag og snart helg!

Ha en fin dag :)

3 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Tøft sett dette her :) jeg har et liknende bomullsstoff fra stof2000 men det er blått med gule maskiner, må nok sy noen gutteskjorter eller kanskje skoposer, får se :)
Dato: 20.09.2012 Tid: 13:33 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa:Takk, det er veldig populært, har jo laget en del av dette i forskjellige varianter.
Syns definitivt du må sy noen gutteskjorter av stoffet :)
Dato: 20.09.2012 Tid: 13:37 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: strikkogtov

Såååå morsomme motiv :)
Dato: 20.09.2012 Tid: 18:18 URL: http://strikkogtov.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits