frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Sommer..hvor??

Publisert: 08.08.2012 @ 21:47 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 4 kommentarer

Her er et flott sommer stoff, som dessverre ikke har blitt laget noe sommerlig av før nå. Det er nemlig bare litt over en uke til vi reiser til Kreta og forhåpentligvis får litt etterlengtet sommer. Garderoben til en liten frøken må jo være iorden til da. Jeg skal lage rød/hvit prikkete tights til.

Jeg oppdaget for sent at de to skulderdelene skulle syes sammen, så jeg måtte jukse med en trykk knapp, mulig jeg må ha en til for å få det pent.

Sommer stoff fra Enstorrull.no og prikker fra Textart.no.

Ha en fin kveld!

4 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

ja hvor ble sommeren av ? du "jukser" og reiser til syden forstår jeg, skulle så gjerne ha vært med !

Artig mønster på kjolen, en liten ferie i seg selv :)
Dato: 08.08.2012 Tid: 22:23 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: I år må det nok jukses for å få sommer, er veldig glad for at vi bestilte denne turen :-)
Dato: 08.08.2012 Tid: 22:43 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: janomine

For en morsom kjole, den er i hvertfall full av sommer!! Skulle gjerne tatt en Kretatur etter denne sommerværløse sommeren her.
Dato: 09.08.2012 Tid: 18:50 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Må jo lage noe så man kommer litt i sommerstemning før man reiser, ikke mye å få det av ellers :-) Har aldri vært i Hellas, men har store forventninger. Ser så flott ut der :)
Dato: 09.08.2012 Tid: 21:38 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits