frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Merkelig kjole

Publisert: 07.08.2012 @ 22:18 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 5 kommentarer

I dag vil jeg fortelle noe som gjorde at jeg nesten satte kveldsmaten i halsen etter jobb i går. Jeg var innom Sydillas blogg og ser DETTE . Må si at jeg er kjempestolt over å være i samme blogginnlegg som de flinke sydamene der, eller i det hele tatt være med på et blogginnlegg *smiler fornøyd* :-)

I dag, nok en gang med Sydillas feer, har jeg laget en litt merkelig kreasjon. Har laget mønsteret  av en singlet og et skjørt med ribb i midten. Ser ikke så himla bra ut, men jeg håper jo at det ser bedre ut på da. Krysser fingrene for det.


Ikke så bra bilder i dag, men nå tar jeg straks kveld så det får være bra nok.

God natt :)

5 kommentarer

Postet av: janomine

Jammen er du kreativ! Morsom kjole, er det prinsessa de som skal få denne? Joda, jeg så at du var på plass på sydillas blogg. Virkelig fortjent, så mye fint du syr av stoffene deres. ;)

I dag har jeg også sydd - overaller og T-skjorter til tvillingene. Ikke helt ferdig, men nå var nakken stiv, så jeg får fortsette en annen dag.
Dato: 07.08.2012 Tid: 22:25 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Tusen takk :-)
Denne tenkte jeg skal være reise kjole til prinsessa når vi drar til Kreta, om den ser bedre ut på enn det jeg syns den gjør akkurat nå :)
Heldige tvillingene (og mamman) som har deg, gleder meg å se. Ikke så greit når kroppen streiker, begynner å kjenne på meg sjøl at det trengs en ferie..og det ikke bare fra jobben ;)
Dato: 07.08.2012 Tid: 22:46 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Ser unektelig snålt ut ja, men PÅ kommer det til å bli fint :)
Dato: 08.08.2012 Tid: 10:45 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: He he, den ble fin på. Klarte ikke å få lurt et bilde. Får prøve igjen :)
Dato: 08.08.2012 Tid: 21:35 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

ja du må prøve igjen :))
Dato: 08.08.2012 Tid: 22:12 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits