frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Ja da var det Freddan

Publisert: 27.07.2012 @ 22:07 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 6 kommentarer

Utrolig hvor fort tia går, snart er det August igjen...og hvor har sommeren tatt veien???Tror vi har hatt 4-5 dager sommer tilsammens i år :o

Formen er fremdeles ikke på topp, men etter å ha vært på jobb, henta minsta i bhg, henta bestemora på besøk, vært å handla, lagt minsta..jah da fant jeg ut at litt hodepine fra eller til ikke spilte noen rolle ;)

Har jo ikke sydd på masse dager, så jeg kjente syfoten lengte etter pedalen. Ble ikke helt fornøyd med denne, som jeg egentlig hadde tenkt å legge ut for salg. Halsen ble litt feil, såå irriterende. Har jeg lært nå at når man ikke er i form, så holder man seg unna pirkearbeid?..sikkert ikke. Sånn ble denGod natt og god helg!

6 kommentarer

Postet av: synnovesyr

Jeg klarer ikke helt og se hva som er feil med den halsen,men er man ikke fornøyd selv er det ikke noe stas og legge ut noe for salg. Bra at formen er stigende da,jeg hangla noen dager selv. Nei pirkearbeid bør nok gjøres når formen er på topp:) ha en fin kveld:)
Dato: 27.07.2012 Tid: 22:12 URL: http://synnovesyr.blogg.no

Postet av: frkbem

synnovesyr: Den ble litt vridd eller hva jeg skal si, kom ikke så godt fram på bildene. Huff ja da skal man heller holde seg i godstolen foran tv`n eller noe.
Ha en fin kveld du også :-)
Dato: 27.07.2012 Tid: 22:17 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: janomine

Jeg ser heller ikke noen feil med halsen! Kjempefin kjole. Jeg har sydd maken kjole til Hanna, men tok den med hjem igjen for DEN halsen ble altfor vid. Må stramme kanten mer når jeg syr den på. Vel, en må jo "kladde" litt. Skal prøve å sy en ny i morgen.
Dato: 28.07.2012 Tid: 00:07 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Jeg ser heller ikke noe gale, litt trang kanskje ? Men man skal ikke sy når man ikke er i form, du skulle bare sett hvor mye halvferdig jeg har på loftet :( men du /vi kommer sterkere tilbake :))
Dato: 28.07.2012 Tid: 07:25 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Ja den ble bare feil, får satse på å komme sterkere tilbake :)) Blir litt halvferdig her også ja :/
Dato: 29.07.2012 Tid: 21:49 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

janomine: Takk:) den ble bare feil, får prøve på nytt tenker jeg. Det må litt øvelse til med kanten ja, ser stor forskjell nå og for ikke så lenge siden på akkurat den delen :)
Dato: 29.07.2012 Tid: 21:51 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits