frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Den følelsen..

Publisert: 26.07.2012 @ 10:26 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 6 kommentarer

Når sommerforkjølelsen kommer snikende og hodet kjennes som det er fyllt med ett tonn bomull..bah..Ikke noe morsomt det nei. Så da er det ingen sying, men  blir mye surfing og leting etter nye stoffer. Har sendt inn et par bestillinger denne uka, men det jeg gleder meg mest til er disse fantastiske stoffen fra Johanna Ahlard. De kommer forhåpentligvis ut for salg om ikke så lenge..gledings :))

Disse stoffene er tidligere trykket i andre fargekombinasjoner, men jeg syns disse er finere. Jeg bare digger Ahlards flotte design.

Hva syns dere?

6 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Flott design for aktive barn dette her :) jeg har forøvrig også bestillt litt stoff i dag, kjeda meg litt ,0) var det en god nok unnskyldning ? hihi håper du blir frisk og rask igjen snart :)
Dato: 26.07.2012 Tid: 13:13 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: Klestrollet

Utrolig stilige stoffer!!!! Kanskje jeg skulle fått bestilt meg litt etterhvert jeg og!!! Glad jeg kom over bloggen din, for her er mye fint å se og få inspirasjon fra!!!
Dato: 26.07.2012 Tid: 19:16 URL: http://klestrollet.blogspot.com

Postet av: janomine

Herlige stoffer!! Sommerforkjølelse er noe dritt, sitter alltid lenge i. Nå har jeg hatt besøk av ei venninne på 14,5 år fra Folldal. Hun har sydd et nydelig krabbeteppe til noen hun kjenner (jeg har kun hjulpet til med å skjære stoffene), har shoppet (selvfølgelig) og to ettermiddager har vi kost med tvillingene. De er 7 uker nå og mora trenger den hjelpen hun kan få. Hun har jobbet hardt for å få barn i fem år - made in Barcelona!! Vi har spist på Aker Brygge, i dag har det vært skikkelig sole-vær. Hun kom mandag og i morgen drar hun igjen. Føler meg priviligert når tenåringsjenta vil besøke meg.
Dato: 26.07.2012 Tid: 22:35 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Ja det må jeg si, tydelig at hun trives i ditt selskap :) Det er synd at enkelte har det så vanskelig for å bli gravid, kan tenke meg at gleden er ennå større for de når det endelig klaffer. Lenge siden jeg har vært på Aker brygge, kjenner at jeg har veldig lyst å ta meg en Oslo tur når folk forteller sånt. Spesielt når det er sol og flott :)
Dato: 27.07.2012 Tid: 21:53 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

Klestrollet: Så hyggelig å høre, takk takk :) Stoffene kan forresten bestilles fra enstorrull.no, i August en gang fikk jeg beskjed om da jeg spurte.
Dato: 27.07.2012 Tid: 21:55 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: He he, utrolig hvor mye bedre man føler seg om man kjeder seg eller ikke er helt i form og får sjansen til å shoppe litt :-)
Dato: 27.07.2012 Tid: 21:56 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits