frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Ennå en..

Publisert: 20.07.2012 @ 18:10 Kategori: Bukser Kommentarer: 2 kommentarer

Gjett een gang da...knytebukse igjen.

Har en kollega som har spurt meg for lange tider siden om jeg kunne sy noe til barnebarnet. Da falt valget på knytebukse, siden det er mitt favoritt plagg.

Som vanlig blir det lilla stoffet mere blått enn lilla, skulle gjerne visst ett tips for å endre dette.

Sommerfugler fra Gekko, isoli fra Sydilla og ribb fra Stoff&Stil.

God helg!

2 kommentarer

Postet av: janomine

Herlig knytebukse. Det sommerfuglstoffet er kjempesøtt. I dag våknet vi til puddersnø nesten ned til husene her i Folldal...... sommerlandet Norge. I morgen kjører jeg hjem til Oslo og håper på litt varme.
Dato: 20.07.2012 Tid: 23:18 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Takk :) huff ikke trivelig..håper du får finvær når du kommer hjem da. Glad vi har bestilt oss Kreta tur, så godt som ingen sommer her oppe i år. 8 grader og regn nå :/
Dato: 22.07.2012 Tid: 15:59 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits