frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

T-skjorte krøll

Publisert: 02.07.2012 @ 12:39 Kategori: Overdeler Kommentarer: 2 kommentarer

Skal sy to T-shirt og bukser til ett tvillingpar, men begynte med å plages. Jeg har sydd med hvit kontrast søm på ribben på halsen og da ble det slik:

 
Jeg trenger hjeelp..hvorfor blir det slik? ser ut som at undertråden ikke "plukker" opp stinget/tråden. Så utrolig kjipt når man plages sånn.Ikke vært noe sying i helga, kun noen pannebånd, siden jeg har hatt jobbhelg.  I dag sydde jeg denne mens lillefrøkna sov formiddags hvilen sin. Hun har feber i dag, får håpe det går fort over. 

Ha en fin dag!

2 kommentarer

Postet av: janomine

Hei.

Jeg har vært heldig og sluppet disse "hoppestingene" som jeg vet er et problem med coverpro'en. I butikken fortalte de at dette kunne oppstå, men jeg har vært heldig. Hos deg har det hoppet skikkelig ser jeg. Det de anbefalte var å sy etter med nål og tråd for å feste stingene. Det går jo greit når rettsømmen er på retta, men når "vranga" av sømmen brukes som dekor, er det verre å få det pent. Trillingsømmen er ikke noe "verre" enn tvillingsømmen, bare en nål og en tråd mer. Du følger sikkert innstillingene som står i brukerveiledningen ang forandringer i tykkelse på stoffet.

Heldigvis har denne vanlige sømmen på coverpro'en gått greit for meg, men kantebåndapparatet............har ikke orket å prøve mer, det ligger ute på finn.no.....
Dato: 02.07.2012 Tid: 16:55 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Takk for hjælpa..de sa ingenting der jeg kjøpte maskinen om det. Da må jeg nok antakeligvis endre på innstillingene..igjen. Får bare ha litt tålmodighet og kanskje prøve på noe som iallfall ikke skal selges:) Jeg begynner nesten å tro at jeg kan klare meg uten det apparatet, hvis de ennå ikke har fått det inn til neste uke, tror jeg nesten jeg avbestiller det. Har gått helt fint med kantingen uten det..med unntak av hoppestinga da.
Dato: 03.07.2012 Tid: 17:29 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits