frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Kjøretøy i mange varianter 2

Publisert: 18.06.2012 @ 18:22 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 2 kommentarer

Har i dag sydd ferdig buksa og lua til T-skjorten fra i går, de har ligget ganske lenge ferdig klippet. Nå er de ferdig sydd også. Må visst investere i mere av det kjøretøy stoffet, dette var siste rest.

Ble et par pannebånd i tillegg, kommer ikke unna de. Begynner å bli lite gutte pannebånd nå.

Settet er i str. 98 og er allerede solgt :)

Ha en fin kveld!

2 kommentarer

Postet av: janomine

Kjempefint - som alltid. Du er rå. Veldig moro at du får solgt så mye. Da er det ekstra gøy å sy. Men sommerferie, får du tid til det...;)
Dato: 18.06.2012 Tid: 22:15 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: He he, takk takk:) Vi har heldigvis bestilt oss sydentur, så da blir det FERIE ;))..ingen maskin med i koffert :)
Dato: 19.06.2012 Tid: 19:36 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits