frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Oppsummering av Søndagen

Publisert: 11.06.2012 @ 10:47 Kategori: Bukser Kommentarer: 2 kommentarer

Har vært en koselig helg med sambo og barn. Samboern jobber borte 4 uker og er hjemme 4 uker.Noen ganger hender det de kommer hjem sånn innimellom, som nå på Lørdagen. Alltid koselig å få sånne overraskelser. Sytid ble det selvfølgelig også, når huset er fullt med ansvarlige voksne kan jeg snike meg unna lillesnuppa/mammadalt. Da sniker jeg meg selvfølgelig inn på syrommet. Så dette er Søndagens produksjon.

Først var det å produsere pannebånd, som jeg gjorde for ikke så mange dager siden. Nå har jeg lagd opp så jeg har en stund, kanskje :)

Så en knytebukse som jeg allerede hadde skjært til før helga. Med matchende lue. Denne er i str.1-2 år og vil bli lagt ut for salg på FB.

Dette jungelstoffet er det  de nå har fått trykt opp mere av. Selv har jeg gjemt litt på dette, siden det har vært en favoritt jeg ikke har hatt helt råd på å bruke det opp:)

Ny uke og nye prosjekter ;) Kanskje en pakke i posten i dag, hvem vet..jeg hååper iallfall det.

Ha en fin Mandag!

2 kommentarer

Postet av: janomine

Knyttebuksene er bare herlige. Veldig fint å sy i to farger. Har dere planer om å utvide huset slik st den produktive damen får bedre arbeidskår? Jeg blir stadig mer imponert over kapasiteten din.
Dato: 12.06.2012 Tid: 00:16 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: He he, jeg skulle ønske det. Kanskje jeg må ønske meg garasjen ;)
Dato: 12.06.2012 Tid: 20:51 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits