frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Småsøm på en Lørdag

Publisert: 09.06.2012 @ 12:20 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Ikke den store sydagen i dag, men når lillesnuppa tok seg en tidlig formiddags lur var det ikke annet å finne på. Sydd opp flere hjelmluer/headover eller hva de nå heter.  Har nå laget de i en større str også.

Hjelmluene ser kanskje ikke så nette ut på bildet, men jeg syns de er flotte på om de er i rett størrelse. Prøvde å skulle fått tatt ett bilde av lillesnuppa med den første jeg lagde, men det var uaktuelt :)Får prøve igjen når hun er mer våken og opplagt.

To vanlige luer snek seg også med, sydd på bestilling.

Blir en stille og rolig Lørdag på oss, ønsker oss bedre vær så man kan får gjort seg ferdig i hagen. I går måtte jeg sette fôret inn i Bergans jakken min igjen, for det var så kaldt.

Ha en fin Lørdag!

 

2 kommentarer

Postet av: synnovesyr

MMasse fine luer her,moro med så mange fne stoffer. Ha en fin kveld:)
Dato: 09.06.2012 Tid: 19:42 URL: http://synnovesyr.blogg.no

Postet av: frkbem

synnovesyr: takk det samme til deg :)
Dato: 10.06.2012 Tid: 11:02 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits