frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten.Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :) Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com.

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Jungel brøl

Publisert: 05.06.2012 @ 13:15 Kategori: Overdeler Kommentarer: 2 kommentarer

Sola skinner utfor vinduene her og det ser så idyllisk ut, men mellom husveggene blåser det en kald ekkel vind. Må nok finne meg en uteaktivitet hvis jeg skal nyte solen, blir for kaldt å bare sette seg ned i solstolen.

Fire timer på syrommet og tre T-skjorter i dag. Skulle egentlig sy flere luer, men hadde lyst å sy noe annet av de nye Jny stoffene. Valget falt på T-skjorter, inspirert av sola utfor vinduet kanskje. Herlige jungel, dino og kjøretøystoff frs Jnydesign


Skjortene er i str. 98 og blir lagt ut for salg på FB iløpet av dagen.

Ha en super Tirsdag! :)

2 kommentarer

Postet av: janomine

Herlige, fargeglade T-skjorter. Skal si du er produktiv - som vanlig :)
Dato: 05.06.2012 Tid: 20:52 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: He he, ja har en del fritid denne uken og vi har bestilt oss sydentur. Så nå er det bare å produsere for å tjene lommepenger ;)
Dato: 05.06.2012 Tid: 21:17 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits