frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Sommergarderobe

Publisert: 21.05.2012 @ 19:17 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 8 kommentarer

Selv om det ser ut til at sommeren er langt borte må jo garderoben være iorden når den tid kommer. I dag har jeg tegnet e/n sommerkjole til lillesnuppa. Jeg har laget den med halvlang arm, så hun kan bruke den selv om det er litt kjølig. Ca str. 92.

Når jeg skal legge ut ett bilde tar jeg alltid en hel haug, noen ganger er det litt vanskelig å bestemme seg hvilket bilde jeg skal bruke. I dag var det ekstra vanskelig, så jeg legger ut alle :))Stoff fra Sydilla.no og Jnydesign.se

Ha en fin kveld!

8 kommentarer

Postet av: janomine

Kjempesøt kjole, og artig collage. Hva har du som bakgrunn når du tar bilder, eller hva gjør du for å få vekk bakgrunnen? Bildene dine er så rene, uten forstyrrende elementer.
Dato: 21.05.2012 Tid: 20:33 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Takk :) Jeg legger klærne på vårt hvite spisebord når jeg tar bilder. Hvis jeg har tid fjerner jeg bakgrunnen i et program som heter Adobe elements, det er det eneste jeg kan i det programmet :)) Selvfølgelig er det eldste dattra som har lært meg dette, for jeg er ingen ekspert på området. Kollasjene lager jeg i Picasa som jeg har lastet ned gratis, fått litt "dilla" på kollasjer :)
Dato: 21.05.2012 Tid: 20:45 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: janomine

Takk. Må lære meg litt fotoredigering. Bildene dine blir veldig proffe når bakgrunnen er borte. Har picasa, men kan ikke så mye.
Dato: 21.05.2012 Tid: 22:38 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

Å lage kollasj er ganske enkelt, så lenge bildene er i samme album..aner ikke hvordan jeg skal gjøre det hvis de ikke er i samme :))
Dato: 21.05.2012 Tid: 22:47 URL:

Postet av: synnovesyr

Så søt kjole,nå blir vesla fin:)
Dato: 22.05.2012 Tid: 00:01 URL: http://synnovesyr.blogg.no

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Veldig fin kjole da :)) og nå kommer jo sommeren også ! jeg synes også du har veldig pene bilder, kanskje jeg skal finne frem en hvit duk å legge på bordet, syne ikke mine bilder er så flotte akkurat og bilder selger jo ;0)
Dato: 22.05.2012 Tid: 10:44 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

synnovesyr: Takk, håper den passer henne. Hun har ikke vært så villig til å prøve, bestemt ung dame :))
Dato: 22.05.2012 Tid: 20:15 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Takk:) en hvit duk funker nok det også, man må jo bare prøve seg fram :)
Dato: 22.05.2012 Tid: 20:17 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits