frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Nok en Søndag

Publisert: 13.05.2012 @ 16:45 Kategori: Kreativitet Kommentarer: 4 kommentarer

Søndag og marked er en fin kombinasjon og når det da er siste marked på noen måneder, så må det bli bra ;) Må jo ikke det, men det ble det. Mange mennesker som solgte brukte klær, leker, håndarbeid, vårruller, øredobber, hekla lyslykter o.l og så meg da :) Tenk jeg har sydd over 60 pannebånd siden jeg begynte med det for ikke så lenge siden og nå har jeg kun ti igjen. Det betyr at jeg må finne tid til å produsere flere. Her er noen av stoffene jeg tenker å sy av denne gangen.
Etter å ha selvpålagt stopp i innkjøp av stoffer, så sprakk jeg da Jnydesign kom med nye og noen gamle stoffer på nytt i nettbutikken. Disse er herved bestilt.Ha en fin Søndag!

4 kommentarer

Postet av: janomine

Skjønner det ble en bra søndag. Veldig koselig slik du har stått på og sydd. Hva mer enn pannebånd solgte du??? Er spent vet du.
Dato: 13.05.2012 Tid: 18:55 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Jeg solgte to gensere, en t-shirt, en bukse, ett skjørt, tror det gikk ca 11 vår luer og 25 pannebånd :)) De fire skjerfene/smekkene jeg lagde her om dagen ble solgt etter at jeg la de ut på siden min på FB :)
Dato: 13.05.2012 Tid: 19:06 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: janomine

Kjempebra resultat. Gratulerer. Dere skulle hatt marked på sommeren også, tenk på alle feriegjestene som ville komme innom da. I dag fikk jeg avlevert verandamadrass og puter til nevøen min, så nå kan jeg begynne å sy noe morsomt!!
Dato: 13.05.2012 Tid: 21:19 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Takk takk :) Det bruker å være salgsboder på torget her, så jeg tenkte å få med meg noen som f.eks. strikker og dele en sånn, om de ikke er så fryktelig dyre å leie da.
Dato: 14.05.2012 Tid: 09:07 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits