frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Kjøretøy i mange varianter

Publisert: 08.05.2012 @ 14:34 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 4 kommentarer

Idag er det fri fra jobb, så da er det anledning til å sy ferdig noen bestillinger.Ser at stort sett alle som bestiller velger bukse og genser, men det er fullt mulig å bare bestille en genser eller en bukse, eller to gensere o.s.v :)

Dette settet er sydd i str.98. 

Mønsteret til buksa er fra boka "Barn igjen", ser at den er litt smalere enn det jeg tidligere har sydd. Så neste gang jeg syr etter dette vil jeg nok lage den mere posete.


Stoffet med kjøretøy og stjerner fra Jnydesign, velour fra textart og ribb fra S&S.

Tenkte at jeg ennå skulle rekke å lage en bestilling til før gullongen skal hentes i barnehagen, men det ble visst litt dårlig med tid. Kanskje jeg når å klippe ferdig noe iallfall:)

 

Ha en fin dag!

4 kommentarer

Postet av: Elisabeth

Flott! Jaktlaget ønsker seg luer i orange med elger på, si fra om du kjøper inn noe slikt stoff og om de kan bestille hos deg:)
Dato: 08.05.2012 Tid: 15:35 URL:

Postet av: frkbem

Elisabeth: Takk. Skal ha det i bakhodet hvis jeg kommer over noe som passe :)
Dato: 08.05.2012 Tid: 19:17 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: janomine

Skikkelig tøfft sett. Du er bare superflink. Alltid gøy å se på bloggen din.
Dato: 08.05.2012 Tid: 22:02 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Takk takk :)
Dato: 08.05.2012 Tid: 23:15 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits